ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот шивача » 06 окт 2015 22:42

Кашчей написа:
шивача написа:магаренце, темата беше една! Тази, която пуснах с идеята, че ние всяка година се борим за титлата. А първият път в подписа си написах "че ЦСКА ще е шампион, който не вярва на себе си да вярва на мен" или нещо близо до това? Да ти обясня:имам характер да пиша всичко, щото не ми пука от нищо. А и не съм мишка, която да чака на гюме, като легендарни сини деветки. Имам мнение и не се притеснявам да си го изказвам, и отстоявам. Пут?а не би го разбрала, както и хора без достойнство! Важното е, че и на вас ви направих кефа, като налазихте накрая, изкачайки от всички дупки, да плювате. Но на мен не ми дреме :) Единствено ми пука за отбора, това е! На моите грешки бързо си прощавам и гледам напред, щото съм прекалено готин тип, за да се напрягам за глупости :lol:

Освен да се преклоня пред величието на ореола ти, какво друго да направя :roll:
А вие, от ежегодна борба за титлата, си докарахте синдик и производство. Дай Боже всекиму такова щастие..ако се вярва на вашите писания тук!

Така и така щом се навеждаш, сещащ се кво би ме облекчило :mrgreen: а борбата за титлата ще си я водим, като ни дойде времето. Да съм жив и здрав, темата ще е от мен за кеф на форума :mrgreen:
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 06 окт 2015 22:48

maxi1914 написа:
шивача написа:
CSKA 78 написа:
шивача написа:
CSKA 78 написа:Ха, феньовете на Леевски написали декларацийка срещу ЦСКА! Ама верно са оперирани от срам тези лумпени! :shock:

кво са писали топящата се публика?

http://www.sportal.bg/news.php?news=570101

Лайнари, същата държава да ги вкара барабар със спринцовките в затвора, както и с колите убийци! А ревльовия баскетболен отбор? Да реват и да се тресат, като не им отърва да ходят в бодрум!

Малко е нагло да пишеш за затвор , при положение , че вашия лидер животното е в затвора . А последните ви 2ма собственици са подсъдими .

Виж сега, не ми се пиши за чорнита, гугутки, балджийскита итн уроди. Просто изчезни!
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 06 окт 2015 22:57

Как е подписана декларацията - "От вторите по численост след християните" ли?

Beladona

Мнениеот Beladona » 06 окт 2015 23:47

Абе , Гимли нема ли да направи некоя маневра с ЦСКА , която да не разклати целото фенско воинство ?! Иска да потъпче всички правила наглото джудже , че даже бие барабана за това и референдуми иска да прави молим ти се ... :) ей, Микренистите , един Цимбик вчера по Ринг ви направи смешни !

гражданин от село написа:Как е подписана декларацията - "От вторите по численост след християните" ли?

Добре , че са сините фенове , че твоят Далай Лама иска да избури всички правила и закони ! И добре , че е Цимбика ... :)
CSKA 78 написа:Ха, феньовете на Леевски написали декларацийка срещу ЦСКА! Ама верно са оперирани от срам тези лумпени! :shock:

Хаяско понеже е много срамежлив ... :)
CSKA 78 написа:
шивача написа:

http://www.sportal.bg/news.php?news=570101

Публиката ще се топи ,чрова съм го прогнозирал отдавна !

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 07 окт 2015 00:47

Beladona написа:Публиката ще се топи ,чрова съм го прогнозирал отдавна !

Коя? И що? Дали пък някой предсказател няма да се стопи преди публиката?
Beladona написа:... един Цимбик вчера по Ринг ви направи смешни !

Ти на Цимбикоподобни ли се кланяш? Може и да сте рода, знам ли :roll: Но при всички положения ти отива, да знаеш! :lol:
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Beladona

Мнениеот Beladona » 07 окт 2015 06:54

russia написа:
Beladona написа:Публиката ще се топи ,чрова съм го прогнозирал отдавна !

Коя? И що? Дали пък някой предсказател няма да се стопи преди публиката?
Beladona написа:... един Цимбик вчера по Ринг ви направи смешни !

Ти на Цимбикоподобни ли се кланяш? Може и да сте рода, знам ли :roll: Но при всички положения ти отива, да знаеш! :lol:

Дано ! Искам да сваля 3-4 кг за да съм като Брад Пит ! Вече предпочитам Цимбика ( без да сме рода) , а ти предпочиташ далечната рода на Джим Кери ( Лъжльото ) от Микре . Вече 4 месеца те лъже , но ти пак се кланяш до земята и : да, господин Ганчев, разбира се ,господин Ганчев .... :) разбира се,че е отлична идея да подарим Панчаринело ,да,да.... :) просто вече всичко е толкова смешно, минахме трагичния етап ....

Потребителски аватар
Заклет Левскар

Мнениеот Заклет Левскар » 07 окт 2015 09:09

шивача написа:

Мухахахмхахахмухахах - "топящата се публика"

Ела на 18.10 на Георги Аспарухов ако ти стиска, да видиш топяща се публика. Това ще е най-посетения мач в България за първенство (не само в "А" група :mrgreen: ) през последните години. :mrgreen:

Ентусиаст......
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.

Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 07 окт 2015 09:37

Гришата е измислил ебаси схемата :lol: :lol: Ново дружество "замества" старото във "В" група и всеки, който има да взима пари, да пие по една студена вода :lol: :lol: Кога станахме като Леевски :?: Остава Бойко да ни подари и трибуна, или основи, де :mrgreen:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 07 окт 2015 09:42

boabbb написа:Гришата е измислил ебаси схемата :lol: :lol: Ново дружество "замества" старото във "В" група и всеки, който има да взима пари, да пие по една студена вода :lol: :lol: Кога станахме като Леевски :?: Остава Бойко да ни подари и трибуна, или основи, де :mrgreen:

Точно това правоприемство чакат и всички футболни кредитори (играчи, клубове и агенти). В момента, в който то се осъществи, всички дисциплинарни процедури ще започнат с пълна сила срещу новия клуб, който няма да е в несъстоятелност.

Потребителски аватар
Заклет Левскар

Мнениеот Заклет Левскар » 07 окт 2015 09:48

boabbb написа:Гришата е измислил ебаси схемата :lol: :lol: Ново дружество "замества" старото във "В" група и всеки, който има да взима пари, да пие по една студена вода :lol: :lol: Кога станахме като Леевски :?: Остава Бойко да ни подари и трибуна, или основи, де :mrgreen:

Това с новото дружество е така, но пропускаш да споменеш, че то наследява историята и всички титли, купи, победи и т.н. от старото.
Това ще стане, след като Пламен Марков представи в Министерството документ за приемственост м/у новото и старото дружество.
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.

Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН

Върни се в “Архив”