Лупи Невиний
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Лупи Невиний
Хихи, цесекистите как си защитават Лупарата - безценно.
Да ви е жив и здрав!

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

daduradam написа:Бившият бос на ЦСКА Александър Томов се подложи на нещо като детектор на лъжата в предаването "Комбина" по Нова телевизия и отговори на доста въпроси за събития, които в крайна сметка доведоха до смяната на собствеността и изхвърлянето във "В" група.
Кой фалира ЦСКА?
- Хората, които дойдоха като мажоритарни собственици след април... след март.
Вие виновен ли сте за фалита на червения клуб?
- Не, ни най-малко.
Източен ли беше клубът?
- Не.
Вие, като шеф на ЦСКА, облагодетелствал ли сте се по някакъв начин от тази позиция?
- Ни най-малко, загубил съм много пари – лични и на свои фирми. Много пари.
Не забогатяхте?
- Точно обратното – загубих. Но тази загуба в някаква степен е свързана с морални ценности и с кауза. Все пак това е голям отбор, дал ми е много футбол на мен лично, така че това в някаква степен това е и планирано.
А като влияние облагодетелствал ли сте се?
- Не, защото кампанията срещу ЦСКА и срещу мен, която се водеше в едни специфични медии, беше през целия период и тя беше достатъчно дръзка и нагла.
Как виждате ролята на Гриша Ганчев сега в ЦСКА?
- На възможен спасител в една много тежка ситуация, защото клубът е във „В” група.
Бихте ли му завидели, ако той успее да направи това, което вие не успяхте?
- Не, напротив – бих го поздравил.
Предадохте ли Стойчо Младенов?
- Не, напротив.
В добри отношения ли сте?
- В прекрасни. Защитавах го до последния ден и го убеждавах да не тръгва, защото фактически неговото напускане беше пределът, зад който видях, че няма да мога и е по-добре да се оттегля в полза на други финансово стабилни, защото те са финансово стабилни, собственици.
Източник : http://www.gol.bg/cska/2015-10-11/tomov ... o-na-tsska
И да се спрат най-накрая спекулациите, че г-н Томов видиш ли фалирал ЦСКА !
Колега, изпуснал си да започнеш с "ВНИМАНИЕ, ТЕМАТА Е САМО ЗА ЛЕВСКАРИ!"
Не за друго, ами защото те най-мразят Лупи и Стойчо - ясно защо

GOLEADOR казва темата е за ключ - е защо да е? - ми нека се накефят! От това, няма да се променят нещата!!!
А че Титаните загробиха ЦСКА...някак си не им е удобна тази тема. Защо и аз не знам! - мога само да предполагам, защото са дружки на Бойчо и тогава ЦСКА имаше доста смешни изпълнения и тото-мачове...
Също, не знам защо заобикалят Минджуците? - може би, защото най-после осъществиха тяхната мечта да фалират ЦСКА? И да допуснат да изхвърлят ЦСКА от "А" група...
Та такава им е..."логиката" на левскарите - което е хубаво и приятно за нас, това ни е истината! А на истината - майната и! - тя не била левскарска

Е съжалявам, ама няма как, пак да не им се смея на левскарите

Само не разбирам, защо винаги сте за смях?.... - смея ви се от дете: още от 1968 г. и мача Васил Цанов - ЦСКА 7:2! - ама почти веднага, след трите ни полуфинални мача с Интер

Та...начешете се и сега - те ви чесало: Лупи!

Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?
Апропо - ако и сега самовлюбения и завистливо злобен TRISTAN, пак ме докладва за провокация, то да знае, че цялата тема е ПРОВОКАЦИЯ!!!
Само че, завистлив и злобен левскар, явно няма как да разбере такива неща....
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?
Тази част от червените другарки , която защитават Лупи някакси пропускат лицето Лорънс Дейвис/може и да бъркам името/, какво прави този мащабен бизнесмен и луд фен на червения отбор.Лупи може да бъде сравняван единствено с мистър Сенко, такъв "фокусник" се ражда веднъж на сто години радвам се, че е чорбар, кашата която забърка може да се оправи само с нов фокус.
svetli-lz написа:Тази част от червените другарки , която защитават Лупи някакси пропускат лицето Лорънс Дейвис/може и да бъркам името/, какво прави този мащабен бизнесмен и луд фен на червения отбор.Лупи може да бъде сравняван единствено с мистър Сенко, такъв "фокусник" се ражда веднъж на сто години радвам се, че е чорбар, кашата която забърка може да се оправи само с нов фокус.

Та Лупи, за да може да поеме ЦСКА и то в това финансово положение или трябваше да е мистър Сенко, или да покаже някакъв "финансов гръб". И ето ти ролята на Голямата пура, който нямаше нищо общо с ЦСКА...освен, че ни пробута 2-3 футболни недоразумения от Острова, ама Стойчо бързо ги разкара

И да, след като използва този финансов гръб, почна да действа като мистър Сенко!

-
- Контакти:
kiril.a.d написа:svetli-lz написа:Тази част от червените другарки , която защитават Лупи някакси пропускат лицето Лорънс Дейвис/може и да бъркам името/, какво прави този мащабен бизнесмен и луд фен на червения отбор.Лупи може да бъде сравняван единствено с мистър Сенко, такъв "фокусник" се ражда веднъж на сто години радвам се, че е чорбар, кашата която забърка може да се оправи само с нов фокус.
И какво да сме забравили за него? - просто, Лупи не е бизнесмен като Домуса или като адвоката Батков...а бе на мен и до сега не ми е ясно, що за бизнес имаше адвоката и от къде вадеше пари?
Та Лупи, за да може да поеме ЦСКА и то в това финансово положение или трябваше да е мистър Сенко, или да покаже някакъв "финансов гръб". И ето ти ролята на Голямата пура, който нямаше нищо общо с ЦСКА...освен, че ни пробута 2-3 футболни недоразумения от Острова, ама Стойчо бързо ги разкара
И да, след като използва този финансов гръб, почна да действа като мистър Сенко!
Не разбирам,какво е това неистово желание да го оправдавате.Не бил мутра,нямал пари и финансов гръб.Важен е крайния резултат.А той е-приближи ЦСКА към дъното.Той въобще има ли нещо което да е свършил както трябва.Все другите са виновни,конспирации,предатели,врагове,а той невинен като едномесечно бебе.
Темата е за лупи,а не за титан.Те присъдата на феновете си я чуха отдавна.
petko.h.markov написа:kiril.a.d написа:svetli-lz написа:Тази част от червените другарки , която защитават Лупи някакси пропускат лицето Лорънс Дейвис/може и да бъркам името/, какво прави този мащабен бизнесмен и луд фен на червения отбор.Лупи може да бъде сравняван единствено с мистър Сенко, такъв "фокусник" се ражда веднъж на сто години радвам се, че е чорбар, кашата която забърка може да се оправи само с нов фокус.
И какво да сме забравили за него? - просто, Лупи не е бизнесмен като Домуса или като адвоката Батков...а бе на мен и до сега не ми е ясно, що за бизнес имаше адвоката и от къде вадеше пари?
Не разбирам,какво е това неистово желание да го оправдавате.Не бил мутра,нямал пари и финансов гръб.Важен е крайния резултат.А той е-приближи ЦСКА към дъното.Той въобще има ли нещо което да е свършил както трябва.Все другите са виновни,конспирации,предатели,врагове,а той невинен като едномесечно бебе.
Темата е за лупи,а не за титан.Те присъдата на феновете си я чуха отдавна.
Елементарно - просто на фона на всички събития, осъзнахме какво и колко е направил Лупи за ЦСКА, именно на фона на Титаните и Минджуците!
В нашия свят, всичко е причина-следствие и като така, "темите" не могат да се делят!!!
Ако се разделят, изпадаш в дребнотемие, щото е именно удобно за левскарите, които много мразят Томов и Стойчо, заради боя над "Левски" и факта, че два пъти са на власт, два пъти ЦСКА е на върха! - а "когато фактите говорят и боговете мълчат"

Та заради това дребнотемие, GOLEADOR искаше ключ на темата, пък аз казах да ви оставим да си начешете крастата

Лупи е лунатик който продава мечти на феновете на ЦСКА как става шампион влиза в ШЛ и изкарва 30 млн. Е и връща
дълговете на ЦСКА. След което ЦСКА става най-силния отбор на Балканите! Лошото е че доста хора са "мечтатели" а не реалисти
и му се връзват. Заедно със Сточйо са усвоили говоренето на мечти на феновете и обвиняването на целия свят в заговор с/у тях.
Лупи който като Коко Динев, Гигов, Наков имал договори с играчите на ЦСКА за комисионни при техни бъдещи трансфери ли не е
изкарал нищо от ЦСКА. По-скоро е прав в това че той пари за ЦСКА не дава а управлява чужди пари в ЦСКА е как да не намаже,
плюс това той с ги е заслужил и изкарал. Лупи не бил мутра!!!

дълговете на ЦСКА. След което ЦСКА става най-силния отбор на Балканите! Лошото е че доста хора са "мечтатели" а не реалисти
и му се връзват. Заедно със Сточйо са усвоили говоренето на мечти на феновете и обвиняването на целия свят в заговор с/у тях.
Лупи който като Коко Динев, Гигов, Наков имал договори с играчите на ЦСКА за комисионни при техни бъдещи трансфери ли не е
изкарал нищо от ЦСКА. По-скоро е прав в това че той пари за ЦСКА не дава а управлява чужди пари в ЦСКА е как да не намаже,
плюс това той с ги е заслужил и изкарал. Лупи не бил мутра!!!

kiril.a.d написа:Апропо - ако и сега самовлюбения и завистливо злобен TRISTAN, пак ме докладва за провокация, то да знае, че цялата тема е ПРОВОКАЦИЯ!!!
Аххххх, тоя лош Тристан, значи.

Иначе, ти фен ли си на Лупи?
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

TristaNNN написа:kiril.a.d написа:Апропо - ако и сега самовлюбения и завистливо злобен TRISTAN, пак ме докладва за провокация, то да знае, че цялата тема е ПРОВОКАЦИЯ!!!
Аххххх, тоя лош Тристан, значи.![]()
![]()
Иначе, ти фен ли си на Лупи?
Радвам се че разбираш, че си лош! - всяка лошотия има последствия

Аз съм фен на обективната истина, колкото и да е неудобна за "лоши" субективисти и да им се струва ПРОВОКАЦИЯ

Апропо - ти фен ли си на доносничеството?