Всекидневна за отбора на моряците

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
rodman
Контакти:

Re: Всекидневна за отбора на моряците

Мнениеот rodman » 25 сеп 2015 15:07

moreto vn написа:
cristely написа:Хм, за седалките не знам. Преди 2 дни нямаше и следа...

Има вече нови.Споко! :mrgreen:

Днес около 09:30 ч. бе завършен с монтирани нови седалки само блокът непосредствено до тунела. Силно се съмнявам, че до утре ще успеят да стигнат до под козирката. Така че - заповядайте при нас в срещуположния сектор :) Без мрънкалата, ако може ;) Инженерът ми стига :D
Eлате на стадиона и се забавлявайте, отърсете се от тежкото ежедневие и си подкрепете отбора за 90 минути!! И-и-и..., намерете си друго място за избиване на комплексите :)

wesko123w
Контакти:

Мнениеот wesko123w » 25 сеп 2015 19:04

по коя телевизия ще дават мача..черно море- пирин. в момента съм в чужбина. ако го дават по диема -спорт 1 ще мога да го гледам

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 25 сеп 2015 20:03

wesko123w написа:по коя телевизия ще дават мача..черно море- пирин. в момента съм в чужбина. ако го дават по диема -спорт 1 ще мога да го гледам

пряко по Диема

wesko123w
Контакти:

Мнениеот wesko123w » 25 сеп 2015 20:10

да разбирам неплатената диема ! и не я мога да я гледам тук...само диема -спорт 2 не мога

Потребителски аватар
Батстанчо
Контакти:

Черно море - Пирин

Мнениеот Батстанчо » 27 сеп 2015 12:33

Със всичко съм съгласен, но за Бурабия ще ме извинявате!!!
Фаза защита- кръгла нула, клоняща към -1 заради глупавите фаулове.
Скорост- няма да я коментираме изобщо, все пак не му е чак толкова нужна за позицията му.
Ефективност-0 няма нито един пас зад гърба на защитата, нито едно уползотворено стат. положение
нито един шут в рамката на вратата и не е създал никаква опастност за защитата на противника.
Техника- ей тука не мога да отрека, че ако играе във "В" група или на аматьорски турнир ще е номер едно
по гърдиране, финтчета, прехвърлянки и други морафети, които в съвременния футбол са едно.........нищо.
Точно както и и грата му с изключение на един мач, този за супер купата.
За мен този футболист е плажен, да се прави на жонгльор.Редовно преброявам 3ма противникови играчи, които
е преминал на веднъж и вместо да изостри играта, ЛАКОМИЯТА продължава да лъже, все едно и точки ще вземем за
това!!!На мен такъв футбол не ми харесва.Искам да гледам директни играчи като Жоро, които освен техника, борбеност
агресия и игра в защита се раздават на 100% и винаги извличат максимума от ситуациите, а не се надлъгват с целия отбор
на противника.Дори Марчин е класа над него, поне използва удари от далеч и подава зад гърба на защитата.Рядко го виждам
да сбърка пас или поне не се отразява на отбора загубата на топката.Това ми мнение съм го изградил откакто Бурабия е при нас и
се чудех на мой приятел, който разбира от футбол и ми заяви, че такъв играч като него сме нямали до сега на "ТИЧА"! :o :o :o
Жонгльор от класа е да, но не виждам да помага на отбора или да го води.Пък това с постенето ще го пропусна, да не мислите
че в Европа футболистите не постят или пък, че Меси и Роналдо ядат вафли и дюнери.Има си както лекари, диетолози, добавки
химии и всичко, което е нужно, така и треньор, който не спи и може да види, че Бурабия няма физическите сили за 90 мин. сериозен
футбол.Едва ли това може да е сериозно оправдание за лиготиите му и неподплатеното му самочувствие!!!

П.П.Никога не съм си позволявал на стадиона или във форума да "храня" наши футболисти.
И сега не го правя, просто изявявам възмущението си от този непрофесионалист, който
взима голяма заплата за работа, която не върши!

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Черно море - Пирин

Мнениеот ogrizko » 27 сеп 2015 13:04

съгласен съм с mursusaid ...толкова много неща исках да кажа, че не можах да кажа всичко. Наистина проблема ни е точно това - липса на желание за игра и това да се борят от първата до последната минута. Успехите за купата и суперкупата се отразиха на трезвата преценка на играчите ..докато се стараеха миналия сезон, създаваха куп положения, играеха добре и т.н. Обаче сега си повярваха, че просто така лесно ще им се получават нещата без да се влагат излишно ....но виждаме, че не е така в действителност! Всеки отбор се бори и играе за победа ...ние може да имаме по-добри играчи, схема и т.н. ама като не се борим на терена от първата до последната минута и нямаме желание да се раздаваме и да сме концентрирани по време на мач, няма как да се получат добре нещата. Единствения ни проблем са нападателите, там при отсъствието на Бакари наистина имаме сериозен проблем и другите са гола вода, макар и да се стараят... това наистина се усеща, но в останалите позиции имаме качество и единствено липсата на хъс и мотивация и влагане в мачовете ни пречи!!!

