Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот fcb_bg » 30 сеп 2015 10:28

Сирийският лидер Башар Асад трябва да напусне поста си или да се изправи пред възможността да бъде отстранен със сила. Това е заявил в кулоарите на Генералната асамблея саудитският министър на външните работи Адел ал Джубейр, предава AFP.
Джубейр е отхвърлил призивите на Русия за формирането на международна коалиция, която да помогне на Асад в борбата срещу „Ислямска държава“ и е посочил, че най-добрият избор за сирийския лидер е да подаде оставка.
Саудитска Арабия възнамерява да подкрепи бунтовниците в Сирия, предупредил е още саудитският министър.

Охоооооо, ква изненада. Спонсора не иска да се включва в коалиция. :lol: Много бързо започнаха да падат маските.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 30 сеп 2015 10:28

Кашчей написа:
THE G.A.M.E написа:Нито ме радва, нито ме натъжава.

Не съм лицемер и другите са ми безразлични.

Въобще не си, да, и затова се радваш.

Къде я видя тая радост ?
Има ехидност, но не и радост.

Все едно да отбележа, как Мн. Юн. смачкаха Съндърлад и да ми се препише това за радост ...
Последна промяна от THE G.A.M.E на 30 сеп 2015 10:48, променено общо 1 път.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 30 сеп 2015 10:35

CTAHKO написа:

Лицемер си и то от най-гадните и злите 8-) Сливенски, с американска ориентация...аууу, направо настръхвам само при мисълта 8-)

Хехехе, ориентация, че и "американска". :lol:

Ще ти следя мнениеята и следващият път когато някой бие Сити или Юнайтед, се израдваш, ще те обявя за фен на съперниците им, дето са ги били. :mrgreen:

Аз съм "американец" единствено в мачът им срещу Русия.
Така, както в мачът между Лудогорец и Литекс, бях за Литекс. 8-)
При условие, разбира се, че реално има мач между САЩ и Русия, щото една част от мен смята, че "Янки" и руснаци играят в един тим и ни пускат останалият свят яко по-пързалката. :mrgreen:
Дарвин е в грешка !

Image Image

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 30 сеп 2015 10:43

boabbb написа:
То от това по-зле накъде :?: Или си се объркал и си имал предвид Пуерто Рико ... Щото Хондурас и Панама не са особено добре. Пуетро Рико е доброволно присъединен щат, така че имат и гражданство в САЩ - изнасят много за Щатите, предимно престъпници :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Пуерто Рико и Доминика, умишлено съм ги пропуснал, щото те са си на теория американска територия. :lol:
Виж, Коста Рика пропуснах... Една страна, с много проблеми, преди да попадне в американско влияние.

Това, което знам за Никарагуа е, че ЦРУ еВа майката на терористичните групировки там, а Щатите бяха тръгнали да инвестират яко средства.
Това до преди 10-на години.
Днес все пак страната е сравнително спокойно, не може да се прави никакво сравнение с периода преди 2 000-та г.

Сега гледай какво ще стане в Куба, ако изгладят още малко различията си, очаквам Куба да се отвори към американските компании, а самата US администрация ще налее яко кинти.
Виждам ги като Гърция... Преди 10-15 години. :mrgreen:
Дарвин е в грешка !

Image Image

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 30 сеп 2015 10:46

THE G.A.M.E написа:
CTAHKO написа:

Лицемер си и то от най-гадните и злите 8-) Сливенски, с американска ориентация...аууу, направо настръхвам само при мисълта 8-)

Хехехе, ориентация, че и "американска". :lol:

Ще ти следя мнениеята и следващият път когато някой бие Сити или Юнайтед, се израдваш, ще те обявя за фен на съперниците им, дето са ги били. :mrgreen:

Аз съм "американец" единствено в мачът им срещу Русия.
Така, както в мачът между Лудогорец и Литекс, бях за Литекс. 8-)
При условие, разбира се, че реално има мач между САЩ и Русия, щото една част от мен смята, че "Янки" и руснаци играят в един тим и ни пускат останалият свят яко по-пързалката. :mrgreen:

Альооо, "хамериканеца", нема ли да натиснете сунитските си съюзници в региона за коалиция срещу ИД? :lol:

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 30 сеп 2015 10:53

fcb_bg написа:Альооо, "хамериканеца", нема ли да натиснете сунитските си съюзници в региона за коалиция срещу ИД? :lol:

Е, сунитите УЖ са US съюзници, ама един от култовите им лидери ( Саддам ) ... Беше разжалван от Щатите. :lol:

Добре де, така ли не разбирате, че САЩ разручкват ислямският свят, можеби заради евреите... сунити и шиити, са просто инструменти.
Ако саудитите сгафят и се ометнат от САЩ, глей к'ва революция ще им спретнат и тех. :mrgreen:
Дарвин е в грешка !

Image Image

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 30 сеп 2015 10:55

THE G.A.M.E написа:
fcb_bg написа:Альооо, "хамериканеца", нема ли да натиснете сунитските си съюзници в региона за коалиция срещу ИД? :lol:

Е, сунитите УЖ са US съюзници, ама един от култовите им лидери ( Саддам ) ... Беше разжалван от Щатите. :lol:

Добре де, така ли не разбирате, че САЩ разручкват ислямският свят, можеби заради евреите... сунити и шиити, са просто инструменти.
Ако саудите сгафят и се ометнат от САЩ, глей к'ва революция ще им спретнат и тех. :mrgreen:

Нали знаем що беше разжалван. Не $ за петрол, ама на ти ся Кавалерията. :lol: Иначе нали знаеш кой измисли "Копеле, ама наше копеле". :lol:
Дърти отвъдокеански лъжливи пезвенти, демокрация сеели. :lol:

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 30 сеп 2015 10:58

Амчи то евреите са най-печеливши от конфликт на сунити и шиити, бре. Ама па кой надъхва бежанците да бегат у Европата ли? :roll:

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 30 сеп 2015 10:59

Държавният секретар на САЩ Джон Кери обяви промяна в политиката на страната в Сирия, като каза, че Башар ал Асад може да остане начело в Дамаск за известно време на "управляван" преход. Досега Вашингтон настояваше сирийският лидер незабавно да се оттегли.

Ох, котьооо, а не са минали 2 дена след сбирката на ООН и лафчетата в сградата. :lol:

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 30 сеп 2015 11:01

fcb_bg написа:Дърти отвъдокеански лъжливи пезвенти, демокрация сеели. :lol:

Те мантрата за "демокрацията" я изоставиха отдавна.

Сега "просто се борят против тероризма и крайният ислям"... Думичката демокрация можем да я заменим с "миротворци". :mrgreen:

И пак го пиша... Ако искаха, щяха да изградят нещо хубаво и при арабелите, както в Централна Америка го направиха, ама явно немат цел.
Не че не искат влияние там, но ще е по-друг начин.
Па и май свършиха кинтите... То доминионите им не се случиха с песен.
Дарвин е в грешка !

Image Image

Върни се в “Свободна зона”