Литекс (Ловеч) - Левски (София) / Неделя / 1:2 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
PFC Litex

Re: Литекс (Ловеч) - Левски (София) / Неделя / 20:00

Мнениеот PFC Litex » 01 окт 2015 17:54

За случващото се извън стадиона, клуба няма, как да носи отговорност.
Едновременно с това призоваваме всички фенове на тима, които ще посетят срещата в град Ловеч, да не се поддават на каквито и да е провокации, тъй като в последните години едни от най-големите санкции за клуба са били именно след гостувания на Литекс.

Та визират именно нещата вътре на трибуните.
Ако феновете си скандират, пеят песните, палят факли БЕЗ ДА ГИ ХВЪРЛЯТ по самите полицай никой нищо няма да им каже.
Мога да се обзаложа, че в началото на второто полувреме терена пред гостуващата агитка ще бъде отрупан с факли и димки и мача прекратен поне за 3-4 минути.
Относно бомби, ще има много.
Относно бомбичките винаги съм го искал и сега го искам някоя да гръмне в ръцете на този който я държи и да му откъсне ръцете, като рани и тези около него.
Изображение

Потребителски аватар
MaX
Контакти:

Мнениеот MaX » 01 окт 2015 17:57

Няма да е леко при положение че често левскарите са подкрепяни от съдиите в тези мачове но видиш ли казват точно обратното. Като факт са им свирили 3 дузпи в Ловеч а на Герена за Литекс 0. На Литекс са отменяли чист гол за купата, незачетен кристален гол с греда, не дадена дузпа и червен картон на Ромейн Ели за нарушения срещу Георги Миланов сам срещу вратаря. А сините мрънкания са за някакви нарушения за дузпи и недадени червени картони които не са толкова категорични.
Иначе на мен не ми харесва постоянното говорене за съдиите от Стойчо но какво да правиш.
Също така не е реално да се продават неограничен брой билети за гостите. Те трябва да бъдат 1/10 от стадион.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 01 окт 2015 18:04

MaX написа:Няма да е леко при положение че често левскарите са подкрепяни от съдиите в тези мачове но видиш ли казват точно обратното. Като факт са им свирили 3 дузпи в Ловеч а на Герена за Литекс 0.

Ако ги има тези дузпи, защо да не ги свирят?
Защо не са свирени дузпи за нас на Герена, вероятно не е имало такива, друга причина едва ли има.
Изображение

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 01 окт 2015 19:12

PFC Litex написа:За случващото се извън стадиона, клуба няма, как да носи отговорност.
[offtopic]
Едновременно с това призоваваме всички фенове на тима, които ще посетят срещата в град Ловеч, да не се поддават на каквито и да е провокации, тъй като в последните години едни от най-големите санкции за клуба са били именно след гостувания на Литекс.

Ако феновете си скандират, пеят песните, палят факли БЕЗ ДА ГИ ХВЪРЛЯТ по самите полицай никой нищо няма да им каже.
Мога да се обзаложа, че в началото на второто полувреме терена пред гостуващата агитка ще бъде отрупан с факли и димки и мача прекратен поне за 3-4 минути.
Относно бомбичките винаги съм го искал и сега го искам някоя да гръмне в ръцете на този който я държи и да му откъсне ръцете, като рани и тези около него.
[/offtopic]

Ето да си четеш, че губя време обяснявайки ти.
http://www.livesport.bg/uzhasqvasht-raz ... 57995.html
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 01 окт 2015 19:17

Red_Neck написа:По принцип, от доста години няма съдия, който да се пуска да свири в А група и да не е зависим.
Някои са по-зависими и по-леко изпълняват поръчки, но реално за да додрапаш до А група, някой ти е ударил рамо.

Имам приятел, който 4 години не можа да излезе от В групите и се отказа от съдийството, защото се оказа, че няма човек в БФС-то.

Аз бях така, с разликата, че 2 години НЕ УСПЯХ да вляза във В групите, заради такива, като Цецко и още 1-2 прохождащи в А група инвалида!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 01 окт 2015 20:16

TristaNNN написа:
PFC Litex написа:За случващото се извън стадиона, клуба няма, как да носи отговорност.
[offtopic]

[/offtopic]

Ето да си четеш, че губя време обяснявайки ти.
http://www.livesport.bg/uzhasqvasht-raz ... 57995.html

Във всяко стадо има мърша и мнения на отрепки избягвам да слушам и чета.
Ходил съм на стотици мачове, около мен е ставало, какво ли не, защо аджеба до сега не съм имал проблеми и аз не зная.
Изображение

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 01 окт 2015 21:49

1 - 1
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
emigo73
Контакти:

Мнениеот emigo73 » 01 окт 2015 21:57

PFC Litex написа:
MaX написа:Няма да е леко при положение че често левскарите са подкрепяни от съдиите в тези мачове но видиш ли казват точно обратното. Като факт са им свирили 3 дузпи в Ловеч а на Герена за Литекс 0.

Ако ги има тези дузпи, защо да не ги свирят?
Защо не са свирени дузпи за нас на Герена, вероятно не е имало такива, друга причина едва ли има.

За пореден път показа как трабва да се комуникира цивилизовано.
С Уважение:

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 02 окт 2015 09:38

Между другото, чест прави на нашите ръководители, че не хленчат от съдийското назначение. Така се прави - мъжката, защото ние сме Левски София!
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 02 окт 2015 11:13

Ако няма "организация" в полза на трети отбор 2:1 за Литекс ..... иначе Х.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Върни се в “Левски”