sunscres92 написа:Иначр няма да се учудя на уволненке на всички Топ 5 треньори в Англия.
Мисля, че Почетино върши добра работа
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
sunscres92 написа:Иначр няма да се учудя на уволненке на всички Топ 5 треньори в Англия.
ViscaBarca написа:Байерн ще ни пусне аванта...не е в техен интерес да имат враг в наше лице!
kingofpop написа:По-вероятно да изчукам Мис Свят отколкото Челси да елиминират Байерн
smoothc написа:Наполи.
Да си спретнат с Ман Сити един "Небесносин плешив" финал?
rhaegar написа:sunscres92 написа:rhaegar написа:Защото далеч не всичко живо гледа ВЛ?
Добре нека кажем, че е доста по-гледана.
Mainstream, кво да ти кажа?
Аз лично, тоя сезон съм гледал повече германски и италиански мачове, отколкото английски.
rhaegar написа:[b]Scenario 1: What if...
но просто ВЛ остава по-гледана от всички други първенства в Топ 4 взети заедно
marchisio написа:но просто ВЛ остава по-гледана от всички други първенства в Топ 4 взети заедно
Това си е достойно и за подпис даже.
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
marchisio написа:но просто ВЛ остава по-гледана от всички други първенства в Топ 4 взети заедно
Това си е достойно и за подпис даже.
marchisio написа:По коя телевизия е тая статистика ? От какъв период се измерва ? Снимки бол, фенове на боби дебелото бол.
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта