ЧРД на Спас Джевизов!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

ARMEEC.Sofia

Re: ЧРД на Спас Джевизов!

Мнениеот ARMEEC.Sofia » 28 сеп 2015 20:08

blue avalanche написа:
ARMEEC.Sofia написа:
blue avalanche написа:Спас Джевизов триково е пропуснал да обясни защо му е бил показан ЧК в мача с Левски.
Иначе той е феномен.Не съм виждал друг футболист от голлинията да изкара топката над вратата.Така,както направи той срещу Сейнт Етиен. :mrgreen: :mrgreen:

Не знам ти какво си видял,но аз не съм виждал друг футболист да ви скъса мрежата от задна ножица :mrgreen: Няма значение за какво е получил червения картон срещу вас ,по-важното е ,че този картон важеше за ЕКТ и не игра срещу „Байерн“ :!: Иначе е прав и за друго-от край време сте си подлеци и нищожества и „бачкате по другите начини“ :idea:

Напротив.Има значение за какво е получил ЧК.Той много добре е знаел,че този картон важи и за ЕКТ.Да не би Правилникът да са го променили след мача???СПЕЦИАЛНО заради него???
Да не ми се прави на 3 и половина...

Дадоха му го нарочно ,едно заради да не ви ушие и второ ,за да ни саботират ,ей така ,от омраза и завист-нищо не е от вчера :!: Преди мача с „Ливърпул“ пък ,в съботата имахме мач с вас, за първенство и нашето ръководство поиска отлагане ,за да съхрани отбора за четвъртфинала за КЕШ,но тогава пак се направихте на ощипани, а нищо не ви пречеше и все пак победихме и двата мача :!: Вие сте хора без чест и достойнство,мижитурки :idea: :x Човека прави Юбилей ,60години,а вие не спирате да се пенявите-или го поздравете или у лево ,никой не ви задължава да серете тука:!:
ЧЕРВЕНИТЕ В АТАКА!

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 28 сеп 2015 20:09

ARMEEC.Sofia написа:
blue avalanche написа:Спас Джевизов триково е пропуснал да обясни защо му е бил показан ЧК в мача с Левски.
Иначе той е феномен.Не съм виждал друг футболист от голлинията да изкара топката над вратата.Така,както направи той срещу Сейнт Етиен. :mrgreen: :mrgreen:

Не знам ти какво си видял,но аз не съм виждал друг футболист да ви скъса мрежата от задна ножица :mrgreen: Няма значение за какво е получил червения картон срещу вас ,по-важното е ,че този картон важеше за ЕКТ и не игра срещу „Байерн“ :!: Иначе е прав и за друго-от край време сте си подлеци и нищожества и „бачкате по другите начини“ :idea:

Спас получи червения картон в мач срещу говедата . През целия мач Пламен Николов го малтретираше по целия терен с изключително груби нарушения . За това не бе санкциониран . В края на мача нервите на Спас не издържаха и след поредния груб фаул , след който бе изхвърлен на атлетическата писта , не издържа и го нашамари . За това получи червен картон . До тук нищо нередно . Не коментирам толерантността на съдията за опитите за убийство срещу Спас . Въпроса е , защо синият БФС не му разреши заради тоя картон да играе в реванша срещу Байерн ? Няма друг такъв случай в световната клубна история . Пак повтарям за не разбралите увредени сини мозъци . Не е важно защо и дали е получил заслужен картон . Въпросът е , защо не му разрешиха да играе в ЕКТ ? Никога и в никой правилник на международните футболни централи не е записано , че картоните , получени във вътрешните първенства , важат и за турнирите , администрирани от тия централи .
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 28 сеп 2015 20:16

blue avalanche написа:
Old_death написа:

Ти обясни . Обясни как и кога му влезе говедото . Обясни и как така за картон в мач от първенството се забранява да се играе в ЕКТ . Дай пример и за други такива случаи . Обясни защо само на ЦСКА картоните , получени в приятелски срещи , важат и в първенството . Обясни как така играч , който получава картотека от UEFA за участие в ЕКТ , не получава такава за участие в А група . Много има за обясняване , но е по добре да замълчиш . Ти какво правиш тук , а не си на ГейАрена да подкрепяш отбора си ? Явно наистина вас ви крепи омразата ви към ЦСКА . Жалкари !

Ние сме милиони и стадионът не може да побере всички... ;)
Такъв е бил правилникът за всички.Да не са го писали СПЕЦИАЛНО за Джевизов???По молба на Байерн??? :mrgreen:
Щото са умрели от страх???
А най-смешното е,че за 4-ката в Мюнхен ви бил виновен съдията.Понеже друг път не сте се връщали от Германия с 4-ка... :mrgreen:

Не ти ли омръзна да плещиш глупости ? Вие сте милиони , но барабар с всички цигани , които са ваши фенове . Говориш по инерция . Никога не е имало правилник , според който получените картони в първенствата важат за турнирите , под егидата на FIFA и UEFA . Като твърдиш тая глупост , защо не ми дадеш пример да друг играч , който не е играл в ЕКТ заради получени картони в първенството . Пак повтарям за малоумните . Дай пример , а не голословни твърдения . Ако бе гледал мача в София без сини очила , щеше да видиш , че баварците наистина бяха умрели от страх . Тука сте няколко индивида , които потвърждават тезата , че фенството на тоя отбор е психиатрична диагноза . Да казвате на черното бяло !
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 29 сеп 2015 02:09

''Сговнихте'' му поздравителната темичка на бай Спас.Тц тц...
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Върни се в “Кошче за отпадъци”