scb написа:Путин по-голям ли е от Сталин и Ленин? А от КГБ?
Глупав въпрос. Путин е шеф на КГБ- колко да е по- голям? Сравненията със Сталин и Ленин, са абсолютно безпочвени.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
scb написа:Путин по-голям ли е от Сталин и Ленин? А от КГБ?
irradeum написа:
Рускините мога да ги разбера - все пак са жени . Виж , това , че ти го харесваш , би трябвало да притеснява сериозно жена ти .
marco_bailey написа:Най-непонятно ми е как може да има млади и образовани (сравнително) хора, които се радват на комунисти и идолите им са хора като този. Интересно ми е били ли са за повече от ден или два на запад от Калотина и къде биха избрали да живеят - в западна бяла страна или в Русия? Просто от любопитство...
aleksandrov77 написа:irradeum написа:
Рускините мога да ги разбера - все пак са жени . Виж , това , че ти го харесваш , би трябвало да притеснява сериозно жена ти .
Да харесвам го като политик, защото той дигна Русия на крака и я направи отново Велика сила , защото силна Русия е надежда за бъдещето на България, повиши жизнения стандарт на живот в Русия, забрани гей-парадите, забрани гей-пропагандата , прави всичко възможно да запази традиционните човешки ценности!![]()
Ние не си правим гей паради ние нямаме "ценности" като Кончита Вурст, у нас няма трети пол, у нас няма гей-паради, у нас ценност е ПРАВОСЛАВИЕТО!![]()
Ти за мен не се притеснявай!![]()
Аз си падам по рускини с тениски на Владимир Путин!
marco_bailey написа:Най-непонятно ми е как може да има млади и образовани (сравнително) хора, които се радват на комунисти и идолите им са хора като този. Интересно ми е били ли са за повече от ден или два на запад от Калотина и къде биха избрали да живеят - в западна бяла страна или в Русия? Просто от любопитство...
diplomat написа:marco_bailey написа:Най-непонятно ми е как може да има млади и образовани (сравнително) хора, които се радват на комунисти и идолите им са хора като този. Интересно ми е били ли са за повече от ден или два на запад от Калотина и къде биха избрали да живеят - в западна бяла страна или в Русия? Просто от любопитство...
Тук е разковничето, брато. Всъщност, повечето едва ли имат средно образование, обичат да слагат фолио на главите си, за да не ги подслушват извънземните и вярват в "кем-трейлс".![]()
язе написа:образовани комунисти
язе написа:diplomat написа:marco_bailey написа:Най-непонятно ми е как може да има млади и образовани (сравнително) хора, които се радват на комунисти и идолите им са хора като този. Интересно ми е били ли са за повече от ден или два на запад от Калотина и къде биха избрали да живеят - в западна бяла страна или в Русия? Просто от любопитство...
Тук е разковничето, брато. Всъщност, повечето едва ли имат средно образование, обичат да слагат фолио на главите си, за да не ги подслушват извънземните и вярват в "кем-трейлс".![]()
Колко млади и образовани комунисти познаваш? Младите сте пасмина, която не вярва в нищо... което е и целта на США.
Нискоинтелигентни и зле образовани зомбита.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 30 госта