ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
GOLEADOR

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот GOLEADOR » 08 окт 2015 21:17

delqnski47 написа:
Кашчей написа:
Какво божкаш бе, има си правилник за печатите и тяхното използване, или ти за сефте чуваш за такова животно?! Сигурно си мислиш, че можеш да си поръчаш ей така печат, без да го регистрираш някъде и да си го ползваш на воля?! Знаеш ли, че всички печати, използващи държавният герб, задължително са кръгли?! Знаеш ли, че с герба могат да имат печати само държавните учреждения? Знаеш ли, че фирменият печат се зачислява на ползващият го и той носи отговорност за неправомерно използване? Знаеш ли, че това никога не е шефът на фирмата, а този, който подготвя документите и служебната поща?!
Ходи пак се моли на Господ, да ти вкара малко акъл в главата, за да мислиш, преди да апострофираш чужди мнения!
Балък!

[offtopic]Кашо....пиян ли си? :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:[/offtopic]

И всичките тези глупости човечеца ги написа заради омраза .Омразата му към ЦСКА е по-силна от алкохола,тока и какъвто там наркотик се сетиш.Омразата е неговото безценно и той се е превърнал в Ам Гъл.Омразата превърна Кашчей Джихадиста в хейтър номер едно във форума на ЦСКА!
Последна промяна от GOLEADOR на 08 окт 2015 21:18, променено общо 1 път.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 08 окт 2015 21:17

delqnski47 написа:
Кашчей написа:
Какво божкаш бе, има си правилник за печатите и тяхното използване, или ти за сефте чуваш за такова животно?! Сигурно си мислиш, че можеш да си поръчаш ей така печат, без да го регистрираш някъде и да си го ползваш на воля?! Знаеш ли, че всички печати, използващи държавният герб, задължително са кръгли?! Знаеш ли, че с герба могат да имат печати само държавните учреждения? Знаеш ли, че фирменият печат се зачислява на ползващият го и той носи отговорност за неправомерно използване? Знаеш ли, че това никога не е шефът на фирмата, а този, който подготвя документите и служебната поща?!
Ходи пак се моли на Господ, да ти вкара малко акъл в главата, за да мислиш, преди да апострофираш чужди мнения!
Балък!

Само това ли ти дойде в главата? Прочете ли какво написах, помисли ли върху него..и върху "печата на Фе Ка-то"? Имаш ли някаква визуална представа кога картина в плоскост показва, че плоскостта е огъната?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 08 окт 2015 21:20

GOLEADOR написа:
delqnski47 написа:
Кашчей написа:
Балък!

И всичките тези глупости човечеца ги написа заради омразата .Омразата му към ЦСКА е по-силна от алкохола,тока и какъвто там наркотик се сетиш.Омразата е неговото безценно и той се е превърнал в Ам Гъл.Омразата превърна Кашчей Джихадиста в хейтър номер едно във форума на ЦСКА!

Дано някога, във форумният си живот, научиш какво е хейтър и какво прави един хейтър!
Е, ти не си хейтър, защото говореше за г-н Томов и г-н Младенов, а аз съм хейтър, защото говоря за Лупи и Стойчо..това е уникална разлика!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 08 окт 2015 21:22

Ти си хейтър, защото всеки ден висиш в тоя форум и плюеш ЦСКА.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Beladona

Мнениеот Beladona » 08 окт 2015 21:23

CSKA 78 написа:Анти-ЦСКА-рите нека се надяват, че ще отидем в А окръжна, то това им остана! Докато Ганчев е в ЦСКА, А окръжна е мираж! И "доброжелателите" като в пустиня(явно за тях това е последната надежда) го виждат навсякъде този мираж! Да нe ви убивам надеждите, но нали знаете, че Ганчев се отказва много трудно, да не кажа невъзможно! :mrgreen:

хахахахахах ! Евала, скъсал си оковите ! Пресаташето на Стойне Манолов казва друго . Я да вземете да си стиковате позициите , Микренисти такива ! :)

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 08 окт 2015 21:26

Кашчей написа:
delqnski47 написа:
Кашчей написа:
Балък!

Само това ли ти дойде в главата? Прочете ли какво написах, помисли ли върху него..и върху "печата на Фе Ка-то"? Имаш ли някаква визуална представа кога картина в плоскост показва, че плоскостта е огъната?

Кашо,виж сега...че тоя печат е правоъгълен,което явно агресира хората е ясно...ма не се агресирай чак толкова,молим те. :roll: Да,Кашо,уважавам те.Ако ше ме питаш тоя въпрос,отговарям ти предварително. :roll: :lol: :lol:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Beladona

Мнениеот Beladona » 08 окт 2015 21:29

honda написа:
onegavon написа:Правилата на ФУФА са измислени от мафиоти и за мафиоттските им схеми.ФУФА и европейската и секция са прогнили мафиотски структури за източване на милиарди. Стях ние работа нямаме и не трябва да имаме.Камо ли да ги търсим за консултация.Това е все едно да питащ Цветелин Кънчев дали можеш да краднеш кабели.

Значи фуфи и муфи в този си вид вече няма да има.На американците им писна като и на големите корпорации да снанят на някакви лайнари астрономически цифри.

Преди време ви постах едни данни за Америка как се сменят имена,седалища и собственост без проблем и се приемат от местните нормално.цели клубове се местят на хиляди километри.
Тука некви тъпаци ще ми спрягат полусезони пък различни области и прочие тъпотевини без никаква логична обосновка.Аре ресто !
Пак повтарям докато в Европа не се приемат америкнските спортни схеми ще цъфти корупцията и спорта ще го духа.

Това че ФИФА/УЕФА са доста близо до определението мафиотски структури е вярно ,но честно казано не виждам по какъв начин се отнася до ЦСКА. По една или друга причина ФИФА държи правата за играта футбол и единствено те или оторизирани от тях организации имат право да организират състезания по футбол. Ако на някой не му харесват правилата на ФИФА може да си създаде собствена игра и да провежда състезания по каквито си иска правила.
Относно американските спортове,там правилата са коренно различни . В т.н. американски национални професионални лиги,участват по има няма 30 клуба, което е много по-малко от 1% от общия брой на клубовете практикуващи съответния спорт. Там няма отпадащи, има доста различия с организацията на турнирите в Европа. Второ в Америка клубовете сключват договор със съответния град в който ще играят,като освен Ню Йорк и Лос Анджелис(всеки един от които е много кратно по-голям от цяла България) на мен не ми известно да има друг град ,който има повече от един отбор в националните лиги. Като кои отбори ще играят не се решава на спортното поле,а отборите се разпределят общо взето равномерно по териториален принцип. Нещо немислимо на този етап във футбола,където (уж) всички отбори са поставени при равни условия. Друго в Америка на спорта се гледа много повече като бизнес и шоу,отколкото като на спортна битка. Някой да е чувал за хулигански прояви на фенове в Америка.

Хонда е абсолютно прав ! Бих добавил, че там най-големият бюджет е два пъти по-голям от най- малкият ! Всеки да си прави сам изводите . Данните са ми за НБА .

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 08 окт 2015 21:32

delqnski47 написа:
Кашчей написа:
delqnski47 написа:
Кашчей написа:
Балък!

Кашо,виж сега...че тоя печат е правоъгълен,което явно агресира хората е ясно...ма не се агресирай чак толкова,молим те. :roll: Да,Кашо,уважавам те.Ако ше ме питаш тоя въпрос,отговарям ти предварително. :roll: :lol: :lol:

Пишеш глупости, та май ти трябва да ме питаш това, което си писал! Ти наистина ли не виждаш и не разбираш?!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 08 окт 2015 21:41

[offtopic]Хонда е подуенец и да годи да го търси на дИлянчо под големия камък? ;)[/offtopic]

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 08 окт 2015 22:00

Не обичам да злорадвствам ,но ще си позволя да напиша някои мои размисли по темата
1. Виждам,че много от вас се радват ,че на този етап ви се разминава отнемането на този етап. Според мен аз не виждам никакъв повод за радост. Отнемането на точки не е отменено,а е само отложено докато тече процедурата по несъстоятелност. Според мен за вас беше по-добре да ви отнемат точки докато сте във В група защото във В група съвсем спокойно може да завършите с повече от 15 точки пред втория,което обезмисля наказанието . Докато в Б група или особено в А група едно такова наказание може "да ви върне в първи клас"
2. На мен общо ми е ясно идеята с новото дружество(според мен шанса да мине номера е малък,но приемам че мине ;) ) .Интересен ми е въпроса какво се случва с новото дружество при фалит на старото при положение,че е 90% собственост на старото,ако наистина е така. Колко години акционерите в старото дружество нямат право да бъдат акционери в дружество със същия предмет на дейност? Имат ли право да се прехвърлят активи от едното дружество към другото?
3. Известен ли е на някой в този форум случай в които лицензирано от ФИФА лице не си е получило дължимите пари от професионален футболен клуб? Ако на някой му е известен такъв случай ,нека го посочи.
4.Не виждам как синдика ще помогне за оздравяването на ЦСКА. До момента не съм чул и дума за плащане,а без плащане няма да стане.
5. Много често във форума виждам написано ГГ ще плати на държавата ,а на Бенжалюновците я плати колкото да не е без нищо, я нищо. но тук има една особеност ГГ (или който ще оздравява ЦСКА приемам че синдика ще играе за него) първо ще трябва да се споразумява с държавата,а това значи че ГГ ще трябва да плати не малко пари на държавата, а едва тогава да се споразумява с Бенжалюновците и докато не се разбере с всеки един от тях вие официални международни мачове няма да играете.Това е най-оптимистичния вариант. Според мен не виждам как синдика ще се споразумее с Бенжалюновците.
6. Чувал съм от някои мои приятели цесекари близки до клуба, че идеята е новото дружество ще поеме само футболните активи на старото дружество,но не и пасивите и задълженията на старото. Аз лично не виждам това как може да стане.

Върни се в “Архив”