Мениджърът на Челси Жозе Моуриньо направи интересно разкритие от историята си начело на "сините" в интервюто, което даде пред телевизия "F+" и вестник "Труд". Специалния разказа интересна случка от гостуването на тима му в София за мача с Левски в Шампионската лига през 2006 година. Тогава Христо Стоичков гостувал на португалеца в хотела на отбора му, извел го на разходка в София за среща с "президента", а след това го мотивирал за победа над "сините" с думите "аз съм човек на ЦСКА, направи ми услуга и победи Левски".
"Гостуването в София през 2006 година за мача с Левски все още е любопитен спомен за мен, никога няма да го забравя. Аз се отнасям изключително професионално към работата си и имам изграден график с неща, които задължително правя преди всеки мач. Например, да спя през деня, когато двубоят е късно вечер. Преди този мач в София обаче програмата ми претърпя сериозни промени. В хотела ни се появи Христо Стоичков, който ми каза: "Хайде, идвай с мен ще те водя при президента" (бел. авт. - става дума за среща с тогавашния кмет на София Бойко Борисов). Аз му отговорих: "Христо, имам програма, сега е средата на деня, има трафик по улиците, няма да ни стигне времето за такива срещи". Той обаче настояваше, че не трябва да се притеснявам за това, защото ще се върнем в хотела след точно 60 минути.
Излязохме от хотела с кола и направо летяхме. Полиция ни правеше път, минавахме на червено по светофарите. Трафикът сякаш магически бе изчезнал. Всичко беше като на филм. Видяхме се с президента и той ме награди с почетен знак на София. В хотела се върнахме след 60 минути, както Стоичков ми беше обещал. Накрая каза на раздяла: "Жозе, искам да ми обещаеш нещо. Аз съм човек на ЦСКА, направи ми услуга и победи Левски довечера." Така и направихме", заяви Моуриньо.
Моуриньо бил Левски в ШЛ заради ЦСКА и Стоичков
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Моуриньо бил Левски в ШЛ заради ЦСКА и Стоичков
Наско Сираков: "Ще бъде огромен успех за българския футбол ако ЦСКА вземе точка от Динамо!" ха ха ха 
Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!!

Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!!

Re: Моуриньо бил Левски в ШЛ заради ЦСКА и Стоичков
А Симитли биха ЦСКА заради баджанака и хубавата му смокинова ракия!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
ХАХА... лек намек или просто гавричка

Последна промяна от Teo на 27 сеп 2015 19:49, променено общо 1 път.
- modor
- Контакти:
sin4ec написа:А Симитли биха ЦСКА заради баджанака и хубавата му смокинова ракия!
Разкажи, разкажи де....

"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
Излязохме от хотела с кола и направо летяхме. Полиция ни правеше път, минавахме на червено по светофарите.
Че Стоичков НЕ спазва правилата по пътищата в България, това всички го знаем.
Видяхме се с президента и той ме награди с почетен знак на София.
Че раздаваме наградите като дъвки, също го знаем добре.
modor написа:sin4ec написа:А Симитли биха ЦСКА заради баджанака и хубавата му смокинова ракия!
Разкажи, разкажи де....
Кво да разказвам? За по два литра добра смокинова и Барцилона биля отнася плувката и си тръгват от Симитли с духовата музика!

СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
Мxм ..
Ако не беше Стоичков, Левски да са отнесли Челси
Ако не беше Стоичков, Левски да са отнесли Челси

[center]

[/center]

Важното е , че си направихме купона по трибуните , докато сектор Г само може да сънува за мачове срещу такива отбори .
- Hearts_on_Fire
Eminem написа:Видяхме се с президента и той ме награди с почетен знак на София.
Че раздаваме наградите като дъвки, също го знаем добре.
Щом и Тодор Батков бе удостоен с орден "Стара планина" първа степен

Gary Shaw написа:Молете се "Проклятието на Ева'' да е само за тоя сезон , да не е като онова на Бенфика от Бела Гутман![]()
-
Teo написа:ХАХА... лек намек или просто гавричка![]()
Просто рожба на тъпоглавието на някой такъв болен като теб. Добре, че още на тебе не са ти дали трибуна за изява, че си представям нещо по-лошо, извратено, гнусно и грозно от агент Ставри.
Преименуван отбор с преименуван директор и преименуван треньор
-> ЦСКА-София - смърди на Литекс, та се не трае.

Върни се в “Кошче за отпадъци”