ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ЦСКА София е по-жив от всякога!
А за автогола на Легендата, продажната свирка на Флайшер, тъмно-синьото ГФС няма ли нещичко ?

Re: Задълженията на ЦСКА над 56 млн. лв
love_hurtz написа:GOLEADOR написа:На Леевски колко са?
Това ли ти е успокоението, колко са на Левски. Гледай си собствената паница. Щом Левски не са допряли до вашия хал, изглежда нещата там са по-добре и се плаща нещо. ЦСКА е натиснато от ФИФА/УЕФА/НАП или и това е конспирация ?
Аз само отбелязвам защо нещата при Леевски са по-добре от ЦСКА.Интересно защо не се обърна към автора на темата?Защо не му зададе въпроса дали това го успокоява,че дълговете на Левски се плащат от безбройните спонсори изпратени от властта,а гледа тези на ЦСКА?
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи
Наистина не знам какво толкова се коментират тия задължения... Всички "привърженици" на този отбор се отрекоха от него вече 20 пъти, а ние сме тръгнали да ги мислим...
- damyanov1963
Автора пропусна да напише накрая - Ние сме на всеки километър 

За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
Re: Задълженията на Цска над 56 млн. лв
Кога Левски е дължал над 10 млн. лв?
storm написа:Доктор Хаус написа:Тиеро и Грило какви играят?
контузени
Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи
Поствам нещо от "Въпроси и отговори" на Гонг.
darakchiev1969
Здравей Ники
На мене като фен/а и всички фенове около мен/ не ми е ясен един казус касаещ ПФК ЦСКА , а именно:
В най-добрият случай за отбора , как може да се развият нещата след влизането на синдик/значи ли това , че ще се изплащат всички задължения , естествено приоритетно от синдика и от къде ще идват приходите и как ще функционира отбора през този период/.Или синдика ще обяви дружеството във фалит ако няма с какво да се разплаща и ще трябва да се създава ново такова.Благодаря предварително
Ники Александров
Нещата биха могли да се развият по следния начин: тъй като настоящето дружество е в процедура, трябва друго да поеме издръжката му - сиреч вече новорегистрираното. Трябва правнат акомисия към БФС да се произнесе за приемствеността между двата клуба. После синдика ще реши на кого колко трябва да се изплаща. Същевременно БФС може законово да издаде временно членство на новия клуб, който на Конгрес по-нататък да бъде заменено с постоянно.
Казано по-просто - трябва да се платят някакви задължения, най-вече тези към държавата. Останалите - каквото се реши и прецени. Ако някой не е съгласен - просто фалит и нищо не се получава. При окончателен фалит и недопускане новото дружество да бъде приемник на настоящето, накрая никой няма да получи нищо.
Това е моментната ситуация, но с уговорката, че тя може да претърпи някакво развитие.
darakchiev1969
Здравей Ники
На мене като фен/а и всички фенове около мен/ не ми е ясен един казус касаещ ПФК ЦСКА , а именно:
В най-добрият случай за отбора , как може да се развият нещата след влизането на синдик/значи ли това , че ще се изплащат всички задължения , естествено приоритетно от синдика и от къде ще идват приходите и как ще функционира отбора през този период/.Или синдика ще обяви дружеството във фалит ако няма с какво да се разплаща и ще трябва да се създава ново такова.Благодаря предварително
Ники Александров
Нещата биха могли да се развият по следния начин: тъй като настоящето дружество е в процедура, трябва друго да поеме издръжката му - сиреч вече новорегистрираното. Трябва правнат акомисия към БФС да се произнесе за приемствеността между двата клуба. После синдика ще реши на кого колко трябва да се изплаща. Същевременно БФС може законово да издаде временно членство на новия клуб, който на Конгрес по-нататък да бъде заменено с постоянно.
Казано по-просто - трябва да се платят някакви задължения, най-вече тези към държавата. Останалите - каквото се реши и прецени. Ако някой не е съгласен - просто фалит и нищо не се получава. При окончателен фалит и недопускане новото дружество да бъде приемник на настоящето, накрая никой няма да получи нищо.
Това е моментната ситуация, но с уговорката, че тя може да претърпи някакво развитие.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
-
- Контакти:
цска софия е институцията, която определя правилата... във в група. скоро и няма да съществувате. предсмъртните агонии на шепа луднали чорбари.
-
GOLEADOR написа:doniobbb написа:Не знам какво е Леевски, съжалявам
Същото като Цска!
Ти продължаваш да се правиш на ITK, без изобщо да си нямаш хабер от нищо.
Изобщо не знам с какви очи говорите за Пеевски вие? Инджов не е ли и той от ДПС? Илия Павлов, Черепа, Гнома от Микре, Лупи - по-добри ли са?
Преименуван отбор с преименуван директор и преименуван треньор
-> ЦСКА-София - смърди на Литекс, та се не трае.

Re: Задълженията на ЦСКА над 56 млн. лв
GOLEADOR написа:love_hurtz написа:GOLEADOR написа:На Леевски колко са?
Това ли ти е успокоението, колко са на Левски. Гледай си собствената паница. Щом Левски не са допряли до вашия хал, изглежда нещата там са по-добре и се плаща нещо. ЦСКА е натиснато от ФИФА/УЕФА/НАП или и това е конспирация ?
Аз само отбелязвам защо нещата при Леевски са по-добре от ЦСКА.Интересно защо не се обърна към автора на темата?Защо не му зададе въпроса дали това го успокоява,че дълговете на Левски се плащат от безбройните спонсори изпратени от властта,а гледа тези на ЦСКА?
Спонсорите се редят на опашка при нас, защото всичко е ясно и точно. Левски е най-обичания и съответно най-мразеният отбор в България. Нормално е да предизвика интерес у всяка голяма компания, която иска да подобри репутацията си.

YoTheReal написа:Кога Левски е дължал над 10 млн. лв?
Питай Т.Б. колко пари е вложил на кредит в отбора от Подуене.
ВЪН БОКЛУЦИТЕ ОТ АРМИЯТА!!!