ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот BRF » 09 окт 2015 12:50

icko65 написа:
BRF написа:
icko65 написа:
BRF написа:
icko65 написа:Нищо не пасва и нищо няма да купуват!Това с лиценза е бита карта и тоя филм го гледахме.Категорично е записано че лиценза е поименен и не може да се продава преотстъпва заменя и т.н.

Ще си сменят името от догодина и цветовете и емблемата и така!От София са,така че няма да е проблем! :lol:

Е дали ще ги признаят че са Славия за да им дадат лиценз?Щото могат като Славия да кандидатстват за лиценз догодина.Другото е нов отбор...и съответно няма място в А група.

Не знам,ти явно ги разбираш!Как ли е станало между ФК Бургас и Нефтохимик :? !?!

E вие Славия-ЦСКА ли ще ставате?Плюс това там двата отбора са членове на БФС.Докато новия "ФК ЦСКА " не е.Лиценз се издава само на отбори членове на БФС.

Какво ли ти е причинил ЦСКА или някой цесекар за да те озлоби така,ще остане загадка за скромното ни форумно общество!
Отборът не се казва Бургас-Нефтохимики,това е първо!
Второ, всяко дружество може да стане член на бфс,просто се издава временно удостоверение или както там се нарича!
Трето ,какъв лиценз търсиш от аматьорски клуб?
Жалък си вече,пак ти го казвам!

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 09 окт 2015 12:57

BRF написа:
Red joker написа:
BRF написа:
Red joker написа:
icko65 написа:Нищо не пасва и нищо няма да купуват!Това с лиценза е бита карта и тоя филм го гледахме.Категорично е записано че лиценза е поименен и не може да се продава преотстъпва заменя и т.н.

Дори да е така,отбора може да си смени името и седалището -или викаш не става :lol:

Щом е за ЦСКА-не става!Ако е за Нефтохимик да речем,може :mrgreen: !

Ше видиме,но на мене лично ,този вариант с новото дружество не ми се вярва да мине,особено като гледам кои са в изпълкома :shock: Ти лично виждаш ли някой,който да гласува в наша полза,щото аз не :!:

Тия правните въпроси не ги разбирам.Знам ,че всеки футболин съюз е правил каквото трябва за да си защити клубовете.Помагал е с каквото може!Знам,че и нашия бфс е правил каквото може(в случая с Берое),ама за ЦСКА не става!
Ако се поставя на мястото на синдика.Значи неговата първа задача е да види може ли да се оздрави дружеството.Идва някой и казва:Мога да заделя 10 милиона(примерно) за оздравяване,повече не мога.Да речем ,че няма други желаещи да го направят.Тогава синдика трябва да разпредели тия пари и да разбере склонни ли са кредиторите да се задоволят с такива суми.Ако да,се действа!Ако не са съгласни,тогава синдика трябва да събере възможно най-много пари!Почва да продава каквото има де си продава и в един момент се стига до дъщерните фирми.В една от тях са прехвърлени правото на участие във В група и успехите на Клуба.Синдика като вижда това и пита:А бе някой не иска ли да купи тая фирма за ................лв за да мога да удоволетворя част от нуждите на кредиторите?"!Някой му казва:Аз ще я взема,пък ще развивам футбол,какво да се прави!
Трети вариант фалит на дружеството и край на ЦСКА(за 5 години) ;) !

На общото събрание на кредиторите се избира постоянен синдик,като най-големият кредитор има тежката дума за избора,за сега е държавата,но за сега :idea: Има вариант,Гришата да „изкупи“ дълговете към Минджите и Лупи или на държавата и става „нумеро уно“ и тогава у него е и ножа и хляба и на кой колкото филии одреже толкова ще папка :twisted: Само не знам какъв е варианта,ако някой от кредиторите иска повече или всичко :roll: Варианта с край на ЦСКА го забрави :!: Колкото и да не им се иска на някои да го признаят ,това е национален или държавен проблем,както искат да го разбират :idea: Чувал съм от тук ,от там,че за ГГ,първостепенен е варианта с лиценза на отбора от А група,пък...ще видиме
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 09 окт 2015 12:58

BRF написа:
icko65 написа:
BRF написа:
icko65 написа:
BRF написа:

Ще си сменят името от догодина и цветовете и емблемата и така!От София са,така че няма да е проблем! :lol:

Е дали ще ги признаят че са Славия за да им дадат лиценз?Щото могат като Славия да кандидатстват за лиценз догодина.Другото е нов отбор...и съответно няма място в А група.

