Евертън - Ливърпул |04.10.2015|15:30| 1-1 FT
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Евертън - Ливърпул |04.10.2015|15:30|
Какво беше това мамка му?
Хубав мач. Мисля, че Евертън ще го вземе. Ливърпул са на нашето ниво
Иванович > Джан

Иванович > Джан

Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
Gil-galad написа:Страшни корнери бием вече не знам кой сезон подред....колко корнера от началото на мача и не сме били близо до това да застрашим вратата.....
Edit: И докато го пишех това, вкарахме от корнер.....![]()
Много в стил Кайт тоя гол...
Аз пък тъкмо си мислех малко преди това, че ако изобщо някога ще вкараме гол от корнер, единствения ни шанс е Евъртън.

I like how we've stopped blocking crosses this season.
Точно това говорят и в Студиото по Скай...ако гледате техния гол как при центрирането Морено въобще не си прави труда да се опита да блокира.
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.
Soulen написа:Хубав мач. Мисля, че Евертън ще го вземе. Ливърпул са на нашето ниво![]()
Иванович > Джан![]()
![]()
Джан е халф, не защитник.
The Crow написа:Soulen написа:Хубав мач. Мисля, че Евертън ще го вземе. Ливърпул са на нашето ниво![]()
Иванович > Джан![]()
![]()
А Роджърс знае ли?
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
Soulen написа:The Crow написа:Soulen написа:Хубав мач. Мисля, че Евертън ще го вземе. Ливърпул са на нашето ниво![]()
Иванович > Джан![]()
![]()
А Роджърс знае ли?
Той наскоро научи, че Ингс е нападател , а не ляво крило така че не е много ясно
Нашите защитници май са номер 1 по асистенции този сезон... 

-
- Контакти:
Добре де, какви са тея нарушения в полза на Лукаку в борбата му със Шкъртел и 2-мата правят едно и също, но винаги нарушенията са в полза на домакините.
Интересно е, да се види, как в два отбора на стойност около и повече от 200 милиона паунда общо, няма един, дето да може да изпълни статично положение като хората...