ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот icko65 » 08 окт 2015 12:04

ARMEEC.Sofia написа:
icko65 написа:
ARMEEC.Sofia написа:
icko65 написа:И друго не ми е ясно.Откъде червените ще вземат пари да се разплащат колкото и занижени да са тези суми?От далавераджията Микре?От на Боко заемите?Или за пореден път от народа-по схемата от някой фонд: дай сега да се оправя па после че ти ги върнем?

Не бе ,схемата може да е като на тия,дето държавата им строи стадиони,трибуни и игрища 8-)

На нас никой не ни е строил стадион.Построен е със средствата и труда на варненци.Сега се помага за ремонт както на В.Търново Враца София Пловдив и т.н.

Да де Ици,точно това имах в предвид,ти па веднага скачаш :) Иначе голем стадион(не знам за кой от 4-те стадиона във Варна говориш,по-точно де) са построили трудолюбивите варненци,немам думи-ти колко трудодни имаш там и колко кинта си хвърлил :roll: :!: :?: Тука в София,в едно от предградията,едни други трудолюбиви софиянци обаче, също като вас си построиха стадион и продължават да го строят с волни пожертвования,разбира се,така както издържаха до скоро и отборчето си :lol:

Говоря за стадиона на Ч.море-Тича!Няма как да имам трудодни щото е построен 1968г.
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

ARMEEC.Sofia

Мнениеот ARMEEC.Sofia » 08 окт 2015 12:13

icko65 написа:
ARMEEC.Sofia написа:
icko65 написа:
ARMEEC.Sofia написа:
icko65 написа:И друго не ми е ясно.Откъде червените ще вземат пари да се разплащат колкото и занижени да са тези суми?От далавераджията Микре?От на Боко заемите?Или за пореден път от народа-по схемата от някой фонд: дай сега да се оправя па после че ти ги върнем?

Не бе ,схемата може да е като на тия,дето държавата им строи стадиони,трибуни и игрища 8-)

На нас никой не ни е строил стадион.Построен е със средствата и труда на варненци.Сега се помага за ремонт както на В.Търново Враца София Пловдив и т.н.

Да де Ици,точно това имах в предвид,ти па веднага скачаш :) Иначе голем стадион(не знам за кой от 4-те стадиона във Варна говориш,по-точно де) са построили трудолюбивите варненци,немам думи-ти колко трудодни имаш там и колко кинта си хвърлил :roll: :!: :?: Тука в София,в едно от предградията,едни други трудолюбиви софиянци обаче, също като вас си построиха стадион и продължават да го строят с волни пожертвования,разбира се,така както издържаха до скоро и отборчето си :lol:

Говоря за стадиона на Ч.море-Тича!Няма как да имам трудодни щото е построен 1968г.

А познаваш ли някой,който има :roll:
ЧЕРВЕНИТЕ В АТАКА!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 08 окт 2015 12:14

korteneca написа:
icko65 написа:В кой турнир бе пич?Говорим за нац.купи!То да не е само турнир за купа на България!По-горе съм ги писал..

5 са купите, които само те си ги броят от неофициални турнири (КБ и КСА). ЦСКА се води официално с 19 купи на България. Дори да сложим 4 суперкупи пак стават 23. Нито са 26, нито 28. А те като клуб неофициално може да си броят успехите на АС-23 и Литекс ако искат. Мен това не ме интересува. Просто ми стана чудно как станаха от 23 на 26. 8-)

Така е така сте заговорили за купи и техния брои.Наскоро "великия" секбтор в жалкия си опит за заяждане с гостуващите фенове на Берое спомена за 75 купи!Та може ли да ми кажете какви са тия 75 отличия(ако си броите вторите места съм ОК)?Питах няколко пъти на няколко места ,ама отговор не получих!Предполагам,че и сега ще е така!

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 08 окт 2015 12:20

ARMEEC.Sofia написа:
icko65 написа:
ARMEEC.Sofia написа:
icko65 написа:
ARMEEC.Sofia написа:

А познаваш ли някой,който има :roll:

Познавах-бог да го прости!
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 08 окт 2015 12:23

Имаме си собствени приходи от билети!Средно са по 5000 на мач по 7 лв са си 35 000!Три мача са 100 бона ,ако трябва още нещо ще помогне някой заможен и така!

Beladona

Мнениеот Beladona » 08 окт 2015 12:29

BRF написа:

Имаме си собствени приходи от билети!Средно са по 5000 на мач по 7 лв са си 35 000!Три мача са 100 бона ,ако трябва още нещо ще помогне някой заможен и така!

А колко мислиш са разходите на месец на сегашното ЦСКА ?

Beladona

Мнениеот Beladona » 08 окт 2015 12:30

ARMEEC.Sofia написа:
Beladona написа:
ugly bug написа:Представяш ли си!И да прекарам деня затрупан под правилници,членове ,алинеи и всякаква бумащина.Да ми цитира футболния правилник на Уганда или какви решения е взела ДК на Габон.Не,мерси!От русенския проф.Вучков ,надалече :!:

Тогава питай Беладонка . :mrgreen:

Градев казва , че Гимли почва догодина от А окръжна с ново дружество . Аз казвам , че вие , неразумни Микренисти , сте толкова облъчени , че ще му простите и това, както и да подари Базата на Панчарево за общинска конна база ! :) Да живее Цимбика , битият у главата боксьор видя Матрицата , вие рупате кочана още !

Ти значи си на надница при Градева-нищо ново,немаше нужда да го казваш,то прозира от всякъде :idea:[/quote]

Чета му фейсбука , Уотсън !

ARMEEC.Sofia

Мнениеот ARMEEC.Sofia » 08 окт 2015 12:34

Ици,бог да го прости човека!Въпреки всичко смятам,че стадиона ви е построен от държавата,в най-добрия случай да е имало „ленински съботници“ с цел почистване на строителни отпадъци :!: Не вярвам някой да е дал пари от джоба си за този или който и да е български стадион-нека сме реалисти ;) Понеже бяхте армейски отбор,все пак си мисля,че стадиона ви строен от СВ :idea:
Последна промяна от ARMEEC.Sofia на 08 окт 2015 12:36, променено общо 1 път.
ЧЕРВЕНИТЕ В АТАКА!

ARMEEC.Sofia

Мнениеот ARMEEC.Sofia » 08 окт 2015 12:36

Beladona написа:
ARMEEC.Sofia написа:
Beladona написа:
ugly bug написа:Представяш ли си!И да прекарам деня затрупан под правилници,членове ,алинеи и всякаква бумащина.Да ми цитира футболния правилник на Уганда или какви решения е взела ДК на Габон.Не,мерси!От русенския проф.Вучков ,надалече :!:

Тогава питай Беладонка . :mrgreen:

Градев казва , че Гимли почва догодина от А окръжна с ново дружество . Аз казвам , че вие , неразумни Микренисти , сте толкова облъчени , че ще му простите и това, както и да подари Базата на Панчарево за общинска конна база ! :) Да живее Цимбика , битият у главата боксьор видя Матрицата , вие рупате кочана още !

Ти значи си на надница при Градева-нищо ново,немаше нужда да го казваш,то прозира от всякъде :idea:

Чета му фейсбука , Уотсън ![/quote]
Сигурен съм,а надницата по банков път или на ръка :?
ЧЕРВЕНИТЕ В АТАКА!

Beladona

Мнениеот Beladona » 08 окт 2015 12:54

ARMEEC.Sofia написа:
Beladona написа:Микренисти, мисля да си поръчам на Кашо некво аватарче ала Любка Качакова - фланелка с надпис СРАМ МЕ Е ОТ ВАС ! :)

Ти си опериран(а) от срам,иначе нямаше да ръсиш толкова тъпотии :idea: :!:

Това няма да спре поръчката ! :)

Върни се в “Архив”