FLANKER написа:Господа,не се карайте
Не се бе Фланки, те тия са от задръстената част на русофилите, забавно е да ги търкаляш насам - натам
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
FLANKER написа:Господа,не се карайте
GA_ veliki написа:гражданин от село написа:GA_ veliki написа:Тц, не знаеш кога лъжа и кога неи за това има една единствена причина, която е в теб
Пак ли започваш с невероятно "Ентелигентните" си опити за оригиналност?
Нали ти казах
GA_ veliki написа:язе написа:GA_ veliki написа:язе написа:А GA-veliki май лъже доста нагло...
Първо затова няма как да лъжа.И 2ро, тизе, не си ми видял наглата страна.
Викаш, че нямало ИДИЛ... пък после не се знаело. Хаусчо пък вика, че имало и още как...
А за наглата ти страна- тръпна в очакване.
А за тръпката под кръста - не към мен
гражданин от село написа:GA_ veliki написа:гражданин от село написа:GA_ veliki написа:Тц, не знаеш кога лъжа и кога неи за това има една единствена причина, която е в теб
Пак ли започваш с невероятно "Ентелигентните" си опити за оригиналност?
Нали ти казах
Достатъчно внимание ти обърнахме и май е време да ти сменят памперса.
язе написа:GA_ veliki написа:язе написа:GA_ veliki написа:язе написа:А GA-veliki май лъже доста нагло...
Викаш, че нямало ИДИЛ... пък после не се знаело. Хаусчо пък вика, че имало и още как...
A... наглата ти страна е педерастка!? Каква изненада...
GA_ veliki написа:язе написа:GA_ veliki написа:язе написа:GA_ veliki написа:язе написа:А GA-veliki май лъже доста нагло...
A... наглата ти страна е педерастка!? Каква изненада...
Не си разбрал написаното, както винаги не изненадваш
гражданин от село написа:Вече се появиха опровержения и че видеото на лъжеца ГА е от Алепо през 2013 г.
язе написа:гражданин от село написа:Вече се появиха опровержения и че видеото на лъжеца ГА е от Алепо през 2013 г.
Жалко, смятах го за нормален човек... явно бъркането в гъза променя доста неща...
GA_ veliki написа:27 убити от които 6 деца.Въздушни удари над Хомс в който няма ИДИЛ!
Руснаците да го дават по-сериозно.
гражданин от село написа:Вече се появиха опровержения и че видеото на лъжеца ГА е от Алепо през 2013 г.
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot], slash1912 и 8 госта