Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот ivan56 » 27 сеп 2015 12:47

fcb_bg написа:
diplomat написа:
fcb_bg написа:
diplomat написа:Да, щото азиатските трошки са много качествени.

Качествени са, да. Вземи си Тойота или СУ. Или Т 90.

Абе я бегай от тука.

Тойота е единствената японска кола, която се прави в Япония. Иначе ще си най-големия гъзар да отидеш с Т 90 на заведение. Кво тоолкоз не ти харесва?

Правят и в Чехия,Англия,Франция,Португалия и Турция.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 27 сеп 2015 12:49

Игра, ние не сме като вас, по команда да спазваме спуснати ни опорни точки 8-) При нас всеки има право на мнение и гласност 8-) Присъедини се към нас, докато не е станало късно 8-) Давам ти последен шанс 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 27 сеп 2015 12:53

CTAHKO написа:Игра, ние не сме като вас, по команда да спазваме спуснати ни опорни точки 8-) При нас всеки има право на мнение и гласност 8-) Присъедини се към нас, докато не е станало късно 8-) Давам ти последен шанс 8-)

Аз ли бре ? :lol:

Немате толко кинти, за да си позволите, толко класно попълнение. :mrgreen:

Иначе сериозно ...
Нелогично е даден политик да се преценява дали е добър и читав по-това, каква е позицията му към Русия. :roll:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 27 сеп 2015 13:06

THE G.A.M.E написа:
ГЕРМАНИЯ: СПРЕТЕ БЕЗУМИЕТО НА НАТО ДА ПРАЩАТ САМОЛЕТИ В БАЛТИКА!

Политик за самолетите на НАТО в Балтика: Спрете това безумие!
Тези, които изпращат в Източна Европа немски изтребители, са „изгубили разсъдъка си, възмущава се депутатка

Депутатът от Бундестага и първи заместник-лидер на фракцията „Леви” Сара Вагенкнехт излязла с жестока критика относно решението на НАТО да започнат полети немските изтребители Eurofighter в Балтика с пълен боен комплект на борда, пише Deutsche Wirtschafts Nachrichten.

язе написа:
Меркел и бандата и, трябва да паднат час по- скоро,че почва да става опасно.

fcb_bg написа:
На немците май им дойде бая баир и вицето на Меркел запелтечи за едни солидни връзки с Русия, кви били тез малоумни санкции, ала-бала. Страшна мурзилка, ей!

Германски вицеканцлер: Не бива заради Украйна да губим партньорството с Русия

HoUs4oOL написа:
"Рубладижия гнусен".

Нямаме май единно мнение за Меркел и кабинета и ? :?

Последно, готина ли е, или требе да си ходи ? :lol:

Аме де да знам, първо вий, демократините и евроатлантягите требва да направите дисекция на Желязната Меркел в в позицията си към Русия в украинския конфликт и решенията й относно бежанската криза.
Ся - не мож да гълчим гърците, че ги приемат и пускат, а унгарците че не ги приемат и не ги пускат.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 27 сеп 2015 13:24

ivan56 написа:
fcb_bg написа:
diplomat написа:
fcb_bg написа:
diplomat написа:Да, щото азиатските трошки са много качествени.

Качествени са, да. Вземи си Тойота или СУ. Или Т 90.

Абе я бегай от тука.

Тойота е единствената японска кола, която се прави в Япония. Иначе ще си най-големия гъзар да отидеш с Т 90 на заведение. Кво тоолкоз не ти харесва?

Правят и в Чехия,Англия,Франция,Португалия и Турция.

Сглобяват се в заводите извън Япония. Преди 2-3г бях чел за някаква евродиректива, че колите на производители извън ЕС, които имат заводи на територията на съюза, трябва да произвеждат 1/3-та от частите тук. Ама не знам дали са пробутали тази идея.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 27 сеп 2015 14:46

Мен от няколко дена ме мъчи един екзистенциален въпрос с повишена трудност 8-) Направи ми впечатление, че всички евреи пият Кока Кола Zero 8-) Та въпроса който ме мъчи е, защо има Кока Кола Zero, а няма Кока Кола 88 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 27 сеп 2015 15:47

Меркел няма ясна външна политика, нормално е да има различни мнения за нея, но напоследък около бежанците рейтинга и спадна.

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 27 сеп 2015 15:59

Поро искал да реформира съвета за сигурност на ООН, тоя изобщо дава ли си сметка колко е нелеп и смешен?

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 27 сеп 2015 16:03

CTAHKO написа:Мен от няколко дена ме мъчи един екзистенциален въпрос с повишена трудност 8-) Направи ми впечатление, че всички евреи пият Кока Кола Zero 8-) Та въпроса който ме мъчи е, защо има Кока Кола Zero, а няма Кока Кола 88 8-)

Абе теб в детските години да не те малтретирал някое еврейче, че толкова много ги "обичаш" :)
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 27 сеп 2015 16:20

Договор за 21 милиарда между Русия и Иран.

Tehran signed contracts worth $21 billion with Moscow for the purchase of satellite-related equipment, as well as Sukhoi Superjet 100 (SSJ-100) aircraft, at the ]MAKS-2015 international air show, the managing director of Iran Aviation Industries Organization

TEHRAN (Sputnik) — The Iranian delegation visited the MAKS-2015 air show held in the Russian city of Zhukovsky in the Moscow Region between August 25 and August 30.

"There is a large share of contracts for the purchase of this type of aircraft," Manouchehr Manteghi stated, not specifying, however, the exact number of jets.

In late August, Iranian Vice President Sorena Sattari told the Russian Kommersant daily that the country was holding active talks with Russia on the purchase of at least two types of military aircraft. Tehran was also interested in using Russian rocket carriers to launch satellites into orbit, according to Sattari.

The Superjet 100 is a twin-engine regional passenger jet, which became commercially available in 2011.

Върни се в “Свободна зона”