АНКЕТА: Одобрявате ли руските атаки срещу ИД и Ал-Кайда?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
aleksandrov77

Re: АНКЕТА: Одобрявате ли руските атаки срещу ИД и Ал-Кайда?

Мнениеот aleksandrov77 » 11 окт 2015 19:00

язе написа:За Сирия не знам, ама за Либия инфото ми е от първа ръка... така че знам какво говоря- буквално райска градина и много, много висок жизнен стандарт. Стандарт, който дори шведите не могат да го сънуват! Не просто няма гладни- няма бедни!!! На някои сигурно им звучи като лъжа, но е факт! Дори българските гастарбайтери в Либия, ставаха богати. 8-)

Единствения кусур на Кадафи, беше сухия режим... :cry:

И аз знам за Либия , че е била силно развита държава и това им е пречело на САЩ!
Дори съм чувал , че са искали да строят някакъв канал в Африка , с което Кадафи става много неудобен на САЩ, и затова САЩ обявяват война на Либия!
ВПЕРЁД ЗЕНИТ!
ВЛАДИМИР ПУТИН Е ПОЛИТИК НОМЕР 1 НА 18-ТИ, 19-ТИ,20-ТИ И 21-ВИ ВЕК! СЛАВА НА ВЛАДИМИР ПУТИН - КОШМАРЪТ НА САЩ!
БЪЛГАРИЯ И РУСИЯ - БРАТЯ ЗАВИНАГИ!
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! СЛАВА РОССИИ!
НЕ НА КОЛОНИАЛНОТО РОБСТВО НА САЩ И ЕС!

Потребителски аватар
язе
Контакти:

Мнениеот язе » 11 окт 2015 19:54

aleksandrov77 написа:
язе написа:За Сирия не знам, ама за Либия инфото ми е от първа ръка... така че знам какво говоря- буквално райска градина и много, много висок жизнен стандарт. Стандарт, който дори шведите не могат да го сънуват! Не просто няма гладни- няма бедни!!! На някои сигурно им звучи като лъжа, но е факт! Дори българските гастарбайтери в Либия, ставаха богати. 8-)

И аз знам за Либия , че е била силно развита държава и това им е пречело на САЩ!
Дори съм чувал , че са искали да строят някакъв канал в Африка , с което Кадафи става много неудобен на САЩ, и затова САЩ обявяват война на Либия!

Мен тоя термин "развита държава" ми е малко странен... САЩ бяха развита държава, виж ги сега- тънат в дългове... вътрешни, външни - всякакви. Либия беше УРЕДЕНА ДЪРЖАВА. Всички либийци бяха богати и осигурени... Бяха!
... и после внезапно си направих секуро.

Потребителски аватар
aleksandrov77

Мнениеот aleksandrov77 » 11 окт 2015 20:32

язе написа:
aleksandrov77 написа:

Мен тоя термин "развита държава" ми е малко странен... САЩ бяха развита държава, виж ги сега- тънат в дългове... вътрешни, външни - всякакви. Либия беше УРЕДЕНА ДЪРЖАВА. Всички либийци бяха богати и осигурени... Бяха!

Напълно съм съгласен с теб! Либийците наистина живееха много добре , докато САЩ не се намесиха!
ВПЕРЁД ЗЕНИТ!
ВЛАДИМИР ПУТИН Е ПОЛИТИК НОМЕР 1 НА 18-ТИ, 19-ТИ,20-ТИ И 21-ВИ ВЕК! СЛАВА НА ВЛАДИМИР ПУТИН - КОШМАРЪТ НА САЩ!

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 12 окт 2015 04:29

Ръшките продължават да лупкат яко терорягите:
Доклад на разузнаването: Расте паниката сред джихадистите, спешно молят щаба в Рака за подкрепления (ВИДЕО)
Руската авиация е унищожила запасите им от оръжие и боеприпаси

Публикувано: 11 окт. 2015, 19:20 | Обновено: 11 окт. 2015, 19:20 Разпечатай
прочитания: 15555 |коментари: 57
Москва, Русия

Засечени разговори между полеви командири от "Ислямска държава" в Сирия показват нарастваща паника сред терористите, разкри на брифинг днес официалният представител на Министерството на отбраната на Русия генерал-майор Игор Конашенков. Главатарите на бандитските формирования са отправяли спешни искания и молби към вишестоящите щабове спешно да попълнят запасите им от оръжие и боеприпаси, тъй като всичко е било унищожено при руски авиоудари.
Полевите командири са искали още и подкрепления в жива сила от джихадистката столица Рака, за да могат да удържат заеманите позиции.

Разузнаването е установило още, че оборудването на превзетите позиции на джихадистите е по всички правила на военната наука. Направените фортификационни съоръжения и създадената система на позиционни райони свидетелства за достатъчно високо ниво на военната подготовка на екстремистите. Това не са граждани, които едва вчера са взели оръжие в ръце, а добре обучени професионалисти, за които войната е основен източник на доходи, се казва в днешната сводка за хода на бойните действия на руския Генерален щаб.

В нея се изброяват и поразените и унищожени обекти на терористичната групировка "Ислямска държава" на територията на Сирия през последните 24 часа.

