ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Beladona

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот Beladona » 07 окт 2015 22:55

Achtung_Juden написа:
1982 написа:
Achtung_Juden написа:Никой не е ревал. Ама вие пищяхте много, че Газпром вместо на ЦСКА, ще дават на Левски. Преди това нямаше проблеми. Всъщност сега съм сигурен, че проблемът ви е, че ритате на село, а Левски лека-полека започва да се надига. Е това е всичко. Голям рев за Щрабаг, ама като Трейс ви даваха парички си мълчахте като путки.

Колко парички ни дадоха Трейс, бе, льольо ??

А на нас Щрабаг колко дадоха? Проблемът е, че се дава на Левски, кажете си го. Ако беше за вас щеше да сте тихи и доволни, а моралът щеше да е някъде дълбоко скрит. :lol:

Щрабаг - 2млн на година

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 07 окт 2015 22:56

Синьото БФС да свърши едно добро дело за 25 години, брей, чекайте да обърна нещо, че това няма да се повтори в следващите 25! :) :mrgreen:

Казваме им мерси! :)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 07 окт 2015 23:26

dreben23 написа:Синьото БФС да свърши едно добро дело за 25 години, брей, чекайте да обърна нещо, че това няма да се повтори в следващите 25! :) :mrgreen:

Казваме им мерси! :)

Нищо не са свършили, а само си приписват заслуги.УЕФА,ФИФА,ФАФА и ФУФА са длъжни да спазват местните законодателства иначе и те могат да попаднат под съдебно преследване.Те не са държава в държавите, макар че се опитаха да станат нещо такова, ама не ги огря.

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 07 окт 2015 23:29

Моля модераторите да не наказват за неправилно изписване името на отбора.Защото сега името е "ФК ЦСКА -ВН".Пояснение:ВН- в несъстоятелност.
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 07 окт 2015 23:40

icko65 написа:Моля модераторите да не наказват за неправилно изписване името на отбора.Защото сега името е "ФК ЦСКА -ВН".Пояснение:ВН- в несъстоятелност.

Нито шегата ти се получи, нито си наясно.ЦСКА е в процедура по несъстоятелност.Виж разликите в ТЗ. ;)

Beladona

Мнениеот Beladona » 08 окт 2015 07:12

Добро утро , Микренисти ! Днес Гришата какво ще прави : ще оздравява ПФК то или ще изнасилва Правилника с ФК то ? Некой да вземе да сподели днешният гениален план , че както добре ни е известно всеки ден има нов гениален план ! :)

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 08 окт 2015 08:20

гражданин от село написа:
icko65 написа:Моля модераторите да не наказват за неправилно изписване името на отбора.Защото сега името е "ФК ЦСКА -ВН".Пояснение:ВН- в несъстоятелност.

Нито шегата ти се получи, нито си наясно.ЦСКА е в процедура по несъстоятелност.Виж разликите в ТЗ. ;)

Аз не съм казал че СА несъстоятелни!В процедура на несъстоятелност или в несъстоятелност-все там все е ВН.

Потребителски аватар
suni

Мнениеот suni » 08 окт 2015 08:33

icko65 написа:

Аз не съм казал че СА несъстоятелни!В процедура на несъстоятелност или в несъстоятелност-все там все е ВН.

Нещо се оплете /[offtopic]ФК-то не е в процедура по несъстоятелност[/offtopic],..успокой се, че стана за смях. :lol:
Прокобо мръсна, върви на майната си! Изображение

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 08 окт 2015 08:39

suni написа:
icko65 написа:

Нещо се оплете /[offtopic]ФК-то не е в процедура по несъстоятелност[/offtopic],..успокой се, че стана за смях. :lol:

Май ти се оплете! :) Вчера нали каза че са едно.Проценти-туй онуй в двете посоки.Както искаме. :mrgreen:

ARMEEC.Sofia

Мнениеот ARMEEC.Sofia » 08 окт 2015 09:06

Кашчей написа:Бога ми, няма такъв печат на Земята, убеден съм в това. Това е подигравка със служебен печат, да не говорим, че фирмата се казва "ФК ЦСКА", но не си личи от името, че това е футболен клуб :mrgreen:

Е, вече има :idea: Между другото- не знаех,че си и графолог :lol:
ЧЕРВЕНИТЕ В АТАКА!

Върни се в “Архив”