що се отнася до Бурабия, изобщо не съм съгласен, че не става ...след Кривия ни е най-добрия плеймейкър! Божилов ли беше по-добър, или Расим? умее да играе с топката дори като на гърба си има играчи, има голяма крачка ...наистина формата му спадна, но вече имаме обяснение защо и се надявам след този период от 1 месец нещата да се оправят!! а и това не е като нашите пости ...в смисъл те май ядат чак след залез слънце?! така че има логика това да се отразява, Меси и Ронално едва ли ядат само по залез слънце :) що се отнася до Мехия ...той е много добър футболист и отлично дава пасове, обаче като има пространство!!! а когато срещу себе си има сгъстена защита и му скачат по 2-3 като на Бурабия, е дупка :) така че зависи от гледната точка... мисля, че и двамата са ни полезни по различен начин, но не би трябвало да се сравняват ...най-добре двамата да са един до друг всъщност :roll: но не мисля, че Мехия е по-добър като цялостна игра от Бурабия, освен извеждащия пас :)

така че ...за мен липсата на хъс за игра и на наличие на класен нападател са причините да се представяме незадоволително! и точно върху тези 2 неща трябва да работим :!: за мен имаме потенциал за топ 3, но трябва и на терена да го покажем....
ИзображениеИзображениеИзображение

ShooterMan
Контакти:

Черно море - Пирин

Мнениеот ShooterMan » 27 сеп 2015 13:11

Ама сега.....чета едно-две мнения и сами си противоречат някои. Не, че са "нетрадиционни" в защита на измисления футболист Бурабия, но в едно го описват един от най-добрите вчера (смех смех смех), а в следващото изречение - играем супер бавно. Пичове, темпът на игра на отбора зависи ИМЕННО от играчът/те на позицията на Бурабия! Я да се сетим как играехме, когато там беше ЕРНАНДЕС? 1-2 докосвания правеше супер МЕХИЯ, максимум, 1, това му беше достатъчно да пусне брилянтен пас напред и да създаде опасност, числен превес в полето на противника и т.н.! А Мехди? Задържа, бави се, противника се прегрупира, няма НИКАКВА идея в главата къде да подаде и да изведе някой и започва да се върти като гламав...от което следва:
1. Изключително глупав балонен пас напред, който е или неточен, или високите защитници вземат с лекота.
2. Губи топката (90% от случаите) и противника ни хваща на контра с числен превес в нашето поле. Тази ситуация я вижаме поне 4-5 пъти на мач!
Ами вие да ме извинявате, ама това е много вредно за един отбор, да имаш такъв играч, който бави ритъма на игра, допуска страшно много брак в подаванията и създава напрежение в нашето поле...ВИНАГИ! Това не е професионално поведение и плажен футболист както го нарича колегата над мене е точното определение. Никой няма повече отношение в селския ни футбол от Бурабия! И липсата на нападател си казва думата, да, ама и без БАКАРИ правехме силни мачове, правехме, но играта я дирижираше ЕРНАНДЕС и ако помните - и КЛОК, и СТЕНИО, и МАРЧИН с него се разбираха със затворени очи, подаваха си тики-така, не бавеха играта и бяхме ОПАСЕН ОТБОР! Сега - мачка се топката, и никой не може да влезе в ритъма на Бурабия, целия отбор е в амок щом тоя хване топката и почне с гупостите, но най-много съжалявам МАРЧИН, един НАУЧЕН играч, който просто не може да е на терена с оня....само вдига ръце и клати глава....и губи форма. А МАРЧИН беше много важен играч за нас, много, свързващо звено, поливалентния халф :x

ПС: Бурабия няма нищо общо с КРИВИЯ. Алекс с 1 пас елимирваше цялата защита на съперника! И Алекс НИКОГА, ама НИКОГА не е позволявал противника да му пресича пасове в нашето поне и да ни гепват на контри, нито е губел топката от прекомерно задържане. Не сравнявайте Бурабия с Алекс, смешно е просто, смешно....
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

ShooterMan
Контакти:

Re: Черно море - Пирин

Мнениеот ShooterMan » 27 сеп 2015 13:19

Ако мога да избирам между БОЖИЛОВ или Бурабия без съмнение бих избрал БОЖИЛОВ! 100 пъти повече футболист е от оня измисляк! Как може изобщо да се повдига тоя въпрос? Не само ЕРНАНДЕС, БАКАРИ и Котев (с условностите му), но и БОЖИЛОВ е в графата на тези играчи, които ни даваха голяма класа и НЕ можа икой да замени....или по-точно НЕ ПОЖЕЛАХА отгоре факторите да бъдат заменени. Резултата? Станахме селски отбор, играем селски, а основните ни играчи са дефанзивните халфове! Напомня ли ви тенденцията? След бронзовите медали пак имаше отлив на класа....и пак прилив на селски тенденции. Трябват ни играчи, повтарям, потретвам, и такива измислени чужденци като Вареа, като Бурабия - аут от отбора или титулярния състав
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
Laury
Контакти:

Мнениеот Laury » 27 сеп 2015 16:25

ogrizko написа:Васев за мен е много добър играч, със сигурност по-добър от Коконов, дрибъла и контрола над топката го показват! За мен просто му трябва още малко време за адаптация към мъжкия футбол!! Но има бързина и техника и всичко!!! Крилата ни са добре и тук сме надградили!!!

Изобщо не съм съгласен , за кога ще се адаптира към мъжкия футбол та той е на 24 години !! Поправете ме ако греша , но не си спомням да има опасен изстрел към противниковата врата , а какво остава за гол ( изкл мача с Локо пд , тъй като не успях да го гледам). Докато Коконов не спираше да бележи през пролетта , да срещу отбори от втората 6-ца , но е факт че бележеше и представляваше някаква конкуренция на Курьор и Райков. Даже се надявам още зимата ако има някакаква възможност да си го върнем и без това в Стара Загора не разчитат на него.

Потребителски аватар
moreto vn
Контакти:

Мнениеот moreto vn » 27 сеп 2015 17:12

Коконов взе да бележи чак в края на престоя си при нас.Не мисля че е кой знае какво класно крило. ;)
Но пък съм забелязал,че когато даден играч е при нас има доста плюнки и критики по него,а напусне ли ни почваме да ги величаеме и съжаляваме за тях. ;) :mrgreen:

Върни се в “Черно море”