HoUs4oOL написа:Само в Русия ли има расизъм, английските фенове на Челси какво направиха във Франция, а банана по Алвеш?![]()
Айде стига глупости...
Руският банан е най-големия банан!
Като руският слон!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
HoUs4oOL написа:Само в Русия ли има расизъм, английските фенове на Челси какво направиха във Франция, а банана по Алвеш?![]()
Айде стига глупости...
Мистри написа:Руският банан е най-големия банан!
Като руският слон!
HoUs4oOL написа:Мистри написа:Руският банан е най-големия банан!
Като руският слон!
Мистрийке, дори и да иронизираш не можеш.
1palq4o1 написа:Пак ти казвам-това което си написал и съм подчертал го правим ние, белите!!!Но това нещо липсва в обратната посока-КЪМ нас, Белите!!!
Примери
1-малък град в Германия срещу Страсбург, група черни имигранти започват да целят с камъни бели момичета с униформи на училището им защото според тях били с много къси поли ( до коляното )
2-онзи ден в Амстердам ( лично изживяване в петък привечер ) черна маймуна върви и се блъска в хората по улиците ( включително и в мен ) и никой нищо не му казва от страх да не го обвинят в расизъм-ти ми кажи това нормално ли е или не!?!
Мистри написа:Що? Педалите, копелетата и кучите синове не са ли групи?![]()
Нещо тук изпусна въздуха.
sin4ec написа:Дипломата, расисти има навсякъде. И това е нормално. Първенството ще се проведе без никакви проблеми. Не шепа дюдюкащи на негър са проблемът там, а и където и да е. Проблемите са други, стотиците хиляди неграмотни и нагли екземпляри, забелващи очи пред джамиите и хукнали към сърцето на Европа. В Русия се оправят вътрешните сили със всичко, не им бери грижата. Ако трябва, ще накарат въпросната група да посреща негрите с цветя и водка с корнишончета.
В Русия не са фенове на негрите, факт. Няма и да станат. Лошото е, че ние станахме! И на негри, на муслимани, и на геюве, и на всякаква паплач и измет! Демократично било, глупости!
Демократично е всеки да си каже мнението. Не харесвам печки и толкоз! Майната им! Но да ми налагат да харесвам гореспоменатата измет и да ми казват, че ако не ги харесвам, съм антидемократ и съм с антиценностна система и антидасиебатмайкатахаштаг, да си наврат някъде такава демокрация!
Мистри написа:А това беше сарказъм.Ама какво разбираш ти.
sin4ec написа:Ти не ме караш, но системата се опитва да ме накара. Негрите могат да псуват на бял, ама ние не можем да им даваме банани и кокосови орехи? Просто няма как да стане тая работа!
HoUs4oOL написа:Мистри написа:А това беше сарказъм.Ама какво разбираш ти.
Знаеш, че сарказма е степен на иронията нали?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта