Мнениеот Заклет Левскар » 06 окт 2015 11:26
BRF написа:Заклет Левскар написа:BRF написа:ceBep написа:Палим свещи да се срещнем за купата, за да ви покажем колко сте далече от истината бедняци. Ще бъдете унижени отново + този път евентуално ще ви пуснем да си тръгнете по-рано за да не гледате как се радваме с футболистите.
Празненства по-известни като Крачунов ден

!
Крачунов ден е по нов стил. По стар стил тези празненства са известни като ЖоаоСилвов ден. По-старите от нас твърдят, че по още по-стар стил този ден е бил известен като Гонзов ден.
На гонзов ден не бях!На това със Силва бях и не беше кой знае какво!На Крачунов ден да ви държат 20 мин след края на мача и да ни гледате празненствата-БЕЗЦЕННО ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЙ ЧЕСТИТ ЮБИЛЕЙЙЙЙЙЙЙЙ!Ако си бил на мача значи знаеш колко пъти ви поздравихме

Аз бях. Да гледаш как вашия Митко се спъва в топката на 15 м. от теб - БЕЗЦЕННО. А после.............................. всички знаем за кървавото писмо на Гонзо

Последна промяна от
Заклет Левскар на 06 окт 2015 11:33, променено общо 1 път.
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.
Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН