Plovdivskia Grand написа:Снимка има,но ......в "РlovdivNews".В "Гонг"-не
.
PlovdivNews е също толкова достоверен колкото Reduta.net...Моля за извинение хората поддържащи Reduta.net, че ги сравнявам с PlovdivNews
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Plovdivskia Grand написа:Снимка има,но ......в "РlovdivNews".В "Гонг"-не
.
atanas7510 написа:Като оставим настрана дребните заяждания. Колегата задава конкретни въпроси на който едва ли някой ще отговори.
Първо реакцията на Гонг е смешна, ако това беше станало с рейса на Левски, Грънчаров щеше лично да присъства и да предава директно и след това един час в спортно шоу Левски, сега не е така.
За пореден път Левски ще се отърве без наказание защо.
Какво трябва да стане на мач на Левски или след него за да ги накажат по същият начин, като всички други отбори. Най вероятно да застрелят някой с автомат може би
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Кашчей написа:Ако паркингът пред стадиона е около 500 м широк значи е в района на стадиона, обаче силно се съмнявам в такава възможност.
Вандалският акт е извършен на 500 метра от Герена. Клубното возило на канарчетата е тръгнало от стадиона без полицейски ескорт.
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
kardiolog написа:1palq4o1 написа:Не одобрявам такива вандализми-това първо!
Но...автобуса е тръгнал без ЗАДЪЛЖИТЕЛНИЯ полицейски ескорт, станало е в РАЙОНА ( доста разтегливо понятие ) на стадиона, а не на САМИЯ стадион и оттам идва въпроса-защо "Левски" като клуб трябва да носи отговорност?!?Не е ли полицията институцията която носи отговорност за реда ИЗВЪН стадиона?
Отговорностт се носи от извършителите-а те може и да са недоволни фенове на жлатити!!!Докато не ги арестуват ( надявам се това да стане още днес ) всичко си е чиста пропаганда!
А чак опит за убийство...нямам думи...
Други отбори и фенове ги наказват и на 100 км от стадиона. Тука говорим за 200 - 300 м от стадиона. А за това че" жлатити" са го направили, не искам да го коментирам. После в Пловдив когато " жлатити" вандали отвърнат със същото друга песен ще запееш.
Кашчей написа:Ако паркингът пред стадиона е около 500 м широк значи е в района на стадиона, обаче силно се съмнявам в такава възможност.
Не бих се учудил, ако вината е на полицията, а не на малоумните левскарчета, на възраст 14-20 години.
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта