Отново расистки обиди към Хълк в Москва

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

гражданин от село

Re: Отново расистки обиди към Хълк в Москва

Мнениеот гражданин от село » 27 сеп 2015 21:00

1palq4o1 написа:И като са платили толкова, та к'во?
Да се обижда от истината ли?
Ми, маймуна е...както и аз, като и всеки човек ( според поповете не е така, ама те са друга бира )
Аз, обаче съм бяла маймуна, а той е черна,има жълти маймуни,червени маймуни... и не разбирам защо някой трябва да се обиди, като му кажеш истината-черен ли е?Черен е!Точка.

Той не е баш черен, а от тия, позацапаните.Сигурно проблемът идва, че не спада към нито един от изброените от теб родове маймуни. :lol:

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 27 сеп 2015 21:04

Предполагам, че руснаците толкова са се комплексирали от футболната си невежественост и липса на адекватни умения, и сега си го изкарват на различните, защото знаят, че ще ги бият като тъпани на тяхна територия. :roll:

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 27 сеп 2015 21:07

diplomat написа:Предполагам, че руснаците толкова са се комплексирали от футболната си невежественост и липса на адекватни умения, и сега си го изкарват на различните, защото знаят, че ще ги бият като тъпани на тяхна територия. :roll:

Гражданино, руснаците, както и американците са дълбоко комплексирани и не само от футбола.
На теб какво ти влиза?
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 27 сеп 2015 21:08

diplomat написа:
sin4ec написа:
diplomat написа:
гражданин от село написа:Само един сиганин ли играе в Русия, та само той се оплаква?

Не е само един, но Хълк е най-известния и качествен чужденец-футболист в Русия - нормално е да му се търси мнението и да има отзвук от такива негови изказвания. Все пак Зенит плати 60 млн. евро за него. :roll:

Да разбирам ли смисълът на темата ти така: На някакъв негър в Русия му д'д'кали, следователно там не може да се провежда Световно заради расизма? И в този ред на мисли и същия аспект-може ли това Световно да се проведе в Италия или Англия? Благодаря! :)

В Италия поне си признават, че имат такъв проблем с расизма, докато в Англия това нещо отдавна е изкоренено. Има си камери, има си власти, институции - престъпиш ли границите, трябва да си наясно, че ще си понесеш последствията. Така че, особено в Англия, СП може да се проведе и то на най-високо ниво.

Верно? Я помисли пак? СП дали може да се проведе в Англия на високо ниво, ще разберем, когато бъдат избрани един ден за домакини. Дотогава само можем да гадаем. Разбирам въжделенията на няколко комплексари тук, но няма да ги огрее...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 27 сеп 2015 21:11

diplomat написа:Предполагам, че руснаците толкова са се комплексирали от футболната си невежественост и липса на адекватни умения, и сега си го изкарват на различните, защото знаят, че ще ги бият като тъпани на тяхна територия. :roll:

Всъщност това, което правиш, е пълна п.д.растия. Публикуваш провокативна уж футболна тема, а всъщност антируска, за да дразниш. И всичко това, след като месеци наред се борихме форумът да бъде освободен именно от такива капутски теми, и никак не без успех. Ако обичаш, айде съобрази се малко!

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 27 сеп 2015 21:13

sin4ec написа:
diplomat написа:
sin4ec написа:
diplomat написа:
гражданин от село написа:Само един сиганин ли играе в Русия, та само той се оплаква?

Не е само един, но Хълк е най-известния и качествен чужденец-футболист в Русия - нормално е да му се търси мнението и да има отзвук от такива негови изказвания. Все пак Зенит плати 60 млн. евро за него. :roll:

Да разбирам ли смисълът на темата ти така: На някакъв негър в Русия му д'д'кали, следователно там не може да се провежда Световно заради расизма? И в този ред на мисли и същия аспект-може ли това Световно да се проведе в Италия или Англия? Благодаря! :)

В Италия поне си признават, че имат такъв проблем с расизма, докато в Англия това нещо отдавна е изкоренено. Има си камери, има си власти, институции - престъпиш ли границите, трябва да си наясно, че ще си понесеш последствията. Така че, особено в Англия, СП може да се проведе и то на най-високо ниво.

Верно? Я помисли пак? СП дали може да се проведе в Англия на високо ниво, ще разберем, когато бъдат избрани един ден за домакини. Дотогава само можем да гадаем. Разбирам въжделенията на няколко комплексари тук, но няма да ги огрее...

Ами няма какво да мисля за Англия - пребивавал съм там 4 години и знам как стоят нещата.

Комплексарско е да се неглижират проблемите. Аз нямам нищо против да има СП в Русия, защото тя има целия потенциал и ресурс да създаде едно прекрасно събитие за целия свят. Но се съмнявам, че ще успеят да осигурят добри условия за всички състезатели - това са моите проблеми с техния избор за домакин.

От друга страна, Катар с абсолютно нищо не заслужава такова нещо и просто ми е непонятно как бяха избрани, или всъщност не ми е - $$$. :roll:

Потребителски аватар
1palq4o1
Контакти:

Мнениеот 1palq4o1 » 27 сеп 2015 21:13

diplomat написа:
1palq4o1 написа:
diplomat написа:
sin4ec написа:Ти не ме караш, но системата се опитва да ме накара. Негрите могат да псуват на бял, ама ние не можем да им даваме банани и кокосови орехи? Просто няма как да стане тая работа! :)

На бял? Единствената такава ругатня, която знам е "cracker" и изобщо не съм я чувал дори да се използва. :roll: Против бих бил такова нещо също - както казах, расизмът е двустранен (че и повече) процес.

Марсилия имат някакви крайни ултраси - чернилки - и имаше едно клипче как чупеха и трошаха в Белгия, мисля че беше. Но това го правят всички ултраси. :roll:

Когато бъдеш нападнат пръв по такъв начин, разбирам да реагираш - нормално е. Но ако започнеш пръв да го обиждаш на расова основа, ти се принизяваш до неговото ниво, което твърдиш, че мразиш и презираш.

Дадох ти примери първо в Кел ( знам го от човек живеещ там и станал свидетел ) и после със себе си в Амстердам тази седмица!
А за вувузелите-точно това им беше целта-да пречат ( за това и ги забраниха ), щом пречат да се насладя на нещо за което съм платил ( билети ) значи ме обиждат, а ти ми казваш, че обиждайки някого съм расист...т.е.?!?!

П.С.държа да подчертая дебело, че с нищо не бях провокирал маймуната, дето се буташе в мен и приятелите ми в Нидерландия!И искрено съжалявам, че не беше тук за да му спукам циганския задник от бой-но когато съм на гости се съобразявам с домакините си.
Това за съжаление НЕ вабжи са всичката черна и всякаква сган, дето напълни Европа!!!!

Ами ето - на хората им е пречело това и естествено то бива забранено. Но ти, както и останалите, правите грешката да смесвате политиката с футбола. Ако наистина искате такова нещо, то, повярвайте ми, СП в Русия няма да има. За Катар даже не искам да започвам, щото и там е много мъчна...

Кое им е пречело-сигурно аз, или момичетата в Кел?!?
А за Великобритания, сигурно си прав-там не можеш да кажеш истината-на черния му казваш, че е бял за да се чувства комфортно...докато обезглава човек насред улицата!!!Ама това неговото не е расизъм-това е проява не неговата култура и, ако му се помолиш да не прави така почва да пищи, че го дискриминираш!
А сериозно-ТИ из гетата в...Бирмингам например, разхождали си се?Само за протокола-понеже на са расисти, в НАЙ-ДОБРИЯ случай ще излезеш оттам САМО ограбен!!!Не искам да ти казвам по-лошите варианти.
Та както пише в Стария завет-око за око, зъб за зъб, кръв за кръв...
Последна промяна от 1palq4o1 на 27 сеп 2015 21:40, променено общо 1 път.
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра :) :) :)

Изображение ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 27 сеп 2015 21:16

sin4ec написа:

Всъщност това, което правиш, е пълна п.д.растия. Публикуваш провокативна уж футболна тема, а всъщност антируска, за да дразниш. И всичко това, след като месеци наред се борихме форумът да бъде освободен именно от такива капутски теми, и никак не без успех. Ако обичаш, айде съобрази се малко!

Не, ти го приемаш лично, защото не искаш да признаеш проблемите, които има Русия в това естество. ВИЕ, противниците на моето мнение, превърнахте темата в политическа, докато аз искам да бъде само на футболна основа. Неколкократно съм казвал, че Русия е прекрасен избор за домакин, но трябва да се работи много усилено, за да се постигне адекватна организация, имайки предвид величината на турнира.

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 27 сеп 2015 21:19

1palq4o1 написа:Кое име пречело-сигурно аз, или момичетата в Кел?!?
А за Великобритания, сигурно си прав-там не можеш да кажеш истината-на черния му казваш, че е бял за да се чувства комфортно...докато обезглава човек насред улицата!!!Ама това неговото не е расизъм-това е проява не неговата култура и, ако му се помолиш да не прави така почва да пищи, че го дискриминираш!
А сериозно-ТИ из гетата в...Бирмингам например, разхождали си се?Само за протокола-понеже на са расисти, в НАЙ-ДОБРИЯ случай ще излезеш оттам САМО ограбен!!!Не искам да ти казвам по-лошите варианти.
Та както пише в Стария завет-око за око, зъб за зъб, кръв за кръв...

Пич, не ми пиши несвързани неща, а дай по същество. Едно и също повтаряш - казвам ти, че ти имаш примери, но и за мога да ти дам пример. Бил съм в Тотнъм и знам за какво говориш, но това е съвсем друга тема. Говорим чисто и просто за футбол, стига сте се вкарвали във филми.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 27 сеп 2015 21:26

diplomat написа:
sin4ec написа:

Не, ти го приемаш лично, защото не искаш да признаеш проблемите, които има Русия в това естество. ВИЕ, противниците на моето мнение, превърнахте темата в политическа, докато аз искам да бъде само на футболна основа. Неколкократно съм казвал, че Русия е прекрасен избор за домакин, но трябва да се работи много усилено, за да се постигне адекватна организация, имайки предвид величината на турнира.

Ти на Къна ги разправяй тия! Виж си само заглавието! На футболна основа-"расизъм" в Москва...Не само Русия, ами и САЩ, и ЮАР, и Бразилия, и всички имаха своите проблеми преди СП. Винаги е имало и ще има проблеми, винаги трябва да се работи в тези насоки. Русия не е прекрасен избор по ред причини, но вече е избрана, строи стадиони и инфраструктура и да си се оправя с проблемите. Темата е категорично провокативна-след като се разкараха александровци, дансовци и нажитсута, ти ли искаш да си новият герой? Дерзай, целта е близо!
Аз нищо лично не приемам, защото не съм запознат какви проблеми има Русия с подготовката. А за негрите-никога не съм ги харесвал и няма да ги харесвам, факт!

Върни се в “Футбол - Свят”