trokadero_ написа:Ми той Гонзо един мач като спечелят и започва с тъпото си самочувствие и не вижда как се излага .
@ Господарите на ефира ще има да правят отново шоу тая година... има материал вече за нова порция смях до сълзи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
trokadero_ написа:Ми той Гонзо един мач като спечелят и започва с тъпото си самочувствие и не вижда как се излага .
Teo написа:Надъхвайте се.... хахахахахах биха 3 пъти с 1:0 и Гонзо вече никой не може му каже копче БУХАХАХАХА... на късмет оцеляха срещу Поморие, а вече и заявки пускат... абе вие не се научихте бе, да не се изхвърляте като.....................
Teo написа:Докато аз съм в този спортен форум...
...ФК Левски никога няма да стане шампион
luxorus написа:Гонзи вярно е куха лейка,но в случая е прав.
doktora25 написа:В случая Тео е прав. В никакъв случай не трябва защитавайки отбора да защитаваме и георги иванOFF като част от него, а точно обратно - с всички средства да изгоним този тумор и доказан ликвидатор да ходи да се спасява в Турция от народната любов. И Тонев също. Разберете, с иванOFF напредък в Левски няма да има дори и да станем шампиони на това измислено в момента първенство. Ще ни правят за смях цяла Югоизточна Европа и Югозападна Азия. Сигурен съм и че ако директор ни стане авторът на темата или Тео отборът ще изглежда далеч по-добре.
modor написа:Teo написа:Докато аз съм в този спортен форум...
[offtopic]BAN[/offtopic]
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост