Red_Neck написа:Мисля, че Ботев няма да загубят мача.
1:1 ми се вижда съвсем реален резултат, ако пък двата отбора играят според възможностите си - 1:2
Та какво разправяше?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Red_Neck написа:Мисля, че Ботев няма да загубят мача.
1:1 ми се вижда съвсем реален резултат, ако пък двата отбора играят според възможностите си - 1:2
W84me написа:Левски с 5 контузени, със 120 минути преди 3 дни в Бургас, скри топката на жАлтити...
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш
zlatan написа:сега гледам положението за дузпата,още в началото Балтанов играе с ръка в нак.поле,незнам дали го виждате това.
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.
gzagorov написа:"Левски" има крещяща нужда от мощ и ефективност в атаката. Надеждите май са Диаби да се възстанови, Китамбала да навлезе в по-добра форма и евентуално Курдов да си оправи психиката.
zlatan написа:абе 4 мача ли вече сме без допуснат гол или са 5.Ще помоля за кратък анализ на мача.Благодаря ви.
batmanlevski написа:zlatan написа:абе 4 мача ли вече сме без допуснат гол или са 5.Ще помоля за кратък анализ на мача.Благодаря ви.
5 мача поред не сме допускали гол и за последните 8 мача само един
Потребители, разглеждащи този форум: Kris_men2000 и 40 госта