Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот modor » 07 окт 2015 11:38

ОФК „Несебър“ усилено се готви за домакинския мач от 1/8-финалите за купата на България срещу „Левски“ на 28 октомври. Първата стъпка е разширяване на кошарата за гостуващите привърженици. Ще бъде отцепен още един сектор, което е 1/5 от капацитета на градския стадион на лидера в Югоизточната „В“ група, който разполага с 5000 седящи места.

От фенклуба на „сините“ отсега са дали заявка за 1000 билета, но бройката вероятно ще набъбне. Президентът на „Несебър“ Георги Маринов изключи възможността мачът да се играе на стадион „Лазур“ в Бургас, каквито слухове се носят.

„Имаме си стадион, който отговоря на всички изисквания на БФС за подобни мачове. В ход е освежаване на трибуните, съблекалните и ВИП зоната. Ще осигурим и солидна охрана за този мач, който ще е празник за любителите на футбола от града и региона“, коментира пред „24 часа“ Георги Маринов.
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 07 окт 2015 12:34

modor написа: В ход е освежаване на трибуните, съблекалните и ВИП зоната.....

Браво на домакините! Така се посреща Левски София. 8-)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Corwin
Контакти:

Мнениеот Corwin » 07 окт 2015 14:24

Аз силно се надявам нашите да успеят да убедят Живко да остане до лятото. Гаджев според мен не е толкова важен за отбора. Пък и си мисля, че ако зимата сме все още първи, могат да ги омаят да останат за една титла време :)

седемнамалко
Контакти:

Мнениеот седемнамалко » 07 окт 2015 14:34

Corwin написа:Аз силно се надявам нашите да успеят да убедят Живко да остане до лятото. Гаджев според мен не е толкова важен за отбора. Пък и си мисля, че ако зимата сме все още първи, могат да ги омаят да останат за една титла време :)

Според чорбал мениджъра на Живко Миланов е казал, че в Русия му давали 15 пъти по-голяма заплата от сега в Левски и "сами да си правим изводите дали ще остане", Аньете пък искал да се връща по-скоро (бил казал Гонзо, пак според същия сайт), защото бил в немилост в Баку.

Потребителски аватар
Corwin
Контакти:

Мнениеот Corwin » 07 окт 2015 14:59

седемнамалко написа:
Corwin написа:Аз силно се надявам нашите да успеят да убедят Живко да остане до лятото. Гаджев според мен не е толкова важен за отбора. Пък и си мисля, че ако зимата сме все още първи, могат да ги омаят да останат за една титла време :)

Според чорбал мениджъра на Живко Миланов е казал, че в Русия му давали 15 пъти по-голяма заплата от сега в Левски и "сами да си правим изводите дали ще остане", Аньете пък искал да се връща по-скоро (бил казал Гонзо, пак според същия сайт), защото бил в немилост в Баку.

То е ясно, че Живко с пари не можем да го задържим. Но пък си мисля, че и за есента е имал чувствително по-добри финансови предложения от нашето.

Киро Пора
Контакти:

Мнениеот Киро Пора » 07 окт 2015 15:23

Ако има шанс на зима да си върнем Аниете, няма какво изобщо да се мисли. Заради такива като него хората ходят по стадионите - себераздаване, класа и левскарски дух. Това къде щял да играе изобщо не е предмет на разговора - бат Стойчо ще го измисли. А колкото до това, че не преподписа лятото, няма как да му се сърдим - чужденец на 30г, неполучавал заплата от 4-5 месеца, не знае ще има или не отбор следващия сезон, по-скоро нормално решение взе.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 07 окт 2015 15:59

Мистри написа:Не и не само в Ловеч.Затова Левски има най-великата публика!
Става въпрос за друго и ти много добре знаеш, четейки този форум.
Да, всички знаем реалностите.
И?
Прокрадваха се дори идеи ,че ще се борим за оцеляване.
Това не е в психиката на левскарите.
Аз не смятам, че имаме потенциал и "организация"/на червените и рожбите им/ да станем шампиони, но винаги съм вярвал ,че Левски може.И средняческата "психика " у някои ме дразни.
"Толкова можем"
Не, винаги може повече, стига да има желание и вяра .И точните хора в управата.
Може би не се изразявам правилно?

[offtopic]Всичко наред ли е при теб?Знаеш за какво питам.[/offtopic]

[offtopic]Да, наред е.[/offtopic]
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 07 окт 2015 16:32

Кой друг, ако не Левски трябва да е фаворит за титлата. Предвид игра, класиране и спечелени отличия. Ние имаме повече спечелени купи от всички в А група взети заедно. Най-логичното нещо е да сме най-голям фаворит. Трябва за да спечелиш нещо първо да го искаш, после да си повярваш и накрая да го заслужиш. Има ли ги тези три неща - всичко е наред и успеха е почти сигурен. А колкото до олигофренът и отбора му, няма никакво основание за притеснение. Ясно е че има голямо лоби и му се помага всякак и ще премира съперниците ни, но това винаги ни се е случвало. Ние трябва да си гледаме само нас, Лудогорец трудно може да има положителен баланс от 4-те мача срещу нас, Литекс, Берое и Черно Море. Като загуби и някоя точка и от другите някъде и ето как си ги минаваме с разлика, ако си продължаваме по същия начин. Сами си разчистихме пътя до това първо място, като свалихме от местата им Славия, Берое и Литекс. Сега трябва само да си взимаме трите точки и да ни дишат прахта всички и да се борят за 2-ро място, 3-то и предпоследно място.

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 07 окт 2015 17:01

Винаги е хубаво да вярваш. Но главозамайването е друго. Имаме къс и не особено сработен състав. В повечето мачове досега играем без централен нападател. А срещу отбори, които са групирани в собствената им половина...страдаме.
Истинският успех на "Левски" ще е, ако повече хора започнат да ходят на стадиона при сегашните цени на билетите и в повечето мачове сме доволни от резултатите и/или играта + демонстрираната воля за успех.
Прогресираме като резултати и като игра, но наистина на този етап е смешно да говорим за шампионска титла. Нека се радваме, че състава дава признаци на значително развитие в положителна насока, но да останем здраво стъпили на земята.
Апетитът идва с яденето, но ще е крайно вредно, ако на този етап от сезона натоварим този състав със свръхочаквания от сорта на това, че трябва да бием всички отбори в България (или поне тези в дъното на класирането) с по 4-5 гола. Така просто няма да стане...
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 07 окт 2015 18:30

Sardukar написа:Винаги е хубаво да вярваш. Но главозамайването е друго. Имаме къс и не особено сработен състав. В повечето мачове досега играем без централен нападател. А срещу отбори, които са групирани в собствената им половина...страдаме.
Истинският успех на "Левски" ще е, ако повече хора започнат да ходят на стадиона при сегашните цени на билетите и в повечето мачове сме доволни от резултатите и/или играта + демонстрираната воля за успех.
Прогресираме като резултати и като игра, но наистина на този етап е смешно да говорим за шампионска титла. Нека се радваме, че състава дава признаци на значително развитие в положителна насока, но да останем здраво стъпили на земята.
Апетитът идва с яденето, но ще е крайно вредно, ако на този етап от сезона натоварим този състав със свръхочаквания от сорта на това, че трябва да бием всички отбори в България (или поне тези в дъното на класирането) с по 4-5 гола. Така просто няма да стане...

И ти казваш да не се главозамайваме, и други говорят да не летим в облаците и прочие. Да не говорим за спечелване на ШЛ, че да говорите така. Става дума да сме пред 9 други отбора в България. Същата България в която отборите и в Европа ядат бой през юли от анонимни новобранци. Айде малко по-сериозно. Допреди няколко години нашите като даваха интервюта се оплакваха, че играли едва няколко мача сериозни в годината, поради липсата на конкуренция у нас. И за това и не са подготвени за Европа. Сега като имат желаната от тях конкуренция и всеки мач е труден, не могат да се класират за ЕКТ и не смеят да помислят за отличие. Даже и феновете говорят масово като тях. Стига със оплаквания в единия случай или страх в другия.

Върни се в “Левски”