Гришата не каза нищо

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Контакти:

Re: Гришата не каза нищо

Мнениеот КРАСОТА ВЯРА БОРБА » 04 окт 2015 15:26

П.С. Не ми се спори с теб и нямам намерение да запълвам празното пространство между двете ти големи уши.Взимам шала,слагам клубната фанелка и тръгвам за мача на Ботев.Отбора има нужда от мен.А ти си разтягай теориите пред компа.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 04 окт 2015 15:30

Ясно, че ще се оказва натиск върху БФС да приеме схемите на определени лица.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 04 окт 2015 15:38

Кашчей написа:
ivan56 написа:
Кашчей написа:
ivan56 написа:
Кашчей написа:
ivan56 написа:Става мноооого интересно.Феновете на ЦСКА не искат сливания и обединявания.Искат си чист ЦСКА без дългове.Това минава през ново дружество, което обаче искат да продължи във В група.
По правилниците на БФС, няма как да стане, обаче това същото БФС е допуснало друг такъв участник да се състезава във Б група(Нефтохимик-Мастер).Кашата е пълна, ако се позволи на ЦСКА с ново дружество да продължи във В група, какво пречи Марек,Локо Сф,Хасково, че и моят Черноморец да направят по едно ново АД, и да се изчистят от задълженията и да почнат на чисто.Явно на господата в БФС, ще им се наложи да работят и да си оправят бакиите които са допуснали.ГГ е тарикат и не иска да плаща стари задължения на сульо и пульо и го разбирам напълно.

Мастер нямаха ли лиценз за Б група, като и при това са от Бургас, та обединение с Нефтохимик е напълно в правилата?

Мастер да, но не и ПФК Бургас който пък после стана Нефтохимик.Мастер е ЮЛНЦ, а ПФК Бургас е АД. Според правилниците на БФС не може да има приемственост между АД и ЮЛНЦ.От там следва че не може да се състезава на негово място.Обаче те миналата година си играха в Б група без проблем, а тази се сляха с Нефтохимик, и Нефтохимик от Б окръжна се озова в Б група. Нищо че нито Мастер, нито Нефтохимик са членове Министерството на Младежта и Спорта.
Пълна каша.

Защо си мисля, че за да си в Б група трябва да си АД, или вече не важи това изискване, освен това в протокола може да пише, че Мастер се влива, а това мисля, че не е забранено, като след вливането Бургас придобива и лиценза за участие в Б група.

Даде те става АД като си променят името на ПФК Бургас ама вземат правото на участие за Б група ЮЛНЦ МАСТЕР, а това според разпоредбите на БФС няма как да стане.

Я покажи в коя разпоредба е казано, че няма как да стане, ако двата отбора са от една област и се обединяват преди началото на първенството, моля!

Я ми кажи ти, може ли едно дружество да вземе на друго правото за участие в Б група, защото Мастер и ПФК Бургас са две различни дружества.
И още един въпрос, ново дружество от кое ниво започва?
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 04 окт 2015 15:42

Гришата не каза, че няма да плаща дълговете, ама на ФИФА тези номера не минават бе хора :lol:
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 04 окт 2015 15:43

ivan56 написа:
icko65 написа:
ivan56 написа:Става мноооого интересно.Феновете на ЦСКА не искат сливания и обединявания.Искат си чист ЦСКА без дългове.Това минава през ново дружество, което обаче искат да продължи във В група.
По правилниците на БФС, няма как да стане, обаче това същото БФС е допуснало друг такъв участник да се състезава във Б група(Нефтохимик-Мастер).Кашата е пълна, ако се позволи на ЦСКА с ново дружество да продължи във В група, какво пречи Марек,Локо Сф,Хасково, че и моят Черноморец да направят по едно ново АД, и да се изчистят от задълженията и да почнат на чисто.Явно на господата в БФС, ще им се наложи да работят и да си оправят бакиите които са допуснали.ГГ е тарикат и не иска да плаща стари задължения на сульо и пульо и го разбирам напълно.

Кой е пък твоя Черноморец?Те са два-в Б окр. и В група.И един /истинския /-закрит. :roll:

Ицко казах ти вече, може да си ебеш путката лелина.Темата не е за Черноморец.

Ми ти пишеш за Черноморец?Пу..а нямам и когато искам тогава ги върша тия работи-не когато ми каже някой.По-кротко.
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 04 окт 2015 16:05

ivan56 написа:
Кашчей написа:
Я покажи в коя разпоредба е казано, че няма как да стане, ако двата отбора са от една област и се обединяват преди началото на първенството, моля!

Я ми кажи ти, може ли едно дружество да вземе на друго правото за участие в Б група, защото Мастер и ПФК Бургас са две различни дружества.
И още един въпрос, ново дружество от кое ниво започва?

Ако двете дружества се обединят, чрез вливане на едното в другото, се вземат всички права на по-успешното за момента, но не се изтриват никакви задължения. Името може да е на Бургас, а лиценза на Мастер-няма проблем, след като има вливане, а не сливане.
Сега чезвам на гости на тъщата (валяк да я гази) и по-късно може да продължим, ако имаш желание.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 04 окт 2015 16:06

Червена наглост. Искат новото дружество да наследи активите, но не и пасивите. Не стига това, ами и искат да продължат във В група въпреки всички правила. Няма такава наглост.

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Мнениеот gzagorov » 04 окт 2015 16:21

Eminem написа:Червена наглост. Искат новото дружество да наследи активите, но не и пасивите. Не стига това, ами и искат да продължат във В група въпреки всички правила. Няма такава наглост.

Ами, не си прав... Според мен ГГ иска активите, но не и пасивите, а и да започнат директно в А група. Кощунство ще е, ако с ЦСКА не получи и поне половината Борисова градина. Ей така, за "усвояване" и "облагородяване".
В едни други времена нямаше да ме учуди, ако се рестартира първенството с намъкнат в него АС-ЦДВ-ЦДНВ-ЦДНА-ЦСКА-Литекс-Септември-Октомври-Ноември-Декември в "елита" и се стартира отначало. Съответно през следващия май - празненства в чест на величието и харизмата.
Жалко само за истинските ЦСКА-ри, не тези злобните, а тези с истински "червените" сърца. Те не са виновни с нищо. Глупостите ги правят силните на деня, дето уж трябва да са по-акълии от нас, простосмъртните, а всъщност вече миришат на гнило, въпреки n-пластовите ароматизирани хартии и разтварящите се във вода картончета, които ползват. Дано Господ си ги прибере по-скоро, че и ние, недостойните, да видим малко рай (т.е. спокойствие) на Земята, ама едва ли...
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

Achtung_Juden

Мнениеот Achtung_Juden » 04 окт 2015 16:25

Как точно става тая работа едно дружество да приеме активите на друго, но не и пасивите?
Преименуван отбор с преименуван директор и преименуван треньор :lol: -> ЦСКА-София - смърди на Литекс, та се не трае.

valero80
Контакти:

Мнениеот valero80 » 04 окт 2015 16:40

ЗА ЛЮБОВ КЪМ ГОВЕДАТА.

Изображение

Върни се в “Кошче за отпадъци”