diplomat написа:Тоест, ти искаш същото като ИДИЛ, но да се случи в България?

Ти си небългарин и родоотстъпник, но на 99% от хората тук това отдавна им е ясно. А, да - също си и пълен шизофреник. Пий си хапчетата и се заключвай по-често в Петербург, че там като нищо ще те помислят за сериен убиец - психопат - и от ФСБ-то набързо ще ти светят маслото.
Тази идея ми дойде с цел ние православните християни да се предпазим от вредни външни влияния, както и от ИД, финансирана от САЩ и ЕС с цел да съсипе християнството! С цел да защитим християнството и православието предложих да се създаде Православна Държава, да се създаде дисциплинирано православно християнско общество, вярващо в Бога, за да се предпазим от нашествениците от ИДИЛ! По-добре православна, отколкото ислямска държава!Това е един добър начин да се спаси цяла Европа от от нашествениците ислямистити, които я рушат и изнасилват белите жени! Колкото до статута на Православна Държава , тя ще бъде на федерален принцип и всяка една държава ще си има свое управление и ще си говори своя език, така няма да се губи суверинитета на православните държави, както и ще се полуляризират всички православно-христянски празници! В Православна Държава ще се живее по православните християнски канони! Православна Държава ще бъде духа на цивилизацията !
Колкото до мен , вече Ви обясних , че ме бъркате с фена на Зенит.Той живее в Санкт Петербург. Аз съм фен на ЦСКА (Москва) и все още живея в България.