Реконструкцията на стадион Георги Аспарухов

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Re: Реконструкцията на стадион Георги Аспарухов

Мнениеот plamenst7 » 08 сеп 2015 15:46

Teo написа:
Rivaldo10 написа:
Teo написа:Платихте ли си за сектор А, че сте тръгнали да правите нов :?:
@ Докато не си платите и последната стотинка на държавата, никакво отваряне на сектор А!

Ти кой беше, че тръгна и решения да взимаш? :lol:

Какво значение има :?:
@ Върнете си парите на държавата и след това ако искате и сватба правете в сектор А :idea:

Ние наскоро направихме вноска по погасяването на дълга. А вие? А да забравих, вие не трябва да плащате, регистрирате нов клуб, припознавате Литекс и сте ок.

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 08 сеп 2015 22:27

KanKor написа:
Teo написа:
KanKor написа:
Teo написа:Платихте ли си на държавата за сектор А, че сте тръгнали да правите нов :?:
@ Докато не си платите и последната стотинка на държавата, никакво отваряне на сектор А!

Защо да плащаме на държавата, за нещо построено от частна компания? Ама то фатмашките изхвърляци имат затруднения да мислят логично. По скоро следват логиката на доносника и провокатор от ДС - Г.А.

Каква частна компания... парите които ви отпуснаха са от държавния бюджет :idea:
@ Това само на заблудените може да си го подмятате като ''частна компания'' :!:

Държавният бюджет??? Ти сериозно ли? Моля, провери по коя схема или грант са отпуснати и кое министерство е разпоредител! Тази информация е общодостъпна! В момента, в който ми посочиш такава информация ти задлъжнявам със голямо количество от това, което използваш за да си правиш главата на гъз!

М-во на регионалното развитие, ако искаш да бъдем точни плаща масрафа.Виж ко й строи Северната дъга.Ти на мене , аз на тебе .Те това ви е схемата и К.урьор за редовия данъкоплатец.Точиме си балъците в полза на "отбора на народа".

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Мнениеот plamenst7 » 08 сеп 2015 22:35

onegavon написа:
KanKor написа:
Teo написа:
KanKor написа:
Teo написа:Платихте ли си на държавата за сектор А, че сте тръгнали да правите нов :?:

Защо да плащаме на държавата, за нещо построено от частна компания? Ама то фатмашките изхвърляци имат затруднения да мислят логично. По скоро следват логиката на доносника и провокатор от ДС - Г.А.

Каква частна компания... парите които ви отпуснаха са от държавния бюджет :idea:
@ Това само на заблудените може да си го подмятате като ''частна компания'' :!:

Държавният бюджет??? Ти сериозно ли? Моля, провери по коя схема или грант са отпуснати и кое министерство е разпоредител! Тази информация е общодостъпна! В момента, в който ми посочиш такава информация ти задлъжнявам със голямо количество от това, което използваш за да си правиш главата на гъз!

М-во на регионалното развитие, ако искаш да бъдем точни плаща масрафа.Виж ко й строи Северната дъга.Ти на мене , аз на тебе .Те това ви е схемата и К.урьор за редовия данъкоплатец.Точиме си балъците в полза на "отбора на народа".

Сопко, по-голям Курьор за данъкоплатеца от вашата пререгистрация(припознаване) няма да излезе. А това, че приходите от този сектор няма да ги видим дълго време напред е само подробност.

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 14 сеп 2015 16:17

Teo написа:Платихте ли си за сектор А, че сте тръгнали да правите нов :?:

Ти някакъв инспектор ли си? Ако не си, спри да задаваш тъпи въпроси.

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 07 окт 2015 14:34

"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Мнениеот plamenst7 » 07 окт 2015 21:45

Oще доста работа си има, докато стане готов да посреща фенове. Предвид това, че иде зима и лошо време, това най-вероятно ще се случи за следващото първенство.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 08 окт 2015 17:30

Много добре се получава, спор нЕма. 8-)

Цесекисти, харесва ли ви бре? :)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 08 окт 2015 18:35

Изглежда като апартаменти да има там .

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 08 окт 2015 20:19

TristaNNN написа:Много добре се получава, спор нЕма. 8-)

Малко ми е ''постно''.Ако имаше козирка,щеше да е ток.Де ви е козирката ве? :roll: Бай Колю майсторо да не е спестил матриал за вилата. :mrgreen:
Иначе проектанта на сектора го познавам и мога да кажа,че като конструкция не би трябвало да ви създава проблем...при некое ''земетръсче''. :mrgreen: ;)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 09 окт 2015 11:32

delqnski47 написа:
TristaNNN написа:Много добре се получава, спор нЕма. 8-)

Малко ми е ''постно''.Ако имаше козирка,щеше да е ток.Де ви е козирката ве? :roll: Бай Колю майсторо да не е спестил матриал за вилата. :mrgreen:
Иначе проектанта на сектора го познавам и мога да кажа,че като конструкция не би трябвало да ви създава проблем...при некое ''земетръсче''. :mrgreen: ;)

Козирката като изчистим борчовете към НАП! Дотогава, ще го караме постничко, без козирка, за да не се налага да ходим по ръба на закона пък сетне да наглеем пред цяла България. :)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Върни се в “Левски”