Стадиони за милиони или как източват европари.

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Re: Стадиони за милиони или как източват европари.

Мнениеот Alex » 27 сеп 2015 17:32

хахахахаха.... оня ден бях в Крупник да гледам Септември Симитли и Ботев за купата. През цялото време си мислех къде в тая поляна са успели да набутат 3 500 000 лв, като очевидно (нз дали в миналото е имало сграда) ремонтните дейности са били в промеждутъка 100 000 - 400 000 лв... Явно да направиш две стаи с бяла дъска и столове и да сложиш по пет душа, три тоалетни и нови плочки в съблекалните в България се оценява на 3,5 млн лева... а вие пак си скачайте на цигани, турци, бежанци и какви ли не измислени истории, за да се разсейва вниманието от източването на милиарди от банки и чрез проекти :evil:
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
matador
Контакти:

Мнениеот matador » 27 сеп 2015 17:45

гражданин от село написа:
matador написа:Почти на всякъде където се прават нови стадион се краде много :( Може би само в Етрополе не са толкова много, за 5 милиона прават супер стадион от снимките който видях, капацитета ще е за почти 6 хиляди с покрив,осветление и нов терен до стадиона с изкуствена трева както и ремонт на залата.На други места с толкова пари има само една трибуна с капацитет 1-2 хиляди и нов терен :lol: Странно ми е защо големите градове не са кандидатствали за тази програма :?

Нали вече писаха колеги, че тази програма е за малките населени места.

Явно не се изразих правилно имах предвид малко по-големи градове като Панагюрище,Гоце Делчев,Ботевград,Карлово,Сандански и други за тези градове нов стадион от 5-6 хиляди ще е напълно достатачен и ще е много полезен според мен.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 27 сеп 2015 17:51

damyanov1963 написа:
stefani написа:Как в Милано,Рим,Генуа и Верона на един стадион играят по два известни в цял свят клубове, а у нас така се пилеят пари :?:

Пропусна Торино. Иначе и аз съм си задавал въпроса, защо в Италия, отборите от един град играят на един стадион, за разлика от България, Англия, Германия, Русия и така нататък?

Убеден ли си, че е пропуснал Торино? Юве и Торо играят от доста години на различни стадиони, но и много време играеха на един-Стадио Комунале, а след това известно време и на Стадио делле Алпи, който вече не съществува, като съоръжение.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 27 сеп 2015 18:09

matador написа:
гражданин от село написа:
matador написа:Почти на всякъде където се прават нови стадион се краде много :( Може би само в Етрополе не са толкова много, за 5 милиона прават супер стадион от снимките който видях, капацитета ще е за почти 6 хиляди с покрив,осветление и нов терен до стадиона с изкуствена трева както и ремонт на залата.На други места с толкова пари има само една трибуна с капацитет 1-2 хиляди и нов терен :lol: Странно ми е защо големите градове не са кандидатствали за тази програма :?

Нали вече писаха колеги, че тази програма е за малките населени места.

Явно не се изразих правилно имах предвид малко по-големи градове като Панагюрище,Гоце Делчев,Ботевград,Карлово,Сандански и други за тези градове нов стадион от 5-6 хиляди ще е напълно достатачен и ще е много полезен според мен.

Аз не съм запознат, но сигурно има някакво ограничение - до еди колко си хил. жители, например.

Потребителски аватар
HekakaB
Контакти:

Мнениеот HekakaB » 28 сеп 2015 11:06

гражданин от село написа:Не са.Как виждаш София да задоволява нуждите си от Искъро?

Ми от къде идва питейната вода за София бре, селянино от градо?
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите... :)

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 28 сеп 2015 11:07

HekakaB написа:
гражданин от село написа:Не са.Как виждаш София да задоволява нуждите си от Искъро?

Доста вземат и от Рила.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
HekakaB
Контакти:

Мнениеот HekakaB » 28 сеп 2015 11:13

Кашчей написа:
HekakaB написа:

Доста вземат и от Рила.

Нали.С директна телепортация до чешмата вкъщи.
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите... :)

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 28 сеп 2015 11:18

Кашчей написа:
HekakaB написа:

Доста вземат и от Рила.

Не знам дали остана нещо от прословутия"рилски водопровод"Тогава водата в София ставаше за пиене,сега лично на мен ми мирише.Основният доставчик
си е язовир"Искър",да не кажа единствен.
От къде започна темата,до къде я докарахме.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 28 сеп 2015 13:42

Земен ... Пичове, това си е чисто село :roll: Центъра им е все едно си попаднал в уестърн :mrgreen: :mrgreen:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Контакти:

Мнениеот КРАСОТА ВЯРА БОРБА » 29 сеп 2015 05:06

Еврофондовете са за това.Да се усвоят средствата,за да може кметовете да се бият в гърдите за предстоящите избори.Няма нищо лошо в това да се правят стадиони,зали,спортни площадки.Виждал съм населени места със затихващи функции с 2000 жители,но със стадион за 1500,с гостуващ сектор.0т 3 милиона фонд се харчат по-малко от половината и то чрез фирми близки до усвояващият.В местният отбор играят,кмета,даскала с няколко ученици и полицая. На кому е нужно и какво ще представлява съоръжението две години след това.Да не говорим че е нужна и постоянна поддръжка.Хората се занимават с ежедневните си проблеми и надали някой след полето ще отиде на баскетболната площадка с осветление.

Върни се в “Футбол - България”