Левски ( София ) – Ботев ( Пловдив ) / 1:0 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Re: Левски ( София ) – Ботев ( Пловдив ) / 20:00 / Понеделни

Мнениеот ralka_levskarka » 27 сеп 2015 11:50

Player написа:
ralka_levskarka написа:
W84me написа:Живи-умрели, тоя мач трябва да го вземат!

След равенството на Литекс и Лудогорец направо влиза в графата задължителни..

А без тези думи за задължителни мачове. Задължителни бяха със Славия през май 2013г, после през май тази година с Черно Море и накрая със Пирин и Локомотив Пд. Спомене ли, се че ни е графа задължителен даден мач и отиде та се не видя. Всички са задължителни по принцип за Левски и не трябва да има някои които са по-задължителни от други. Всички са еднакво важни и трябва само победа.

Така е, но преди началото на първенството знаехме, че ще е трудно, казвахме каквото стане, важно е отбора да се сработи за другата година, но май сега не е така? Една победа срещу Ботев би променила много неща, поне според мен.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 27 сеп 2015 11:56

ralka_levskarka написа:
Player написа:
ralka_levskarka написа:

А без тези думи за задължителни мачове. Задължителни бяха със Славия през май 2013г, после през май тази година с Черно Море и накрая със Пирин и Локомотив Пд. Спомене ли, се че ни е графа задължителен даден мач и отиде та се не видя. Всички са задължителни по принцип за Левски и не трябва да има някои които са по-задължителни от други. Всички са еднакво важни и трябва само победа.

Така е, но преди началото на първенството знаехме, че ще е трудно, казвахме каквото стане, важно е отбора да се сработи за другата година, но май сега не е така? Една победа срещу Ботев би променила много неща, поне според мен.

Една победа срещу Ботев ще ни доближи максимално до върха и може да затормози психически играчите.Не се знае как ще се отрази.
Лесно се играе,когато очакванията са по-малки.А сега феновете ще чакат победа във всеки мач и,ако не стане...ще се почне една. :evil:
Гонзо-вън
Тонев-вън
Курдов-вън
Стоев-вън
Вън-вън-вън...

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 27 сеп 2015 12:05

То сега, защото все едно няма вън :lol: Помня отначало бяха почнали за Карнер, ми момчето не е толкова лошо, бих казала аз.. Иначе аз от сегашния Левски очаквам всичко, абсолютно, затова и не възлагам кой знае какви надежди, няма нужда те да се натоварват, че след тях и аз :mrgreen: А и има толкова много мачове.. Просто победата в София си е задължителна, както знаем в Пловдив може да стане всичко.

Потребителски аватар
sinqkrepost1914
Контакти:

Мнениеот sinqkrepost1914 » 27 сеп 2015 12:18

Някой може ли да каже цените на билетите за мача утре ?
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 27 сеп 2015 12:20

sinqkrepost1914 написа:Някой може ли да каже цените на билетите за мача утре ?

Цени на пропуските за срещата с Ботев:

Сектор Б – 7 лв.

Сектор В - 12 лв.

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 27 сеп 2015 12:41

ralka_levskarka написа:
Player написа:
ralka_levskarka написа:

Какво по точно би променила толкова точно тази победа. Ако вземем този мач, а следващия не, пак ще са същите точки. Всяка победа носи 3 точки и няма значение дали ще е срещу един или друг. Важно е победата за мен без значение срещу кого. Всеки кръг мачовете както искам да свършат са: победа за Левски, а в другите 4 мача хикс за Левски. Ние с по три точки всеки кръг и да трупаме преднина, а за останалите с по точка. Идеално нали?

Потребителски аватар
Без име
Контакти:

Мнениеот Без име » 27 сеп 2015 13:19

Грабваме предоставения ни шанс да се доближим до върха с една победа и Сектор Б се забавлява! 8-)
[center]1914[/center]

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 27 сеп 2015 13:35

Ами това е един от онези мачове, които Фаворитът трябва сам да си го направи лесен.
Срещу Поморие проспахме 1-вото полувреме, сега трябва да тичат като изоглавени още от 1-вата сек.

Иначе закучи ли се мачът, лошо.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 27 сеп 2015 13:36

Player написа:
Какво по точно би променила толкова точно тази победа. Ако вземем този мач, а следващия не, пак ще са същите точки. Всяка победа носи 3 точки и няма значение дали ще е срещу един или друг. Важно е победата за мен без значение срещу кого. Всеки кръг мачовете както искам да свършат са: победа за Левски, а в другите 4 мача хикс за Левски. Ние с по три точки всеки кръг и да трупаме преднина, а за останалите с по точка. Идеално нали?

Ако вземем тоя мач, в следващите 2 мача на двата изрода ще им пари под гъза!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Върни се в “Левски”