Хърватска - България - 3:0
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Federer91
- Контакти:
Re: Хърватска - България - 10.10.2015, 21:45
Поне да спънем мазните хървати, за да се по-изпотят на баражите.

В този мач може да стане доста грозна гледка за нас   Дано не съм прав но очаквам безпроблемна победа на Хърватия.
 Дано не съм прав но очаквам безпроблемна победа на Хърватия.

Дано не съм прав но очаквам безпроблемна победа на Хърватия.
 Дано не съм прав но очаквам безпроблемна победа на Хърватия.Re: Хърватска - България - 10.10.2015, 21:45
Типично по балкански очаквам да прецакаме нещо хърватите 
Прогноза Х2

Прогноза Х2
- hristo1306
- Контакти:
Дано да е предпоследния мач на съблечения "специалист" !

Двама пълни дебютанти ще започнат като титуляри за България в евроквалификацията срещу Хърватия в Загреб. Това са Антон Недялков от Литекс, който ще заеме позицията на ляв бек, както и отлично представящият се в Левски Георги Костадинов.
Завръщането си в националния отбор ще отбележи Живко Миланов, който след повече от 4 години без мачове за "лъвовете", ще играе като титуляр отдясно на българската отбрана. Последният мач на Миланов бе на 6 септември 2011 срещу Швейцария /1:3/, когато той получи червен картон.
На вратата отново ще бъде Божидар Митрев, а централната двойка защитници ще оформят съотборниците в Лудогорец Георги Терзиев и Александър Александров.
Симеон Славчев ще партнира на Георги Костадинов в халфовата линия, а пред тях ще действа Ивелин Попов. По двата фланга ще са Александър Тонев и Тодор Неделев, а в предни позиции ще се надяваме на голове от Димитър Рангелов.
Ето очакванията състав на България: Божидар Митрев, Живко Миланов, Георги Терзиев, Александър Александров, Антон Недялков, Симеон Славчев, Георги Костадинов, Ивелин Попов, Александър Тонев, Тодор Неделев, Димитър Рангелов.
Тоя Петев с тоя ТОдор Неделев,едно си знае едно си бае . Малаумник . За какво го вика ? Карачанаков или Даниел Генов ми е 50 пъти по обнадеждаващо да ги гледам на фланга . Краев даже е по добър вариант да го викнат при мъжете.
Живко Миланов си играе на това ниво и в Русия , не е някаква нова форма или подобрение за него. Никой обаче не го следи . Взимат се ливади като Петър Занев от 3 (или 4 , вече загубих бройката на селекционерите последните години) треньора , но Миланов повиквателна не получава . Сега се събудиха като го видяха в А група, че е бетон .
Рангелов с 1 гол на 10 мача в Турция не ми е ясно какво прави в националният също .
Александър Тонев с какво е по заслужил да тичка по фланга излишни 90 минути в тази двуседмична пауза ????
защо написа:Вярно никакъв интерес към националния отбор, мачът ще почне след няколко часа, а няма тема! А ако погледнем позитивно и с нов чип, някога, когато се борехме за първото или едно от първите две места, се класираха само първият и вторият. Веднъж Георги Димитров - Джеки (за който не го знае, това е рекордьорът по мачове като капитан на националния отбор), като го нарекоха "легенда", каза, че в България всички вече са професори или легенди, та той би желал да не е легенда, за да е част от елита, а не от навалицата. Ако погледнем от добрата страна, и националният отбор успя да влезе в новия елит, макар и трудно.
Да опишеш Георги Димитров само с "рекордьорът по мачове като капитан на националния отбор" е като да опишеш Ниагарските водопади като "просто едни големи водопади" или Айртон Сена с "един Бразилски пилот на автомобил"...
Нашите ще играят освободено и без напрежение, като очакванията са ми за минимална победа 1:2.
Победа, българи юнаци!

Победа, българи юнаци!
aleksandrov77 написа:Мач без значение, в който се надявам да победим!
Защо гениалният ти мозък реши, че мача е без значение?
Живко Миланов в последният си мач за националния отбор получи червен картон, след този мач не е викан повече, та наказанието му изтекло ли е или не?

PFC Litex написа:aleksandrov77 написа:Мач без значение, в който се надявам да победим!
Защо гениалният ти мозък реши, че мача е без значение?
Живко Миланов в последният си мач за националния отбор получи червен картон, след този мач не е викан повече, та наказанието му изтекло ли е или не?
Ти как мислиш дали е изтекло?
Тука вече е с тризнаци Сиса  :lol: 
						Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
hristo1306 написа:Дано да е предпоследния мач на съблечения "специалист" !
Дано.