W84me написа:Пак питам, някой знае ли в коя шестица ще играе Ботев 2010?
Знам - в предпоследната, ако Пирин не се стегне де

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
W84me написа:Пак питам, някой знае ли в коя шестица ще играе Ботев 2010?
Sinite ot Sofia написа:Заслужена победа, повече я искахме, повече аргументи имахме. Сектора на ниво, хора ( предвид времето) доволно и Левски на точка от върха. Изсипваме се 5 500 в Ловеч, слагаме на "колумбийчето" ( останалите са комици) персонални Минев, Краев, Мечката и Белаид и сме ТОП. Дано повече хора вече споделят изразеното ми преди месеци мнение за Белаид, защото мисля, че то става все по - актуално и най - вече вярно. Освен казуса "Живко" ще трябва да мислим и за него.. нужен ни е!
The Crow написа:Sinite ot Sofia написа:Заслужена победа, повече я искахме, повече аргументи имахме. Сектора на ниво, хора ( предвид времето) доволно и Левски на точка от върха. Изсипваме се 5 500 в Ловеч, слагаме на "колумбийчето" ( останалите са комици) персонални Минев, Краев, Мечката и Белаид и сме ТОП. Дано повече хора вече споделят изразеното ми преди месеци мнение за Белаид, защото мисля, че то става все по - актуално и най - вече вярно. Освен казуса "Живко" ще трябва да мислим и за него.. нужен ни е!
Какво е мнението за Белайд , защото не съм ти следял коментарите ? Аз лично негов слаб мач след онзи червен картон със Славия и същата вечер купон в Котън със славистите не помня да е имал
Потребители, разглеждащи този форум: Bet_Expert и 19 госта