Мнениеот Old_death » 01 окт 2015 13:38
Betchualeng Arnaikem написа:Old_death написа:Betchualeng Arnaikem написа:GOLEADOR написа:Old_death написа:Поредната тема в тоя форум , налазена от сините талибани . Резутата е предвидим . Темата се заключва , вместо да се раздават наказания и талибаните са доволни , защото мисията им е изпълнена успешно . Абе , сини комплексари , да бяхте отстранили и вие по някой европейски шампион , за да имате повод да отваряте такива теми , вместо да серете върху спомените на други !
В интерес на истината Левски отстранява действащия шампион на УЕФА,но по много срамен начин.За това не дават и дума да се каже за този мач.Траят си и си седят по дупките в Подуяне.
Ако говориш за ЦСКА (Москва).. бе минаваме вместо тях напред, ама падаме в прекия двубой. Затова аз не го броя за... отстраняване.
И въобще за*бете тоя спор ЦСКА-Левски в случая. А по темата.. едва ли нормален човек ще отрече, че отстраняването на актуалния шампион на континента е голям успех за български тим. Толкоз.
А по темата.. едва ли нормален човек ще отрече, че отстраняването на актуалния шампион на континента е голям успех за български тим.
По твоята логика , която в случая е и моя , феновете на Левски не са нормални хора .
Прекалено лесно слагаш всички под един знаменател. Защото излиза, че според теб чрез собствената си логика се обявих за ненормален. Тоест да уточня, аз не отричам значимостта на тази победа пък съм левскар.
Зная че си син фен , но прочети другите сини мнения по темата . Не една и две подобни теми , отворени за да се спомене юбилей от събитието , бяха заключени заради синя инвазия . Обиждай се колкото си искаш , но феновете на твоя отбор са виновни за мнението ми .
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.