Барак Хюсеин Обама - истинският спасител от ислямския тероризъм.. яко 
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Барак Хюсеин Обама - истинският спасител от ислямския тероризъм.. яко 
WPWW написа:
boabbb написа:Мисля, че въпросът е абсолютно елементарен - одобрявате ли бомбардировките над ИД и Ал Кайда . Съответно колегата с индианец на аватара и Данс-аджията са против - ако искате, може да си измислите хиляда причини, но истината е една - явно вас ви кефи ислямския фундаментализъм и тероризма. Затова имам един съвет - пуснете си по една рехава брада и хващайте Анадола ... Първо - там си падат по същото, дето и вие си падате![]()
, и второ - в Северна Сирия може да се присъедините към колкото искате "умерена" опозиция
boabbb написа:Мисля, че въпросът е абсолютно елементарен - одобрявате ли бомбардировките над ИД и Ал Кайда . Съответно колегата с индианец на аватара и Данс-аджията са против - ако искате, може да си измислите хиляда причини, но истината е една - явно вас ви кефи ислямския фундаментализъм и тероризма. Затова имам един съвет - пуснете си по една рехава брада и хващайте Анадола ... Първо - там си падат по същото, дето и вие си падате![]()
, и второ - в Северна Сирия може да се присъедините към колкото искате "умерена" опозиция
fcb_bg написа:Ivan951 написа:Естествено че не, поради простия факт че не са насочени към реалната заплаха - ИДИЛ, а към умерената сирийска опозиция. Блядовска работа...
Айде да видим ти ще станеш ли пича на форума като обясниш какво всъщност е "умерена сирийска опозиция"?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 8 госта