Не знам,ти явно ги разбираш!Как ли е станало между ФК Бургас и Нефтохимик :? !?!

E вие Славия-ЦСКА ли ще ставате?Плюс това там двата отбора са членове на БФС.Докато новия "ФК ЦСКА " не е.Лиценз се издава само на отбори членове на БФС.

Какво ли ти е причинил ЦСКА или някой цесекар за да те озлоби така,ще остане загадка за скромното ни форумно общество!
Второ, всяко дружество може да стане член на бфс,просто се издава временно удостоверение или както там се нарича!

...и не е само той ;)

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 09 окт 2015 12:59

BRF написа:
icko65 написа:
BRF написа:
icko65 написа:
BRF написа:

Та как се казва отбора:http://bulgarian-football.com/b-grupa.htmlИ аз не търся лиценз-говорим за евентуален ваш за А група.
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 09 окт 2015 13:06

Иценце,отбора ще се казва-„ЦСКА НА ЧЕРНО МОРЕ,МНОГО Е ДОБРЕ,СЛЪНЦЕ ПЕЧЕ,ЩЕ ПО-ДОБРЕ“-София,а галено ще му редиме-ЦСКА :!:

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 09 окт 2015 13:10

Red joker написа:Иценце,отбора ще се казва-„ЦСКА НА ЧЕРНО МОРЕ,МНОГО Е ДОБРЕ,СЛЪНЦЕ ПЕЧЕ,ЩЕ ПО-ДОБРЕ“-София,а галено ще му редиме-ЦСКА :!:

Никога с вас!Вие ще ни погребете! :P

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 09 окт 2015 13:14

icko65 написа:Та как се казва отбора:http://bulgarian-football.com/b-grupa.htmlИ аз не търся лиценз-говорим за евентуален ваш за А група.

Ами как да се казва отбора Нефтохимик Бургас,а за кратко всички го наричат Нефтохимик.И при нас ще е така ЦСКА София Славия-накратко ЦСКА!Нещо друго притеснява ли те в нашето обединение :lol: !,сливане,преливане и заливане?

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 09 окт 2015 13:20

BRF написа:
icko65 написа:Та как се казва отбора:http://bulgarian-football.com/b-grupa.htmlИ аз не търся лиценз-говорим за евентуален ваш за А група.

Ами как да се казва отбора Нефтохимик Бургас,а за кратко всички го наричат Нефтохимик.И при нас ще е така ЦСКА София Славия-накратко ЦСКА!Нещо друго притеснява ли те в нашето обединение :lol: !,сливане,преливане и заливане?

Нищо!Ама щото съм бил жалък и не разбирам...

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 09 окт 2015 13:45

Red joker написа:На общото събрание на кредиторите се избира постоянен синдик,като най-големият кредитор има тежката дума за избора,за сега е държавата,но за сега :idea: Има вариант,Гришата да „изкупи“ дълговете към Минджите и Лупи или на държавата и става „нумеро уно“ и тогава у него е и ножа и хляба и на кой колкото филии одреже толкова ще папка :twisted: Само не знам какъв е варианта,ако някой от кредиторите иска повече или всичко :roll: Варианта с край на ЦСКА го забрави :!: Колкото и да не им се иска на някои да го признаят ,това е национален или държавен проблем,както искат да го разбират :idea: Чувал съм от тук ,от там,че за ГГ,първостепенен е варианта с лиценза на отбора от А група,пък...ще видиме

Варианти много,ама какво ще стане знаят малко хора-Ганчев и приближените му както и бела ти дона,един русенец и един варненец!

Върни се в “Архив”