Лудогорец - Черно Море, събота, 20:00

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

КироВарна
Контакти:

Re: Лудогорец - Черно Море, събота, 20:00

Мнениеот КироВарна » 03 окт 2015 09:14

Lyubik68 написа:аз също съм фен на Морето, но отскоро живея в Разград и почти всеки мач на Лудогорец ходя в сектор В, блок 2 ( до корнера към клетката), там почти ултраси на домакините не сядат, остават много празни места, тези места ги дават повече и на работници от завода " Биовет", може 2 блок да се отдели за варненци, пък и да не стане, там често сядат привърженици на по-зряла възраст, с малки деца, т.е. безобидна публика :) :) :)
аз сте съм в този сектор, на място в деня на мача ще има много билети, може всеки да си закупи за сектор В, блок 2, от касата на стадиона,
доколкото знам, цената е 8 лв за този мач.
чакам ви приятели от Варна, ще се видим на Арената, искам да дойдете повече, както бяхте на мача с Динамо минск.
а преди мача - бира, рибка и картофки, на заведението срещу лъва на зоопарка ("Спиди"-то), зелените чадъри на Каменица :lol:

На който и стадион да съм,не обичам да се затварям в клетката!!!Не се вижда добре,а особено тънките,спорни засади(каквито има много в БЪЛГАРИЯ),си остават загадка!!!Веднъж даже във В.Търново(като ги бихме с 0:1)ченгетата,след гаранции от И.Михайлов,че съм спокоен....ме оставиха в буферната зона и си изгледах мача сам,бягайки със страничния съдия!!!Бил съм веднъж в клетката на Разград,на 100-годишнината,защото беше празник....и за пореден път се разочаровах!!!Като добавка местните полицаи,за разлика например от търновските,са направо отвратителни!!!Затова,винаги сядам между феновете на домакините и никога не съм имал проблеми!!!Недостатък е това,че така не сме компактна група и не можем да подкрепяме ефективно НАШИТЕ !!! Затова ако можем да се съберем някъде извън клетката,аз съм "за" и гласувам с две ръце за тази идея !!!САМО ЧЕРНО МОРЕ !!!

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 03 окт 2015 09:23

yavorescu написа:Буркхардт и Жиньо не са контузени, явно Кольо не е доволен от тях. Защитата ще е Еуженио--Кулибали--Паланков--Венков, а средната линия Клок--Стенио--Бурабия (освен ако не излезем ултра-дефанзивно с Дани--Клок--Стенио).

То е ясно каква ще е защитата,но от тези четиримата,ако някой се контузи....какво правим?И без това имаме контузените СТАНЧЕВ и ТРАЯНОВ.Оставяйки ЖИНЬО у дома,съвсем си орязваме опциите!!!А за МАРЧИН си мисля,че е човек,който може да даде смислен пас и да изостри играта!!!Ще имаме нужда от това!!!Другия му плюс е че има хубав удар от далече и не се притеснява да го пробва....и от това ще имаме нужда!!!На никого не искам да давам акъл.Просто си казвам мнението!!!

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 03 окт 2015 10:09

Ако някой от защитниците се контузи, на помощ ще се притекат Курьор и Живко :)

Потребителски аватар
Eastern
Контакти:

Мнениеот Eastern » 03 окт 2015 10:52

Според мен Бургхарт има треньорска контузия и зимата ще си замине по взаимно съгласие за което много съжелявам :( .Иначе за мача съм абсолютен песимист заради видяното до момента в първенството ,НО нашите не веднъж са избухвали срещу по добрите така че тайничко се надявам на едно 0:1 :mrgreen:
НАПРЕД ЗЕЛЕНО-БЕЛИТЕ!

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 03 окт 2015 10:58

Може да не е реално но това е предчуствието ми:връщаме си за загубата във Варна-краен резултат 1-2.Само Тича!
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 03 окт 2015 12:29

Аз пък мисля,че случайно или не, стартовия състав е ясно показан в начина по изписване на групата за мача?! Изписани са първо титулярите, а след тях резервите. Освен, ако не е вързалка, опит за заблуда на противника или първоначално мнение на треньора, което може да промени преди мача. ;)
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 03 окт 2015 12:42

Възможно е, но ще е много смело, ако започнем така. И рисковано, разбира се.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 03 окт 2015 15:41

Разбира се, БУРКХАРДТ си заминава за сметка на недоразумението Бурабия. Освен, че търпиме нескопосаните отигравания на тоя сега заради него си заминава и един от НАЙ-ДОБРИТЕ ни и ЗАСЛУЖИЛИ (най-важното) футболисти. Каквото и да стане МАРЧИН беше огромна част от онзи отбор вдигнал Купата на България и винаги ще остане в сърцата на феновете с отличната си игра в едно каре халфове от което трепереше цялата А група - КЛОК-СТЕНИО-МАРЧИН-ЕРНАНДЕС :idea:

За днес: ако изходим от мача им с нас за СУперкупата, където бяха откровено ЖАЛКИ ще ги бием! Ние го караме кротко, а тея СЪДИЙСКИ галеници - 3:0, 3:1...на какво отгоре бе? На дърварската им игра ли? На това, че играят с 14 човека и пак цепят дърветата ли? На такива като Моци и Дяков, дето са за по 3 ЧК всеки мач ли? яяяя, честно, както и да играем, ако не им се помага ще дублираме онзи мача от ерата на Сър Генов. 0:2!
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
KIL
Контакти:

Мнениеот KIL » 03 окт 2015 16:38

Мисля си,че Адмирала си знае работата.Е,няма безгрешни хора! Ние,вечно заподозрените тръгваме на път с оптимизъм,ЗАЩОТО МОЖЕМ!!!
АЙ' ,МОРЯЦИИИ!!! :mrgreen:
МОРЕТО... НЕ Е ДО КОЛЕНЕ!

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 03 окт 2015 18:06

Без значение какъв ще е състава,пожелавам УСПЕХ на моряците!!!
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Върни се в “Черно море”