Руски бойни самолети проведоха 64 полета и поразиха 63 обекта на „Ислямска държава" в сирийските провинции Хама, Латакия, Идлиб и Рака през последните 24 часа.

Самолети Су-34, Су24М и Су-25СМ проведоха 64 полета от въздушната база „Хмеймим" и поразиха 63 обекта в провинциите Хама, Латакия, Идлиб и Рака.

Руската авиация унищожи 53 укрепления на „Ислямска държава", един команден център, четири тренировъчни лагера и 7 склада за боеприпаси, а също така артилерийска и минометна батарея в Сирия, добави генерал-майор Игор Конашенко.

Руски самолети Су-24М са унищожили командни пунктове на „Ислямска държава" в Салма, които координират терористичните действия в Латакия, поясни говорителят.

По думите му в резултат на използвана бомба КАБ-500 сградата, където са се криели лидери на терористи, е напълно унищожена. При същия удар, според говорителя, пет автомобила, оборудвани със зенитни установки Зу-23 са били унищожени.
Самолети Су-25СМ пък са разрушили тренировъчен лагер на „Ислямска държава" в провинция Идлиб. Руските ВКС са унищожили още съоръжения на „Ислямска държава", складове с оръжия и батерия на джихадисти с шест автомобила с минохвъргачки.

В същото време хамериканците пак целят накриво:
Американците не удариха терористите от ИД - оставиха без ток Алепо
Трансформаторните подстанции в града спешно се ремонтират
Публикувано: 10 окт. 2015, 18:02 | Обновено: 10 окт. 2015, 18:02 Разпечатай
прочитания: 21573 |коментари: 81
Алепо, Сирия

Американските изтребители не улучиха целите си от "Ислямска държава", затова пък оставиха без ток покрайнините на Алепо. В Генщаба на Сирия докладват за нови пропуски на коалицията, начело със САЩ. В момента в града върви усилено възстановяване на трансформаторните подстанции, за да се осигури отново електричество на Алепо.
В същото време сирийската армия, подкрепяна по въздух от руските ВВС, проведе спецоперация в Хама и предотврати самовзривяването на двама терористи.

Ударите на руските бомбардировачи по базите на ислямистите станаха още по-интензивни. Само за едно денонощие военните самолети поразиха 55 цели. За това съобщава официалният представител на Министерството на отбраната на Русия генерал-майор Игорь Конашенков.

Унищожени са 29 полеви лагери на терористите, 2 командни пункта, складове с оръжие и 23 укрепени бази. Екстремистите, по думите на Конашенкова, напускат в паника бойното поле и бягат към източните райони на страната.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 12 окт 2015 08:31

И сега какво стана 8-) Резултатите от анкетата са нелицеприятни за русофобите, американофилите и националните предатели 8-) Както се и очакваше де 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
aleksandrov77

Мнениеот aleksandrov77 » 12 окт 2015 10:22

CTAHKO написа:И сега какво стана 8-) Резултатите от анкетата са нелицеприятни за русофобите, американофилите и националните предатели 8-) Както се и очакваше де 8-)

90% от българския народ подкрепя военните действия на Русия срещу ИД , Ал-Кайда и тъй наречената "Умерена опозиция"!
Наистина кошмарни резултати за русофобите СТАНКО!
Което ме кара да мисля, че българският народ си е повишил значително своя коефициент на интелигентност през последната година!
Което ме изненадва приятно!
Надежда има за България друже!
ВПЕРЁД ЗЕНИТ!

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 12 окт 2015 10:24

aleksandrov77 написа:Надежда има за България друже!

Това ще те накара ли да се върнеш да живееш у нас ? :twisted:

Потребителски аватар
aleksandrov77

Мнениеот aleksandrov77 » 12 окт 2015 10:28

ЕМИЛ написа:
aleksandrov77 написа:Надежда има за България друже!

Това ще те накара ли да се върнеш да живееш у нас ? :twisted:

Засега не , толкова ми е хубаво в Санкт Петербург, че не ми се връща! 8-)
Вече лека полека свикнах с обстановката в Питер ! 8-)
А и няма нищо по хубаво от това , да гледаш мачове на Зенит на живо! 8-)
Тук се чувствам, като в свои води! 8-)
ВПЕРЁД ЗЕНИТ!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 12 окт 2015 10:55

Светът за т'ва е на тоя хал, щото изборът е между две злини.

Когато се осъзнае, че избор между крайна религия и диктатор, не е никакъв избор, тогава може и да се погледне към някакъв просперитет на местата, на които им се налага да правят подобен избор.

P.S.

На Кадафи трябваше да му бъде отрязана главата ритуално, така българите щяхме да се почувстваме поне малко удовлетворени.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 12 окт 2015 11:10

THE G.A.M.E написа:Светът за т'ва е на тоя хал, щото изборът е между две злини.

Когато се осъзнае, че избор между крайна религия и диктатор, не е никакъв избор, тогава може и да се погледне към някакъв просперитет на местата, на които им се налага да правят подобен избор.

P.S.

На Кадафи трябваше да му бъде отрязана главата ритуално, така българите щяхме да се почувстваме поне малко удовлетворени.

Ритуално? Туй кво ше рече? Така лекинко мускул по мускул, жила по жила с бръснарско ножче и директно излъчване по БНТ?
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Върни се в “Свободна зона”