Няма да ме спрат нито репресиите, нито заканите

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Re: Няма да ме спрат нито репресиите, нито заканите

Мнениеот diplomat » 08 окт 2015 19:01

GA_ veliki написа:
diplomat написа:
Eminem написа:Човекът дава повод за размисъл на някои индивиди.
И този цитат според теб доказва твоето твърдение, че "всички левскари" са такива и такива ?

И какъв е този размисъл? :?: :shock:

:lol:

Размисъл за едни 4млрд лева.Нищо работа :lol:

Нали. :lol: :lol:

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Контакти:

Re: Няма да ме спрат нито репресиите, нито заканите

Мнениеот КРАСОТА ВЯРА БОРБА » 09 окт 2015 06:28

Вижте кой кого имитира и си направете заключения.Според банкери и икономисти американското правителство е допуснало фатална грешка, като е оставило "Леман брадърс" да фалира, тъй като крахът тотално замрази кредитните пазари и срина доверието в най-големите финансови институции. На 13 и 14 септември Федералният резерв и финансовото министерство на САЩ привикват шефовете на някои от най-големите банки в САЩ и Европа, но до решение така и не се стига. Пред "Сънди телеграф" милиардерът определя това събитие като "най-забележителния уикенд за бизнеса за последните 50 години". "Беше петък следобед. Бях в един от офисите на "Мерил Линч". Получих следното обаждане: "Бъди в сградата на Фед към 18:00 часа." Такива обаждания винаги са лоши", спомня си пред вестника Джон Тейн, тогава изпълнителен директор на "Мерил Линч". На срещата присъстват бившият финансов министър Хенри Полсън и неговият наследник Тимъти Гайтнър, тогава шеф на Федералния резерв за Ню Йорк. Отзовават се представители на редица банки, сред които британската "Барклис" и Банк ъф Америка, които по това време са сочени като основните претенденти за спасяването на "Леман брадърс". Не е поканен обаче изпълнителният директор на "Леман брадърс" Фълд. По време на срещата Полсън и Гайтнър са лаконични. "Ето го проблема. "Леман брадърс" трябва да бъде спасена. Вие трябва да измислите решение, защото ние няма да помогнем", спомня си Тейн думите на финансовия министър и представителя на Федералния резерв. Според бившия шеф на "Мерил Линч" дори и в неделя (14 септември) настроението сред преговарящите е било добро и до последния момент е имало надежда, че някой ще се застъпи за "Леман брадърс". Според представителите на "Леман брадърс" обаче към края на преговорите вече е имало твърде много напрежение. "Помолиха ни да отидем във фоайето, докато банкерите преговарят при затворени врати, и ни казаха да чакаме. Чакахме в продължение на часове", възпроизвежда събитията Роджин Коен, един от адвокатите на "Леман брадърс". Впоследствие той научава, че след разговор между Полсън и британския финансов министър Алистар Дарлинг идеята за поглъщането на "Леман брадърс" от "Барклис" е била отхвърлена.

Върни се в “Свободна зона”