Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот CTAHKO » 27 сеп 2015 16:51

ivan56 написа:
CTAHKO написа:Мен от няколко дена ме мъчи един екзистенциален въпрос с повишена трудност 8-) Направи ми впечатление, че всички евреи пият Кока Кола Zero 8-) Та въпроса който ме мъчи е, защо има Кока Кола Zero, а няма Кока Кола 88 8-)

Абе теб в детските години да не те малтретирал някое еврейче, че толкова много ги "обичаш" :)

Не, на дърти години 8-) Цяло лято работя само с евреи :evil: От тези по-голяма измет на този свят няма :!: Нашите цигани изглеждат като аристократи пред тази сволоч 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 27 сеп 2015 16:54

CTAHKO написа:
ivan56 написа:
CTAHKO написа:Мен от няколко дена ме мъчи един екзистенциален въпрос с повишена трудност 8-) Направи ми впечатление, че всички евреи пият Кока Кола Zero 8-) Та въпроса който ме мъчи е, защо има Кока Кола Zero, а няма Кока Кола 88 8-)

Абе теб в детските години да не те малтретирал някое еврейче, че толкова много ги "обичаш" :)

Не, на дърти години 8-) Цяло лято работя само с евреи :evil: От тези по-голяма измет на този свят няма :!:

Ти кажи къде е Били шишкото, че го търсят да го сурвакат. :lol: :lol:

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 27 сеп 2015 16:59

:? :?

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 27 сеп 2015 17:03

CTAHKO написа::? :?

;)

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 27 сеп 2015 17:29

CTAHKO написа:
ivan56 написа:

Не, на дърти години 8-) Цяло лято работя само с евреи :evil: От тези по-голяма измет на този свят няма :!: Нашите цигани изглеждат като аристократи пред тази сволоч 8-)

Големи пичове са и са много ларж, нали :mrgreen:
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
Se7en
Контакти:

Мнениеот Se7en » 27 сеп 2015 18:33

Над 100 000 човека са я подписали петицията за свалянето на ЛицеМеркел :lol: 8-)

Всеки може да я подпише 8-)

https://www.change.org/p/wir-fordern-de ... government
In a time of deceit telling the truth is a revolutionary act.
― George Orwell

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 27 сеп 2015 20:11

Se7en написа:Над 100 000 човека са я подписали петицията за свалянето на ЛицеМеркел :lol: 8-)

Всеки може да я подпише 8-)

https://www.change.org/p/wir-fordern-de ... government

Вече са с един повече 8-)

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 27 сеп 2015 20:18

ivan56 написа:
CTAHKO написа:
ivan56 написа:
CTAHKO написа:Мен от няколко дена ме мъчи един екзистенциален въпрос с повишена трудност. Направи ми впечатление, че всички евреи пият Кока Кола Zero 8-) Та въпроса който ме мъчи е, защо има Кока Кола Zero, а няма Кока Кола 88 8-)

Абе теб в детските години да не те малтретирал някое еврейче, че толкова много ги "обичаш".

Не, на дърти години. Цяло лято работя само с евреи. От тези по-голяма измет на този свят няма :!: Нашите цигани изглеждат като аристократи пред тази сволоч.

Големи пичове са и са много ларж, нали :mrgreen:

Мани колко са ларж, ама цигани бе :lol: Даже в случая имам чувството, че обиждам нашите цигани :lol: И са пълни с гадни чифутски номера, мамичката им деба :evil: Даже днес един щеше да отнесе дървото, ама му се размина за малко :evil: Много откъсано племе са и не подлежат на интеграция 8-) Което ме подсеща за въпроса, защо никой не пледира за интеграция на чифутите 8-)

Потребителски аватар
Se7en
Контакти:

Мнениеот Se7en » 27 сеп 2015 20:57

Какво ги разисквате "избрания народ на Бог"...още към края на 30-те години един свят човек ги е усетил каква долна измет са, но за съжаление загуби войната... 8-)

Изображение

Изображение

Изображение
In a time of deceit telling the truth is a revolutionary act.
― George Orwell

Върни се в “Свободна зона”