ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
GOLEADOR

Re: Задълженията на Цска над 56 млн. лв

Мнениеот GOLEADOR » 06 окт 2015 18:37

КАН написа:При 3-1 в София за Ливърпул , на ,,Анфийлд " Победи някой букмейкър !!!

Да бе,пред препълнен стадион и екзалтирани фенове и при положение,че Ливърпул станаха шампиони на Европа преди 2 месеца,само букмейкър може да победи Мърсисайдци!!! :lol: :lol: :lol:
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Beladona

Мнениеот Beladona » 06 окт 2015 18:59

КАН написа:При 3-1 в София за Ливърпул , на ,,Анфийлд " Победи някой букмейкър !!!

Ти наистина ли си го мислиш това или само дразниш ? :)

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот Old_death » 06 окт 2015 19:04

Днес Пламен Марков е депозирал исканите вчера документи в БФС . Правната комисия има 10 дневен срок да излезе със становище .
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 06 окт 2015 19:08

Beladona написа:

Спомням си един мач от ЕКТ, в Германия, между Монако и Байерн или Вердер, не съм сигурен. резултатът бе 2:2, което устройваше идеално и двата отбора и последните 5 минути мач не се игра, а Бартез седна до една от гредите на вратата си и започна да се смее, та изобщо не играят букмейкърите. Дори резултатът от 2:0 за отрицателно време стана 2:2.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 06 окт 2015 19:25

sin4ec написа:
Уайлд кард и продължаване на ЦСКА с новото дружество в този шампионат на В група. С поемане на дълговете към НАП( инак останалите клубове, че и фирми и граждани ще ревнат кански, и с право!) и непременно към УЕФА, инак последните ще ви съсипят. ГГ е разбрал, че не може да има един от грандовете без да даде пари.

На 100% съм съгласен.Това за мене е най-добрият вариант.Държавните органи може и да ни бутнат едно рамо(а и сигурно така ще стане) по тази ос за В група,но УЕФА може и да ни резне,ще видим.Иначе никой няма да позволи да се направи далавера срещу НАП.Аз не бих защитил такова нещо.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Achtung_Juden

Мнениеот Achtung_Juden » 06 окт 2015 19:30

Почти всеки месец "На Анфийлд побеждават само най-добрите" се опровергава :lol:
Преименуван отбор с преименуван директор и преименуван треньор :lol: -> ЦСКА-София - смърди на Литекс, та се не трае.

Beladona

Мнениеот Beladona » 06 окт 2015 19:32

Old_death написа:Днес Пламен Марков е депозирал исканите вчера документи в БФС . Правната комисия има 10 дневен срок да излезе със становище .

БФС ще откаже да прави беззакония и ще откаже тази джуджарова лудост !

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 06 окт 2015 19:34

delqnski47 написа:
sin4ec написа:
Уайлд кард и продължаване на ЦСКА с новото дружество в този шампионат на В група. С поемане на дълговете към НАП( инак останалите клубове, че и фирми и граждани ще ревнат кански, и с право!) и непременно към УЕФА, инак последните ще ви съсипят. ГГ е разбрал, че не може да има един от грандовете без да даде пари.

На 100% съм съгласен.Това за мене е най-добрият вариант.Държавните органи може и да ни бутнат едно рамо(а и сигурно така ще стане) по тази ос за В група,но УЕФА може и да ни резне,ще видим.Иначе никой няма да позволи да се направи далавера срещу НАП.Аз не бих защитил такова нещо.

Да се сещаш някъде във футбола да е ползвана Уайлд кард, защото аз не се сещам :roll: Доколкото съм запознат, тя се използва за международни турнири, или за вас ще я въведат и във вътрешен шампионат, в спорт, който никога не е ползвал такава :roll:
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Beladona

Мнениеот Beladona » 06 окт 2015 19:34

Кашчей написа:
Beladona написа:

Спомням си един мач от ЕКТ, в Германия, между Монако и Байерн или Вердер, не съм сигурен. резултатът бе 2:2, което устройваше идеално и двата отбора и последните 5 минути мач не се игра, а Бартез седна до една от гредите на вратата си и започна да се смее, та изобщо не играят букмейкърите. Дори резултатът от 2:0 за отрицателно време стана 2:2.

Е, тогава са играли отборите, а не букмейкърите , Каш ! :)

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 06 окт 2015 19:37

Beladona написа:
Old_death написа:Днес Пламен Марков е депозирал исканите вчера документи в БФС . Правната комисия има 10 дневен срок да излезе със становище .

БФС ще откаже да прави беззакония и ще откаже тази джуджарова лудост !

Тея документи на ОС на акционерите ли са приети, че нещо ми се струва опит за нарушаване и на ТЗ, касаещ промени в състава и състоянието на АД :roll:
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Върни се в “Архив”