Френският външен министър Лоран Фабиюс обвини Русия, че „много говори" за сирийската криза, а все още не е предприела действия срещу „Ислямска държава", цитиран от „Франс прес".
„Трябва да погледнете кой какво върши. Международната общност бомбардира „Ислямска държава". Франция бомбардира „Ислямска държава". Руснаците нищо не са направили", каза Фабиюс на пресконференция в Ню Йорк.
„Ако някой е против терористите, не е нещо ненормално да се атакуват терористите. Ако Русия е сериозна относно борбата срещу „Ислямска държава", тя трябва да докаже намеренията си чрез атакуване на екстремистите", добави той.
Важното в борбата срещу „Ислямска държава" не е атаката в медиите, а реални удари. Уравнението е достатъчно просто - тези, които са срещу „Ислямска държава", са тези, които атакуват „Ислямска държава", завърши френският външен министър.
Всичко за бежанците от Сирия и "Ислямска държава"
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Всичко за бежанците от Сирия и "Ислямска държава"
Позицията на Франция
А той Путин няма да си играе със самолетчета, а и Русия влиза някъде само, ако я повикат, Русия ще се бие в Сирия след като се уточни с Асад.
http://www.dnevnik.bg/sviat/2015/09/30/ ... _armiiata/
А иначе ударите на тия ''бойци'' ги видяхме, половин година мятат бомби, а ИД се разширява, само бежанците станаха повече.
Руският сенат разреши на Путин да използва армията в Сирия по молба на Асад
А иначе ударите на тия ''бойци'' ги видяхме, половин година мятат бомби, а ИД се разширява, само бежанците станаха повече.

[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]
HoUs4oOL написа:А той Путин няма да си играе със самолетчета, а и Русия влиза някъде само, ако я повикат, Русия ще се бие в Сирия след като се уточни с Асад.Руският сенат разреши на Путин да използва армията в Сирия по молба на Асад
Руснаците ще участват с минимален брой хора, с повече техника и логистика. Асад си има достатъчно сухопътна сила, иракчаните и иранците също ще се включат с пехота. От другата страна не е зле да се подпрат кюрдите с оръжие, ама турчалята са проблем.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
fcb_bg написа:Руснаците ще участват с минимален брой хора, с повече техника и логистика. Асад си има достатъчно сухопътна сила, иракчаните и иранците също ще се включат с пехота. От другата страна не е зле да се подпрат кюрдите с оръжие, ама турчалята са проблем.
Ами то доста се изписа за руската пехота там, но аз също съм на мнение, че руснаците имат какво да научат от сирийците, които вече няколко годни се бият там, техника и логистиката е друго нещо.
А относно кюрдите, по-добре Путин да не пипа там, нека да изчака американците да стъпят накриво, защото те нямат верен ход там, ако той ги подпре, може да си наритат шапките с Иран.
Но на мен ми е интересно французите от какво позиция дават акъл на Русия, видяхме им методите в Либия, видяхме и какво направиха там, нека да си замълчат...
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]
HoUs4oOL написа:fcb_bg написа:Руснаците ще участват с минимален брой хора, с повече техника и логистика. Асад си има достатъчно сухопътна сила, иракчаните и иранците също ще се включат с пехота. От другата страна не е зле да се подпрат кюрдите с оръжие, ама турчалята са проблем.
Ами то доста се изписа за руската пехота там, но аз също съм на мнение, че руснаците имат какво да научат от сирийците, които вече няколко годни се бият там, техника и логистиката е друго нещо.
А относно кюрдите, по-добре Путин да не пипа там, нека да изчака американците да стъпят накриво, защото те нямат верен ход там, ако той ги подпре, може да си наритат шапките с Иран.
Но на мен ми е интересно французите от какво позиция дават акъл на Русия, видяхме им методите в Либия, видяхме и какво направиха там, нека да си замълчат...
Французи и война

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.

-
Абе, франсетата сигурно имат разрешение от Полша да бомбандират Сирия? 

Ето го приятелчето на Путин.
Френските власти започват разследване срещу режима на сирийския президент Башар Асад по подозрения в престъпления срещу човечеството, извършени между 2011 и 2013 година, съобщава пред AFP източник от правосъдието.
Прокуратурата в Париж е започнала на 15-и септември предварително разследване, уточнява източникът. Разследването се гради основно върху доказателства, предоставени от бивш сирийски фотограф на военната полиция, който избягал от страната през 2013 г., вземайки със себе си 55 000 снимки със сцени от бруталния конфликт. По-рано AFP погрешно съобщи, че разследването е за военни престъпления.
-
Esi написа:Ето го приятелчето на Путин.Френските власти започват разследване срещу режима на сирийския президент Башар Асад по подозрения в престъпления срещу човечеството, извършени между 2011 и 2013 година, съобщава пред AFP източник от правосъдието.
Прокуратурата в Париж е започнала на 15-и септември предварително разследване, уточнява източникът. Разследването се гради основно върху доказателства, предоставени от бивш сирийски фотограф на военната полиция, който избягал от страната през 2013 г., вземайки със себе си 55 000 снимки със сцени от бруталния конфликт. По-рано AFP погрешно съобщи, че разследването е за военни престъпления.
Поредната НПО карикатура.Къде изчезна ония титан на мисълта 1982?
HoUs4oOL написа:fcb_bg написа:Руснаците ще участват с минимален брой хора, с повече техника и логистика. Асад си има достатъчно сухопътна сила, иракчаните и иранците също ще се включат с пехота. От другата страна не е зле да се подпрат кюрдите с оръжие, ама турчалята са проблем.
От хора измислили свирката, какво може да се очаква

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.