АНКЕТА: Одобрявате ли руските атаки срещу ИД и Ал-Кайда?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
irradeum
Контакти:

Re: АНКЕТА: Одобрявате ли руските атаки срещу ИД и Ал-Кайда?

Мнениеот irradeum » 09 окт 2015 23:34

FLANKER написа:
irradeum написа:
FLANKER написа:Относно пътническия самолет ,видях само педалски подскачания(от Брюксел) ,без адекватни доказателства.

Я ми кажи тогава кой скочи в Съвета за сигурност на ООН срещу официалната декларацията по случай обявяването на резултатите от международното разследване на "инцидента" ?

А ,я колега ми кажи ,защо скочи?

Ти кажи де? Ако не е гузна съвест то е....ти го кажи.... :) Всъщност не "скочи" а се възползва от правото си на вето. Което си е едно и също.
АКО ВСЯКА ЖЕРТВА НА КОМУНИСТИЧЕСКИЯ РЕЖИМ В РУСИЯ ПОЧЕТЕМ С МИНУТА МЪЛЧАНИЕ, СВЕТЪТ ЩЕ ПОТЪНЕ В ТИШИНА ЗА 118 ГОДИНИ !

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 09 окт 2015 23:37

irradeum написа:Веднага ! Ето:
http://finance.yahoo.com/news/putin-mis ... 00150.html
Що се отнася до болницата в Кундуз - друго си е да свалиш цивилен пътнически самолет с близо 270 човека на борда със зенитна ракета.Много сте добри в тия упражнения.

Колега,видях само един текст на английски и нищо повече.
Не вървите вече .И като добавка:
BBC: САЩ ще прекратят военното обучение на сирийски бунтовнически групи
9 Октомври 2015 | 22:48 | Агенция "Фокус"
Вашингтон. Съединените щати ще прекратят своите усилия за обучение на нови сирийски бунтовнически сили и ще започнат да снабдяват съществуващите такива с екипировка и оръжие, предава BBC.
Американската програма на стойност 500 милиона долара бе подложена на ожесточена критика, след като стана ясно, че част от тренираните от американски инструктори бунтовници са предали предоставените им муниции и превозни средства на сирийските екстремисти.
Програмата целеше да обучи и въоръжи 5 400 бойци през тази година и още 15 хиляди през 2016-та. От американската администрация са заявили, че тя е на „пауза“. Според информацията от Пентагона, тя е срещнала „значителни предизвикателства“, въпреки големия брой кандидати. Ето защо САЩ повече няма да обучават индивидуално всеки доброволец, а само лидерите на групите, с които решат да работят, става ясно от статията на британската медия.
От първоначалните две групи, обучени от американските инструктори в лагерите на територията на Турция, първата се предаде на сирийския филиал на „Ал Кайда“ – джихадистката групировка „Джабхат ан-Нусра“ – в края на юли. Втората предостави много от екипировката си на същата групировка през септември, в замяна на безопасно преминаване през контролираната от нея територия, припомнят от BBC.
пп.Има ли какво да се добави ?[/quote]
Ако имаш проблеми с превода от английски , съм готов да помогна.Агенция Фокус едва ли би го превела, тъй като познавам лично червения и собственик - офицера Красимир Узунов. :)[/quote]
Не,разбирам какво е написано.
Аз обаче искам "живи доказателства",като фото и видео.Ама май, йок....[/quote]

Ами тичкай да снимаш тогава.И аз видях някакви параходи да изстрелват някакви ракети, ама никои никъде не показа къде падат.[/quote]
Ти мислиш ли ,че ако бяха паднали там, където не трябва,дали нямаше да има квичане до небесата в "по-добрия " свят? А, и едва ли щяхме да се боричкаме(в добрия смисъл) пред компа ...
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 09 окт 2015 23:38

irradeum написа:
Кашчей написа:
irradeum написа:
FLANKER написа:Относно пътническия самолет ,видях само педалски подскачания(от Брюксел) ,без адекватни доказателства.

Я ми кажи тогава кой скочи в Съвета за сигурност на ООН срещу официалната декларацията по случай обявяването на резултатите от международното разследване на "инцидента" ?

Аз не съм чел още официалните резултати, публикувани от холандските експерти. Би ли пуснал линк към такова съобщение?

Не знам дали те мързи или просто не знаеш как , но с образователна цел ще те оставя сам да се поровиш.Материали има колкото искаш в необятния Интернет.

Знам какво има, както и знам как да търся. Мислиш ли, че такова официално съобщение щеше да бъде подминато от нашите медии?! Не, нали, а те май нищо не съобщиха до момента.

Приеми, че всички не американофили сме много тъпи и не знаем как да търсим. Затвори ни устата, като пуснеш линк към официално изявление на тези експерти.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
irradeum
Контакти:

Мнениеот irradeum » 09 окт 2015 23:38

Кашчей написа:
irradeum написа:

Аз не съм чел още официалните резултати, публикувани от холандските експерти. Би ли пуснал линк към такова съобщение?

Оппа ! Ето :
http://news.liga.net/news/politics/6822 ... v_mh17.htm
Предполагам може да четеш руски. Коментар ?!?!?.......
АКО ВСЯКА ЖЕРТВА НА КОМУНИСТИЧЕСКИЯ РЕЖИМ В РУСИЯ ПОЧЕТЕМ С МИНУТА МЪЛЧАНИЕ, СВЕТЪТ ЩЕ ПОТЪНЕ В ТИШИНА ЗА 118 ГОДИНИ !

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 09 окт 2015 23:43

irradeum написа:
FLANKER написа:
irradeum написа:

Ти кажи де? Ако не е гузна съвест то е....ти го кажи.... :) Всъщност не "скочи" а се възползва от правото си на вето. Което си е едно и също.

Искаха да се проведе разследване без участието на Русия.Русия искаше международно разследване.
И един прост въпрос,всъщност въпроси : Защо опълченците предадоха кутията (ако не се лъжа и двете)на самолета, че и влак осигуриха? Защо имаше чисто нови(чужди) паспорти на мястото на инцидента(НЕЗАСЕГНАТИ)? Защо не видяхме поне една жертва? Защо се мълчи близо две години и няма нищо конкретно?
Последна промяна от FLANKER на 09 окт 2015 23:45, променено общо 1 път.
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

g3_ev2
Контакти:

Мнениеот g3_ev2 » 09 окт 2015 23:45

Голям спор се разрази тук! Русия просто иска да се върне в ролята си на първостепенен играч на оръжейния пазар, чиято роля изгуби след Студената война. Затова търси всички поводи да направи реклама на новата си оръжейна продукция в конкретна тактическа обстановка. Вярно, имат си едно на ум за филма "Чечня се завръща", но това едва ли е водещо. Тези ИДИЛ далеч не са такава сила, че да ги обсипят с толкова скъпи ракети, още по-малко пък руснаците наистина вярват, че ос**лия се Асад ще възкръсне като птицата Феникс от пепелта.
Защо сега е този зор за оръжеен играч номер 1? Ами защото газовата стратегия на Путин за стабилизация на руския стандарт на живот започна да скърца с падането на цените и да се покрива с прекалена корупция (междинни фирми купуват от Русия газ за Евро 250/100 куб. м. и продават за Евро 480 - 500/100 куб. м., фирми с подставени лица, зад които стоят хора на руските олигарси - така се краде целокупна Русия от нейни, свързани с управлението, лица). А Русия в момента изнася суровини и произвежда оръжие, единствените неща, с които е равностойна на световния пазар. Само че ... подобно на много случаи в бившия соц - лагер едни произвеждат, а други се перчат, последните искат да внушат, че произвежданото оръжие по качество съответства на проекта, но в Русия никога не е така, има много примери.
А за тези, които твърдят, че без Русия нямало да съществува България, ще напомня възклицанието на великия Достоевски, когато е дошъл с руската армия в у нас, вярвайки, че са тръгнали да ни освобождават. Та като видял какво имат и как живеят българите, Достоевски възкликнал: "От какво ще освобождаваме тези хора?"
Настрани от това, каква е перспективата на руските бомбардировки, ако наистина искат да стабилизират управлението в Сирия? Бомбардираната от тях Германия още носи следи от 1944 - 45 год., а какво да кажем за една Сирия, където живеят "трудолюбиви" араби, кога ще се възстанови? Руските акции, като изключим най-логичното - търговска реклама на оръжието, звучат в духа на френската поговорка, че най-доброто лекарство срещу главоболието е гилотината. Навсякъде, където минат, продънват всичко! Не че американските бетонни глави са по-голямо цвете, ама поне при тях произвежданите оръжейни образци са по-близо до проекта, а това им позволява да са и по-лесно обновляеми.

meteorit
Контакти:

Мнениеот meteorit » 09 окт 2015 23:47

Кратък анализ на двамата основни защитници на американизма в темата за Сирия:
Единият е евреин, подкрепящ косвено ИДИЛ в тон с държавната политика на Израел, другият специализиран в цитирането на дезинформиращи "източници". Има и други, разбира се, обикновени продукти на невежество си.

Потребителски аватар
DANS
Контакти:

Мнениеот DANS » 09 окт 2015 23:48

DANS написа:"страшните" руски крилати ракети, падат още преди да са излетели, видеото е то окупирания Крим, само преди 2 месеца :lol:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=vLG2pxhJscQ[/youtube]

тъпанарите от уредбата коментират- "целта е поразена", няма такива тъпчовци :lol:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Y79vI9FnmLI[/youtube]

https://vine.co/v/egTAvIxVvTJ

Вижте, какво се случва с най модерния руски хеликоптер, след като от година и половина няма доставки на двигатели и резервни части, от украинската компания Мотор Сич:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=oojtp0ZY3nY[/youtube]
Наско Сираков: "Ще бъде огромен успех за българския футбол ако ЦСКА вземе точка от Динамо!" ха ха ха :mrgreen:
Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!! ;-)

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 09 окт 2015 23:48

irradeum написа:
Кашчей написа:
irradeum написа:

Оппа ! Ето :
http://news.liga.net/news/politics/6822 ... v_mh17.htm
Предполагам може да четеш руски. Коментар ?!?!?.......

ЛIГА.... :roll:
Изображение

Потребителски аватар
irradeum
Контакти:

Мнениеот irradeum » 09 окт 2015 23:49

FLANKER написа:
irradeum написа:
FLANKER написа:
irradeum написа:

Искаха да се проведе разследване без участието на Русия.Русия искаше международно разследване.
И един прост въпрос,всъщност въпроси : Защо опълченците предадоха кутията (ако не се лъжа и двете)на самолета, че и влак осигуриха? Защо имаше чисто нови(чужди) паспорти на мястото на инцидента(НЕЗАСЕГНАТИ)? Защо не видяхме поне една жертва? Защо се мълчи близо две години и няма нищо конкретно?

Колега, недей да падаш толкова ниско. Сега остава да кажеш , че въобще не е летял никакъв самолет,нито е имало трупове, а само надуваеми секс кукли.Имай поне малко уважение към мъртвите.Все пак те имат близки и роднини, които знаят истината.Това , че Путкин превръща поданиците си в идиоти да вярват на подобни теории на конспирацията, не значи , че и останалият свят е такъв.

Върни се в “Свободна зона”