icko65 написа:Ти ли си истински българин?ХАХА-ХАХА!И между другото няма нужда да ти вадим коментарите.На всеки пост за Русия си първа свирка-да плюеш!Когато става въпрос за США -пак си първа свирка ама за да поддържаш в спора някой твой колега.Сгафят ли США-мълчиш като гъз!Най-много да пуснеш някоя.....!Ба...а в българина.Когато целунеш знамето и се закълнеш да пазиш Родината тогава ми изнасяй лекции на тема родолюбие..келеш!
Има нужда да цитираш коментарите ми, защото иначе се показваш като един манипулатор на информацията и откровен лъжец, с определена цел да дискредитираш своя опонент, след като нямаш други конкретни доводи или аргументи.
Нито на всяко мнения плюя Русия, нито някога съм защитавал САЩ, камо ли пък да слагам техните интереси пред тези на Родината ми - България. От друга страна, русофилите, в твое лице, и руснаците във форума редовно са показвали, че за тях руските цели и национални интереси стоят пред тези на България. И докато за хора като Хаус4ол и фцб, това би било напълно нормално - все пак защитават своята родина - то такива плазмодии като теб трябва да бъдат считани за предатели и държавни изменници. Но за вашата безродна и безпаметна клика, това е нещо напълно нормално и дори не ви прави впечатление.
Аз съм против имперските амбиции на двете супер-сили, защото те винаги са против развитието и благоустройството на България. Докато вие сте си избрали господар вече и се надявате, че като дойде времето, той ще ви нахрани и ще ви остави кокали да си играете. Абсолютни предатели и продажници - това сте вие.
П.П.: Такива изрази като "бахта в българина" и ред други селяндурско-неграмотни брътвежи си ги заври там, където не огрява слънцето. Вземи си изкарай поне основното образование, защото само срамиш и обиждаш българската азбука, писменост и култура, неграмотнико.