ОФИЦИАЛНО съдът обяви ЦСКА в несъстоятелност иназначи синдик
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- RockSeeker
- Контакти:
Re: ОФИЦИАЛНО съдът обяви ЦСКА в несъстоятелност иназначи си
Нека да няма
А защо тогава не обясняват официално и думичка за дълговете на Берое?

[center]Без ЦСКА не мога и миг да живея! За ЦСКА ще викам, ще скачам, ще пея!
[/center]

Берое нямаше 1 лв дълг към момента на смяната на АДто.Вие как сте?
I'M BLIND!IMPRESS ME!
- damyanov1963
luxorus написа:Берое нямаше 1 лв дълг към момента на смяната на АДто.Вие как сте?
За какви дългове говориш, като правителството ви подари цял ТЕЦ?
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
- RockSeeker
- Контакти:
icko65 написа:То вашето и на измъкване не ми прилича!По-скоро е фъсня след пладнешки обир!
Ама на каквото ще да ти прилича - това какво променя?
luxorus - вярвай ми, и нашето (ново) АД няма да има 1лв дълг. А ако тръгнеш да ми обясняваш, че и старото нямало - ще бъдеш ли така любезен да ми обясниш защо тогава е била нужна тази смяна? Да влиза новият собственик и да оздравява съществуващото! Ей това никой "тарикат" не иска да каже... Какъв е тоя зор за ново АД като всичко си било наред?

[center]Без ЦСКА не мога и миг да живея! За ЦСКА ще викам, ще скачам, ще пея!
[/center]

luxorus написа:Берое нямаше 1 лв дълг към момента на смяната на АДто.Вие как сте?
Какво се е случило с дълговете към Банев?
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
RockSeeker написа:icko65 написа:То вашето и на измъкване не ми прилича!По-скоро е фъсня след пладнешки обир!
Ама на каквото ще да ти прилича - това какво променя?
luxorus - вярвай ми, и нашето (ново) АД няма да има 1лв дълг. А ако тръгнеш да ми обясняваш, че и старото нямало - ще бъдеш ли така любезен да ми обясниш защо тогава е била нужна тази смяна? Да влиза новият собственик и да оздравява съществуващото! Ей това никой "тарикат" не иска да каже... Какъв е тоя зор за ново АД като всичко си било наред?
Колко пъти да ти казвам, че при тях целта беше да се смени собствеността и затова беше необходим синдик.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
- Red Warrior
- Контакти:
Така ли? И за какво ви беше тогава да сменяте дружеството?

Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
Red Warrior написа:luxorus написа:Берое нямаше 1 лв дълг към момента на смяната на АДто.Вие как сте?
Така ли? И за какво ви беше тогава да сменяте дружеството?![]()
Заради неразбирателство с Банев.
- Red Warrior
- Контакти:
Tommi написа:Red Warrior написа:luxorus написа:Берое нямаше 1 лв дълг към момента на смяната на АДто.Вие как сте?
Така ли? И за какво ви беше тогава да сменяте дружеството?![]()
Заради неразбирателство с Банев.
Предполагам е нямало и вътрешнофирмени кредити?
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
AN71 написа:кристи3 написа:Дори и да го има за мен специално важното е че отново и отново за някои се търси вариант.Бил той законен или не.Но за отбори извън София при тази ситуация в ЦСКА секирата отдавна щеше да е пусната.Големия силния великия трябва да може да губи и да си носи последствията.Защото като се изправи пак ще е такъв.Шикалкави ли-не е за тази роля.Всичко се връща..
Напротив - точно поради това, че става въпрос за ЦСКА нещата се случват толкова трудно. Поради големия обществен интерес всичко се гледа под лупа. Затова казусът "Берое", например, мина тихомълком и никой извън Аязмото дори не разбра, че изведнъж отборът играе с ново дружество. Да не говорим как Нефтомихик играе днес в Б група вместо Мастер. И още приемрти бол.
А бре спрете се малоумни ли сте или на такива се правите хората ви казаха ,че няма нищо общо между Берое, Глазгоу и който и да е с вашия случай ама пенка си върти една и съща плоча

Странно - често чета да се казва, че случаите Беро или Рейнджърс "нямат нищо общо" с този на ЦСКА, но не се посочва къде са разликите. Аз например мога да отбелжа на първо четене няколко идентични момента - да кажем с Берое, че ни е по-близко - и двете дружества са в несъстоятелност; и при двете има вариант (при Берое става факт - там синдикът прехвърля обособена част от дейността , т.е. футболаната дейност, на новото дружество) ново дружество да поеме дейността на футболния клуб; задълженията на старото АД на Берое си остават в него и ако не се лъжа, производството по несъстоятелност е прекратено, а АД-то заличено, поради липса на средства за удовлетворяване на кредиторите (нещо, което, ако ЦСКА мине по този сценарий, ще стане горе-долу така). Чисто схематично аз виждам много прилики. Разбира се, при ЦСКА задълженията са в много по-голям размер, но правното положение е едно и също. С Рейнджърс също мога да посоча много прилики (там разликите идват главно от различното законодателсвто в UK и у нас), като само ще посоча, че дълговете там са над 100 млн. паунда, а новото дружество, приемник на старото, плаща за правата цена, равна на около 7% от общата сума на дълговете.
Аз подкрепям плана на Гриша Ганчев за възраждането на ЦСКА