Искам да ви питам дали се продават билети на Тодор Александров? Гледам какъв е интересът към двубоя, а не ми се кара до Ловеч (и аз като Синчеца ще съм трезвеника-шофьор
Литекс (Ловеч) - Левски (София) / Неделя / 1:2 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Литекс (Ловеч) - Левски (София) / Неделя / 20:00
Нито капка страх, нито крачка назад! Прогноза 1-2 и максимално себераздаване на момчетата в синьо, но дори и да не победим, място за трагедии няма! Докато сините лъвове се раздават за Л -то, подкрепа за тях ще има даже и в ада.
Искам да ви питам дали се продават билети на Тодор Александров? Гледам какъв е интересът към двубоя, а не ми се кара до Ловеч (и аз като Синчеца ще съм трезвеника-шофьор
) за едното кафе и разходка на чист въздух.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
- Nikita1313
- Контакти:
Мисля че Литекс ще победи с лекота в тоя мач!!!
-
Fencheto1914
- Контакти:
Явно на футболистите ни им се ходи много по южното черноморие тази година.
След първенеца на Б група Поморие,сега ни се падна първенеца на Югоизточната В група Несебър за Купата на България.
След първенеца на Б група Поморие,сега ни се падна първенеца на Югоизточната В група Несебър за Купата на България.
Nikita1313 написа:Мисля че Литекс ще победи с лекота в тоя мач!!!
С две-три изключения досега никой никого не е бил с лекота в този шампионат. Но щом ти мислиш че точно Литекс ще го направи с Левски...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Лично аз смятам че титлата не трябва да се отлага за следващия,по-следващия и не знам си кой по-по-следващ сезон.Не! Левски вече има финансово спокойствие-нещо което липсваше в предишните години,Батков вече го няма,а с неговото оттегляне се сложи край на вътрешните борби за собствеността на клуба.Именно тези вътрешни битки между Батков и сегашните собственици доведоха до загубата на титлата от 2013 и купата от миналия сезон.И децата знаят че част от играчите на Левски играха симулативно и в онзи прословут мач със Славия,и във финала срещу Черно море.Просто Батков не искаше да си ходи и трябваше да се затегне примката около врата му за да бъде принуден да сдаде "властта".След като него го няма,мисля че още този сезон Левски ще спечели 27-мата, рекордна за България шампионска титла.КАЗАХ!
В този мач съдия много ми се иска да е Ахмед Ахмед. Ще е класика ! Бием с 1:0 и на онези им отменят гол накрая
После ще има тук пуснати 120 теми по случая и голям рев и сополи 
-
forever bluet
Лека победа за Левски по пътя към 27-та Титла! 2-0 за СИНИТЕ!
Членестоногите са примитивни създания
Страшен съдия са ни назначили.....https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A6%D0 ... 0%B5%D0%B2
Завинаги оставам аз левскар-верен на отбора си докрай!