Байерн не бих искал да ги коментирам точно в този момент. Бих се радвал Зенит да направят пробив, но си мисля че по-реална и постижима цел е трайно да се укрепят в ТОП 8 през идните няколко години. Вече колкото повече, толкова по-добре.
Шампионска лига 2015/2016
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Шампионска лига 2015/2016
ПСЖ могат да мислят за трофея едва след като изгонят Златан, защото той носи късмет с напускането си.
За Рафата ЕКТ са като детска играчка и може да направи всеки отбор фаворит за трофея. Вътрешният шампионат обаче е друга работа и няма да е излишно Виляреал и Селта да сложат по някой тиган на печката.
Хайде и Атлетико, от мен да мине.
Байерн не бих искал да ги коментирам точно в този момент. Бих се радвал Зенит да направят пробив, но си мисля че по-реална и постижима цел е трайно да се укрепят в ТОП 8 през идните няколко години. Вече колкото повече, толкова по-добре.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
ПСЖ имат добър отбор, но не ги виждам с много сериозни аргументи за титла. Ако има изненада тя ще дойде от някой английски тим, както в момента никой не ги слага в сметките. Но аз мисля, че няма да има изненада тази година, може би догодина ще има доста неочакван победител.
sunscres92 написа:Реал и Манчестър Сити за мен са способни също да вземат трофея.
Сити ако вземат трофея тази година, напускам форума
- fc_chelsea
- Контакти:
Моят фаворит е Челси. 
Вероятно пак ще спечели един измежду Реал, Барса и Байерн. Но има още 2-3 отбора, които хич не са за подценяване и нищо чудно някой от тях да стигне финал. Визирам Атлетико, ПСЖ и защо не английски отбор. 
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]
-
sunscres92
- Контакти:
Groucho написа:sunscres92 написа:Реал и Манчестър Сити за мен са способни също да вземат трофея.
Сити ако вземат трофея тази година, напускам форумаЮтд и Челси имат по-добри шансове според мен, ако говорим за английските отбори.
Както гледам, като нищо и 3 от 4 да изпопадат в групите, но ако този отбор в Сити влезе във форма и запази извън контузии основните играчи - може и нещо интересно да стане.
Според мен единственият английски отбор, който може да направи нещо сериозно като достигане до финал е Юнайтед, но .. ако си мине групата. Ако го напарвят ще анализирам по-подробно защо мисля така, сега е безсмислено.
- Paul Scholes
- Контакти:
fc_chelsea написа:Моят фаворит е Челси.
За оцеляване в елита, наречен BPL ли?
Здраейти
Paul Scholes написа:fc_chelsea написа:Моят фаворит е Челси.
За оцеляване в елита, наречен BPL ли?
Викаш фаворит е отборът,който за 19 минути беше направен на нищо от Арсенал

Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
От инзглизите само Челси имат шанс да стигнат финал според мен
Юнайтед са леко зелени все още, може би догодина...Арсенал са си ясни, а Сити чак като изгонят Пелегрини тогава ще направят нещо значимо в ШЛ според мен...все още им е рано...1/4 може да стигнат, но финал не виждам как...
Челси колкото и да са зле в момента, тоя сезон наподобява 2011/2012...тогава също в първенството бяха така, завършиха 6 ти....никой не ги слагаше в сметките.....тогава също бяхме спечелили ШЛ и се надявахме да защитим трофея, и дойде пролетта на 2012 и всички знаем какво се случи там...още повече, че сега треньор им е Моуриньо, а не Ди Матео..вярно сега футболистите им са доста по-слаби от тогавашните (мое мнение) но все пак...дано не стане де
Юнайтед са леко зелени все още, може би догодина...Арсенал са си ясни, а Сити чак като изгонят Пелегрини тогава ще направят нещо значимо в ШЛ според мен...все още им е рано...1/4 може да стигнат, но финал не виждам как...
Челси колкото и да са зле в момента, тоя сезон наподобява 2011/2012...тогава също в първенството бяха така, завършиха 6 ти....никой не ги слагаше в сметките.....тогава също бяхме спечелили ШЛ и се надявахме да защитим трофея, и дойде пролетта на 2012 и всички знаем какво се случи там...още повече, че сега треньор им е Моуриньо, а не Ди Матео..вярно сега футболистите им са доста по-слаби от тогавашните (мое мнение) но все пак...дано не стане де
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.