diplomat написа:1palq4o1 написа:че в Южна Африка заради техните първобитни вувузели не можеше да се чуе аПсолютно нищо-това също може да се приеме като обида ( според твоята теза за расизъм ) срещу всички НЕсвикнали с тази какафония ( НЕчерни ) футболисти, че и фенове на стадиона и пред телевизорите?!?
Ти наистина ли си толкова тъп?Вувузелите били расистки...
![]()
Гледам и не вярвам на ушите си - предполагам и голямата жега е била расистка. И да те питам - парите, направени от империалистите, използвайки ресурсите на ЮАР, расистки ли са? Диамантите, златото, нефтът - расистки ли са?
![]()
Бахти плиткоумното мислене имате...Направо да се закриват всички турнири и всеки да си стои в коптора.
Не знам дали съм тъп аз или ти!
Казвам ти, че тия първобитни вувузели са обида за слуха на нормалните хора, за треньорите на НЕчерните отбори-нито могат да се концентрират, нито могат да дадат наставления на футболистите си!
А ти си човека, който слага равенство между обидата и расизма ( по-горе ти обясниха разликата между обида и расизъм, ама трябва освен да се чете, и да се мисли ), та само следвам твоята логика-обида=расизъм.
И сега, ако не ме разбереш, ще трябва да ти демонстрирам с пластелин!
"...Направо да се закриват всички турнири и всеки да си стои в коптора..."
Не просто маймуните трябва да станат хора, ако искат да ги приемат като равни ( давам ти още един, пресен пример за негодността на негрите да си управляват собствения живот-Детройт...)