Чисто футболно, сме били много по-зле. . отделно, другите отбори и те не са кой знае какво. Това е реалността. Сега като изсулим и коматвеските на г-н Силиак

формата е временна, любовта е вечна, защото НИЕ СМЕ ЛОКО ПЛОВДИВ
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
el loco написа:Чисто футболно, сме били много по-зле. . отделно, другите отбори и те не са кой знае какво. Това е реалността. Сега като изсулим и коматвеските на г-н Силиак![]()
Пловдив1926 написа:Стига сте ги изкарвали тия три победи като някакъв поход към шампионската титла едва ли неДа не говорим, че едната беше срещу...не им помня вече името някакви от каменица фенкъп за купата. Няма как да не сме в перманентна депресия като гледаме какво се случва в любимия клуб. За толкова години най-жалкото е, че не се научихме да си вадим изводи от грешките. Едни и същи неща година след година. Каква недобра бройка за гостуване в Стара Загора бе човек, аз тая клетка я помня как не ни е събирала и сме се биели с ченгетата отвънка да отворят втората врата, че не могат да минат всички хора. Няма го сектора за агитката, където идваха по-младите пичове с по-малко пари в джоба, надъхваха се, пееше се целия мач. "Ръководството" държи някакви безумни цени на билетите, а продукцията е трагична и жалка, Лаута седи полу разрушена и полу-празна. Ако на тебе една победа със смешен гол срещу Левски на тва дъно Карагерен ти е дотатъчна да забравиш всички простотии, които ни се случват, за други - явно не е.
Сега идва дерби с мюсюлманите. Ако ги бием - ще има голяма радост, ако паднем голямо бучене. А в крайна сметка тия палячовци ще си я карат по същия начин. Замисли се върху това малко...
mark1926 написа:
Ако не помниш отбора от Панагюрище, просто прочети "Под игото" , "ЗАПИСКИТЕ" или мъничко история около "Априлското въстание"...
Аз лично не присъствах в Стара загора, както и много много други, защото, чети ВНИМАТЕЛНО, до мен трябва да стоят индивиди работещи срещу Локомотив, заливащи форумите с пропаганда за тежко състояние в Локо, без да се гледа миналото управление на другите феновеДругите са по- силни в мускулите , но с тях стигнаха до опразване на стадиона и ЧЕТИ- допуснаха да сме с лекота надпявани от 1400 левскари , насред Лаута, макар че бяхме минимум 3000 черно- бели, но като само 200 са Надлокомотивци...
Дано Ръководството Ни, което е на добро ниво, отпусне и 1400 билета на жълтите... да се преброите отновоявно трябва да ви се повтаря...
svobodni написа:mark1926 написа:
Ако не помниш отбора от Панагюрище, просто прочети "Под игото" , "ЗАПИСКИТЕ" или мъничко история около "Априлското въстание"...
Аз лично не присъствах в Стара загора, както и много много други, защото, чети ВНИМАТЕЛНО, до мен трябва да стоят индивиди работещи срещу Локомотив, заливащи форумите с пропаганда за тежко състояние в Локо, без да се гледа миналото управление на другите феновеДругите са по- силни в мускулите , но с тях стигнаха до опразване на стадиона и ЧЕТИ- допуснаха да сме с лекота надпявани от 1400 левскари , насред Лаута, макар че бяхме минимум 3000 черно- бели, но като само 200 са Надлокомотивци...
Дано Ръководството Ни, което е на добро ниво, отпусне и 1400 билета на жълтите... да се преброите отновоявно трябва да ви се повтаря...
Брей ти си бил много голямо лайненце (съжалявам, че обиждам Локомотивец, но той го направи вече няколко пъти). Такива като теб дето вечно си намират причини да не ходят на мачове най-ги обичам. Поне се видяхме кои сме хората, които обичат Локомотив в най-трудните и гнусни времена. Всички ни боли от загубите, безхаберието, кражбата и т.н. и т.н. не си единствения.
Дано някой ден дойде човек с пари и изгони всичките лапачи в клуба, да ни направи трибуната и да потръгне отбора. Тогава и пълнежа като теб ще се завърне на Лаута. Тогава ще се ПРЕБРОИМ, само че аз няма да съм от твоята страна.
п.п. не членувам в никоя групировка, аз може да плюя по играчите и ръководството в интернет НО винаги съм на стадиона и никога не плюя по никой, докато съм на мач! Винаги подкрепям дали само с присъствие дали само с песни, но си давам 7-те лева вход ВЪПРЕКИ, че имам карта. И не са ми виновни групите, че говедата са ни надвикали, виновни са ми тия гомна дето спирате да ходите по мачове и все някой друг ви е виновен. В ДИВИЯ!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта