Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
1982

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот 1982 » 25 сеп 2015 23:36

FLANKER написа:82-ка защо си мислиш ,че е диктатор,приятелю.

Защото само диктаторите са несменяеми.

В никое нормално и демократично общество, управник не може да вирее по 20 години начело (Путин ги доближава и нямам никакво съмнение, че ще ги и надмине).
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 25 сеп 2015 23:41

1982 написа:

В никое нормално и демократично общество, управник не може да вирее по 20 години начело (Путин ги доближава и нямам никакво съмнение, че ще ги и надмине).

Е ,ако това е причината да се нарече диктатор,ОК ,съгласен.
пп.Между другото ,мисля,че това ще му бъде последно.Не съм сигурен обаче.Някъде самия той беше казал,че се е изморил от политиката.
пп.2: Следващата двойка според мен, ще бъде Лавров-Шойгу.
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 25 сеп 2015 23:42

sin4ec написа:
Player написа:
sin4ec написа:
Player написа:
Наример по-информирано и свободно от всички преди това.

И в същото време в болшинството си тъпо като гъдулка и изпростяло от циганска турбо-чалга.

На застаряващите, младите винаги са се стрували прости и пропаднали още от незапомнени времена. Нищо ново. Всеки младеж се мисли за по-умен и хитър от големите обаче и така. Но сега младите знаят много повече от преди. Наука, медицина, инженерство и какво ли още не.

Само малка част от младите отговаря на описаното от теб. Дипломат и Дунав например. Дори и ти, въпреки сериозните кусури имаш някакво виждане, четеш нещо и спориш за нещо. Обаче голямата част говори за новата песничка на Преслава, за пълни глупости и безсмислици-нула знания, нула заинтересованост от елементарни неща. Аз на 16 бях обиколил два пъти България на кръст с влак по мачовете на Левски! Днес на 16 ходят най-много до МОЛ-а да си бъркат в гъзовете. Гледам си племенничките и приятелите им на 17 на какво ниво са-катастрофата е страшна! Брутална!

Не говоря за неосъзнатите още къде се намират и какво ще правят. Говоря за тези които сега дават всичко за да научат повече, да се развият повече и да постигнат повече в дадена сфера. Няма как най-добрите лекари преди години да знаят повече от най-добрите такива сега. Няма как астрономите преди да са по-напред от същите днес. Или от инженерите в бокс на Ф1. За компютърните специалисти мисля, че е повече от ясно къде са сега и къде са преди 20- 30- и 40 години например. Ако някой не се интересува от нищо и просто ходи за да има висше, ще знае по-малко от хора от преди хилядолетия. Просто съвремието предлага големи възможности. Стивън Хокинг нямаше как да е Стивън Хокинг, ако не беше достижението на науката днес за да му помага да комуникира и да е все още жив.

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 25 сеп 2015 23:50

Плеъре,Синчеца е прав .Ти ,Дипломата,Дунав(да ме прощава някой ,сигурно пропускам) имате виждания ,умеете да комуникирате...абе вижда се ,че има хляб във вас.
Не така стоят нещата с болшинството млади.Знаеш ли ,че повечето се записват да учат ,защото така е модерно ,или са синове и дъщери на някой от новата(стара) "комунистическа" номенклатура и мама и тате ги глезят и натискат да учат? А същевременно взимат мястото на наистина талантливи млади хора :evil:
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 25 сеп 2015 23:50

Кашчей написа:
diplomat написа:
sin4ec написа:Аз пък сядам на Снейк и ставам на Слейър. И кво?

Пил съм на Пантера, пил съм на Моторхед. Абе на всякаква музика може да се пие, ама всеки път като чуя чалга, част от душата ми направо си отива. :evil: Аз го приемам като изпитание да не бъда подобен на останалите ми връстници, щото най-лесното е да се предадеш и да те водят с повода - по-трудното е да изплуваш от течението, което те завлича бавно към пропастта.

Руски цигански песни и унгарски...са нещо страхотно. в Маджарско има цигански оркестър 100 цигулки-невероятна музика, но няма нищо общо с грубите ориенталски изпълнения у нас. В Питер съм бил в ресторант с концерт на цигански ансамбъл-музика и танци....страхотно изживяване.

На всеки различна музика му въздейства различно явно. Предполагам, че би трябвало всеки да изпитва вдъхновение от музиката която слуша. Едва ли почитателите на чалгата изпитват същото което аз с епичната музика, но все пак не съм на тяхното и не знам. Дано да изпитват нещо. Едно е 2 Steps From Hell, друго е Преслава, но всеки с вкусовете си. Поне за рок баладите от 80-те, би трябвало всички да са горе-долу на едно мнение.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 25 сеп 2015 23:54

FLANKER написа:
1982 написа:

пп.Между другото ,мисля,че това ще му бъде последно.Не съм сигурен обаче.Някъде самия той беше казал,че се е изморил от политиката.

Е, много хубаво - ще слезе от трона, защото му писнало да управлява, а не защото народът е избрал някой друг. Още по-диктаторско звучи. :lol: :lol:

Лавров - Шойгу ??! Та, то все едно Путин и Мечоков са си останали, тия са също Путинови пажове, това е като Доган уж напуснал ДПС и дошъл Местан, дето ич не е негов дългогодишен паж.

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 25 сеп 2015 23:57

1982 написа:
FLANKER написа:
1982 написа:

Е, много хубаво - ще слезе от трона, защото му писнало да управлява, а не защото народът е избрал някой друг. Още по-диктаторско звучи. :lol: :lol:

Лавров - Шойгу ??! Та, то все едно Путин и Мечоков са си останали, тия са също Путинови пажове, това е като Доган уж напуснал ДПС и дошъл Местан, дето ич не е негов дългогодишен паж.

Специално Шойгу, е луд по цЕлата си глава. :mrgreen:
пп.Не сме в "кухнята" за да знаем кой на кого е.
Последна промяна от FLANKER на 26 сеп 2015 00:05, променено общо 1 път.
Изображение

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 25 сеп 2015 23:59

Стига де, знаем че няма как да си на такива постове в Путинова Русия, без да си доверен човек на Владимир ... как беше .... Владимирович ли ??!

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 26 сеп 2015 00:02

1982 написа:Стига де, знаем че няма как да си на такива постове в Путинова Русия, без да си доверен човек на Владимир ... как беше .... Владимирович ли ??!

Между другото ,това се отнася за всички велики сили.
пп.Владимирович ;) :)
Изображение

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 26 сеп 2015 00:17

Само да не се окаже, че следващият началник ще е Кадиров... :mrgreen:

Върни се в “Свободна зона”