Какво се случва с Арсенал - новини, мнения, анализи
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Udoji90
- Контакти:
Re: Какво се случва с Арсенал - новини, мнения, анализи
Ха, през второто полувреме обаче беше железен Дебюши. Фламини пък направо ме разби днес.
Егати победния гол вкара! Не бяхме по-добри от Тотнъм, но бяхме по-ефективни. 
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
Винаги е удоволствие да наложиш евреите

Леевски, оле
- Udoji90
- Контакти:
Браво, браво, много добра победа днес срещу корав съперник в силна форма.
Аз бях сигурен, че ще загубим точки и то беше на път да стане де, ако не бяха гредите и може би една неотсъдена дузпа за Лестър. Общо взето първото полувреме ни убиха откъм игра, обаче ние бяхме по-ефективни - точно като срещу Тотнъм. През второто според мен им изнесохме лекция и бяхме слаби само в минутите след 4-тия ни гол. Личеше си, че нашите са свежи, понеже повечето почиваха срещу "шпорите". Алексис уцели много удачен момент да се отпуши, и то с хеттрик. Чех отново железен на вратата - нямаше вина при головете, а извади други ситуации. И напред, и назад имахме много сериозни пропуски, но може би като цяло беше най-силният ни мач този сезон досега. Лошият момент е, че след Коклен се контузи и Фламини.
Артета днес се справи много добре според мен, обаче аз лично бих предпочел (ако Фламини и Коклен не се върнат скоро) DM да бъде Рамзи (не е типичен такъв, но и Артета според мен не е за там, а е по-слаб от уелсеца), а на фланга да бъде Окслейд, който е в много силна форма, а все е резерва. След 4-те поредни гостувания сега ще имаме 2 домакинства следващата седмица - и двете изключително важни. Дано поне за Юнайтед един измежду Коклен и Фламини да е готов. Добър развой като цяло с победата над директен (към момента) съперник днес и с издънките на Уест Хем и Сити. Ман Юн, Ливърпул и Тотнъм също намазаха, ама за първите 2 то си беше на практика сигурно, а пък "шпорите" утрепаха Ман Сити, така че... 
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
Изненадващо добър мач направихме
Аз гледах след 30-тата минута, за щастие
Можехме да им направиме към 10-тина гола, много леко се пропиляват шансове за добра комбинация. Алексис направи силен мач и сега трябва да е натрупал самочувствие, щото предстоят тегави мачове ... Колкото до битката в челото - още е септември, рано е 
Леевски, оле
- dreben23
- Контакти:
Направо ги съсипахме, но като гледам и сравнявам отборите, може да се смятаме за фаворити за титлата, колкото и да не им харесва на лошите, Арсенал е най-добрият отборчек, а Алексис е най-добрият футболистчек, щото вкара хеттрик без да е дори във форма. Ако не се лъжа нещо, може би му е и първият.

[offtopic]
Фентъзи бой с топ резултат отново!
[/offtopic]
[offtopic]
Фентъзи бой с топ резултат отново! ***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
Титлата за мен не е особено вероятна, но въпреки това сме длъжни да се държим близо до челото, за да има някакви изходни позиции за пролетта
Само дано няма още контузии, че съвсем ще я втасаме ...
Леевски, оле
Да разбирам ли, че няма да храните елегантния, френски джентълмен тази седмица? 
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Red_Neck написа:Да разбирам ли, че няма да храните елегантния, френски джентълмен тази седмица?
И да го храниме, няма голяма полза ... Основния му проблем е пасивността на пазара и откровено идиотската тактика в определени мачове - перфектен треньор няма
Леевски, оле
- dreben23
- Контакти:
Аз не го храня никога, щото е най-добрият треньор бе деца. Никой не можа да отупа Лестър, той ги разчекна направо. Е, вярно е, че за най-големите мачове нямаме играчи и средните не сме убедителни. Но такъв ни е съставът, аз все още си имам омут, че зимата ще купуваме. Ама през това време трябва да се задържим в топ 4. Те всички специалисти казват в Англия, че Арсенал е фаворит за титлата, че си имаме напълно обигран отбор, вие не.
Проблем е дисциплината обаче. Не може да си вадим толкова картони, заприличваме на Стоук Сити в това отношение. И то какви проблеми с дисциплината, на лабилна психика по-скоро се дължат нещата и понякога на характер, кому шнура търсеше Габриел да се разправя с провокатори, иначе този мач нямаше как да го загубим, просто те са доволно слаби. Абе докат не пукне кралицата, недейте чака да бием Челси, ясна е работата, сигурно вече и е по-слабо сърцето затова гледат да не я товарят с излишни негативни емоции, ама може да хвърли петалите в некой мач от ШЛ, че там ше си проличи вече, че не ги бива.

Мисля, че ще ударим Манчо уикенда, въпросът е да не се дъним с Олимпиакос.
Проблем е дисциплината обаче. Не може да си вадим толкова картони, заприличваме на Стоук Сити в това отношение. И то какви проблеми с дисциплината, на лабилна психика по-скоро се дължат нещата и понякога на характер, кому шнура търсеше Габриел да се разправя с провокатори, иначе този мач нямаше как да го загубим, просто те са доволно слаби. Абе докат не пукне кралицата, недейте чака да бием Челси, ясна е работата, сигурно вече и е по-слабо сърцето затова гледат да не я товарят с излишни негативни емоции, ама може да хвърли петалите в некой мач от ШЛ, че там ше си проличи вече, че не ги бива.
Мисля, че ще ударим Манчо уикенда, въпросът е да не се дъним с Олимпиакос.
Arsenal provisional squad: Cech, Ospina, Monreal, Koscielny, Mertesacker, Bellerin, Coquelin, Cazorla, Ozil, Ramsey, Sanchez, Walcott, Campbell, Oxlade-Chamberlain, Debuchy, Gibbs, Gabriel, Iwobi.
***САМО ЦСКА!***
- dreben23
- Контакти:
Арсенал изпревари Барселона за украинска звезда

Арсенал е постигнал предварителна договорка с полузащитника на Динамо (Киев) Андрий Ярмоленко, съобщават редица издания на Острова.
Контрактът на 25-годишния футболист с Динамо е до лятото на 2016 г., но "топчиите" не възнамеряват да чакат и ще предприемат всички мерки, за да не им измъкнат украинския национал под носа.
Съобщава се, че Арсенал може да купи Ярмоленко тази зима. Играчът е обект на интерес и от страна на Барселона.
През настоящия сезон в Украйна халфът е изиграл 12 мача, вкарал е 7 гола и е дал 7 асистенции.
[offtopic]Айде ся и Жуниор Мораеш да уредим де!
***САМО ЦСКА!***