Цецо Чука написа:Нда...логично и заслужено.
Няма нищо, гледаме напред, тепърва идват мачовете където ще печелим точки...
+1912

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Цецо Чука написа:Нда...логично и заслужено.
Няма нищо, гледаме напред, тепърва идват мачовете където ще печелим точки...

Eminem написа:Доволни ли сте от съдията ? Чиста дузпа НЕ ни даде. Тази хватка от кеча срещу Бедоя е 1000% дузпа.
Леко, спокойно и без напрежение ви ударихме. Поморие много повече ни затрудни.

Цецо Чука написа:Нямам ни най-малко съмнение че ако ви бяхе нагънали, Йорданов щеше да организира нещата, ама наште бяха живи умрели и не се наложи.

ralka_levskarka написа:soundmax написа:Цецо Чука написа:Corwin написа:Аз си стоя зад мнението, че на края на сезона Локо, а не Ботев ще играе бараж за оставане в А група. Но е важно да ги биете в дербито, иначе чеп.
Нито един от пловдивските отбори няма да играе бараж, запиши си го някъде...
И аз съм на това мнение има много ама много време за да се правят подобни прогнози . Най ми е смешно в момента да гледам как се самозабравят и литват в облаците тези в челните позициище има здрави рокади според мен до края на сезона.
Ми можем- радваме се, защо не, след като почти всички ни слагаха едва ли не да се борим за оцеляване? Като дойде времето за нерви, ще се ядосваме, сега ни е сладко.

blue avalanche написа:Цецо Чука написа:Нямам ни най-малко съмнение че ако ви бяхе нагънали, Йорданов щеше да организира нещата, ама наште бяха живи умрели и не се наложи.
Викаш откъм съдии нещата са ти пределно ясни.
Така е.Ние добре "работим със съдиите".

и честито между другото....
 и честито между другото....
 !Това са фактите,преценете сами дали тези "спецове"помагат или вредят на любимия ни "Ботев"Пловдив
 !Това са фактите,преценете сами дали тези "спецове"помагат или вредят на любимия ни "Ботев"Пловдив  ?Един въпрос директно към тях- мишоци,наиграхте ли се вече
 ?Един въпрос директно към тях- мишоци,наиграхте ли се вече 
 !Факт.
 !Факт.Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта