Литекс (Ловеч) - Левски (София) / Неделя / 1:2 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Литекс (Ловеч) - Левски (София) / Неделя / 20:00
вероятно 1-3 сигурна 2
- vratar4eto
- Контакти:
Мачът си е троен отвсякъде
Смятам, че с максимално раздаване от играчите и по-малко грешки в защита, "Левски" може да спечели.

Победа и повеждане на колоната. Което не трябва да ни заблуждава-другите просто са много слаби. На този етап класиране в тройката изглежда мираж.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
3-0
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България
Avanti_Ragazzi написа:Имам страшни опасения, че тоя път къщичката за пиленца може и да не ни побере в сектора за гости. И отново ше има страшни проблеми там, според мен от няколко години не сме играли толкова важен мач в първенството и спокойно може и 3000 да се изсипем там и да им отровим животеца!
Обожавам подобни закани.
В Ловеч относно броя на гостуваща агитка и нейната численост никога не е правен проблем, проблем има при влизането, че става по бавно през въртележките и често се случва направо да отварят портата.
3000 посмъртно не могат да се хванат в сектора за гости и тези дитирамби ги обожавам, тоя сектор натъпкани, като сардини може да побере не повече от около 1600 човека.
Предполагам знаеш, че ако искаме да правим циркове пускаме толкова хора, колко е по наредба и до там.

Хайде малко по-смело. Какви са тези прогнози за равен. Ако феновете не вярват, че Левски ще бие, кой да вярва. Сигурно пак ще има моменти като онези с дузпата и засадата и идването на Милсамито и Йелгавата, но това е положението. На нас дузпи няма да ни дадат, ако ще и с боксове и бухалки да ни свалят футболистите и да играят на волейбол защитниците.
Троен мач. Мен ме устройва да не паднем, но победата в този момент може да значи много повече от три точки. И ако излезем с нагласата на аутсайдера, без излишни нерви, имам чувството, че може и да я вземем, най-сладко с 0-1.
Най вероятно е мача да завърши наравно гледайки логически на развоя в първенството. Не мисля че може да бием с разлика но трябва да сме внимателни защото отбора в синьо има най-много победи в Ловечв историята от всички в А-група.
2-2
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !